Pages - Menu

Popular Posts

dissabte, 31 de maig del 2008

"EL RETORN"


Ja soc aquí!!!


Ei al.lots ara ja puc dir en veu alta que he arribat, que he sobreviscut a unes noces i a un viatge de noces impresionants, tot ha anat molt bé, llevat del fet que he trobat un poc a faltar en determinats llocs sa Spicy. Quins paissatges!!! Quins descensos impossibles!! Quins penjats!!!

Ara començaré a posar-me al dia del blog i a posar-me en forma de bell nou per poder tornar amb vosaltres. per cert teniu en compte que no m'oblido, vos dec una convidada a casa per celebrar-ho tant és si és d'aqui uns díes o d'aquí uns mesos, però sa festeta hi ha d'esser!!!!

Una abraçada a tots els ermassets!!!

dijous, 29 de maig del 2008

Proflex 798 2008

Un 10 en relació qualitat preu


Ahir en Pere me va cridar per recomanar-me que miràs una bici que li havia arribat. Es tractava de sa Proflex. Que crida s'atenció? Crida s'atenció que una marca americana sigui capaç de fabricar una bici amb un sistema de suspensió VPP -que funciona perfecte- amb unes bieles FSA de gama alta, un grup complet LX (discos i tot) amb un canvi XTR (ho has llegit bé), una Fox Float RL, Components Syncros, rodes DT endureres i tot per uns 2500€ pvp i amb un descompte extra per es fet de ser des club. Una passada. Amés, aprofit per comentar-vos als que anau amb càmares que a Niu Wave vos poden passar a tubeless amb un kit i que si passau de tubeless, tenen una oferte de càmares Kenda a 2€ per els Ermassets. Què vos pareix?

Volta des General: un altre insult a sa dignitat de s'Illa

n'hi ha que són intocables

A molts de vosaltres vos sonarà es camí de Sa Volta des General. Camí que, digne de ser anomenat "paisatge pintoresc" enllaça Banyalbufar amb es Port des Canonge passant pel costat del mar... Sa veritat es que és molt xulo. O era molt xulo.

Un bon dia a nes propietari de Son Bunyola, se li va ocorrer asfaltar. Ja se sap, qui te duros, fuma puros i se veu que no li feia ganes agafar ningún clotet per passetjar-se per sa seva Fincorra. Baix es meu punt de vista, se'n podria haver anat a viure a Palma, que tot és asfalt i sol·lucionat. Ens hauriem quetat tots tranquils. Però no. Lluny de triar aquesta opció, va presentar un plà per asfaltar el camí a l'Ajuntament de Banyalbufar i -això se m'escapa del meu capet, a lo millor és que DEC SER CURT- li van concedir permís. FLIPANT. A un camí PÚBLIC, PROTEGIT, al costat del mar. .

Ja compten amb un parell de denuncies des GOB i estan pendents d'un estudi mediambiental (tot lo de palacio va despacio, ja se sap) però per desgràcia té tota sa pinta de que acabi pagant una multa i que no li facin llevar s'asfalt. I preparau-vos, es tio ha deixat es camí a punt per asfaltar i km més com a mínim. Senyors, COM NO REMUGUEM, aquest tío mos fotra alquitrà per damunt es cap i tot!











dimecres, 28 de maig del 2008

Bike Porn

Mos passam a nes rollo fetitxista

Ja posats a nes rollo quina bici és sa més molona, vos pas una de ses meves preferides... Així montada s'enva entorna anes 11kg i busques... 2 mesos de llista d'espera per es quadro. Més de 2000€... Es lo que haaay...

dimarts, 27 de maig del 2008

Maxxis - Niu Wave

Una combinació explosiva



Tots sabem de la qualitat de les cubertes Maxxis i de la professionalitat d'en Pere de Niu Wave. Idó bé, només per als socis del club, ens deixa les Maxxis High Roller 2.35 (versió de cambra) a 25 € (el preu de mercat es de 35 €).

Només fins a acabar l'estoc actual.

Si a qualqú l'interessa, deixau un missatge i organitzarem una "eixida".

Yeti 575

Cuan jo sigui gran en vull una.
I voltros?

diumenge, 25 de maig del 2008

24/05/2008 Esporles - Son Malferit - Bunyolí - Sobremunt - Ermita Vella - Ermita - Descens Ermasset

Una Foes en ses nostres mans


Una oportunitat com aquesta no es pot deixar córrer... Una Foes, màquina feta de manera artesanal a estats units, que també fabrica es seus propis amortiguadors Curnutt. Tot això orientat a competició 100%. Provàrem en concret es model FRX, orientat a Enduro-Freeride-Dual, lo que també pot ser traduït a feresverro o algo així.

Pensau que tot acaba aquí? Què va! Es muntatge personalitzat per en Pere de Niu Wave és increible... Ha apostat per reforçar ses bandes realment necessàries i per alleugerir ses bandes que ho permeten i facilitant sa capacitat de pedaleig.

Es quadre es super-reforçat, molt rígid, i quant a funcionament, molt molt ràpid i àgil, sobretot perque es tracta d'una talla S. Vàrem poder baixar desde sa Mola de Sobremunt, on mos va agafar boira i aigua suau, per dins trams revirats fàcilment. S'ha de dir que es pneumàtics Maxxis High Roller i Larsen 2.35 van contribuïr bastant i ens van donar un plus de seguretat en condicions humides.

Sorpreses? Sabiem que aquesta bici permetia botar, baixar ràpid i que és capaç d'aguantar un tracte realment dur. Amb el que no comptavem era amb que rodàs tant bé. Donam precàrrega a sa super-molla i endurim sa Manitou Sherman i llestos! A rodar! Vàrem intercanviar un parell de vegades sa bici amb en Mara i ens va sorprendre molt. Sobretot per zones tècniques o amb pedra. I es que es conjunt no és massa pesat. Deu estar entorn als 14kg i entre això i sa Larsen darrera pots fer una excursió de 5 hores tranquil·lament.


Ses rodes Halo són super-virgueres i apart van a conjunt amb sa bici, donat col·lor a una bici discreta. Apart d'això són rígides i dures!


Els components RaceFace són de qualitat i lleugers.

Fixau-vos amb els acabats del pedalier. Apart d'això, rascam un munt de grams.


Lo més exclusiu de sa bici és aquest Curnutt... Teniu en compte que es mateix tio que va vendre sa patent de plataforma estable a Manitou i a 5th Element és es que va desenvolupar aquest amortiguador, que és sa clau perque sa bici rodi bé i tengui molta capacitat d'absorció.

Sa Sherman estava personalitzada per ser emprada per en Pere, per lo que no en podem fer una crítica com toca. Capacitat d'absorció, en té i molta. SPV és una gran ventatge per poder pedalar bé sense que sa forca s'estigui moguent tot es temps però a partir d'enguany Manitou ja no empra SPV... Ja veurem cap on tira, està en un moment un poc baix de forma, després d'un parell d'anys conflictius.

Més informació

web: http://www.foesracing.com/

Niu Wave: 971549584

divendres, 23 de maig del 2008

Dissabte 24/05/2008 Rock & Roll

Qui som, d'on venim i on pu**es anam demà??!

Hi ha dies que te sents "limpia y fresca" i hi ha dies que no saps ni on parar. Demà no hi serem tots, però és un bon dia per fer alguna prova de ruta, d'aquestes proves que quan hi ha molta gent no pots fer perque molts fan cara de mala llet perque volien una ruta idílica com ses que veuen per sa SoloBici i es seu somni de llonguet no s'ha complit. O sigui que qui demà vulgui experimentar un poc i fer una volta que promet ser divertida, que se presenti a les 9:00H a nes passeig i que vulgui sa ruta idílica que se'n vagi a nes Polvorín i faci 4 voltes :-P

Opció plantejada per en Mara: Esporles-Granja-Campaneta-Galatzo-Estellencs-Volta de General-George Sand-Teix-Soller-Biniaraix-Cuber-Comasema-Lloseta-Santa Maria-Estret de Valldemossa-Son Pacs-Son Cabaspre-Esporles

Opció Vicenç: Passeig-Vilanova-Panking Vilanova (fent sprint)-Can Cabot-Can Cabot-Can Cabot-Can Cabot-Escoles-Passeig

Opció Biel: Quedar dormint

Tots sabem que s'opció més intel·ligent és sa de'n Biel, però ho discutirem a nes Passeig. Fins Demà!

dilluns, 19 de maig del 2008

Crank Brothers

Alta qualitat a bon preu

Segurament a tots vos sona sa marca crankbrothers. Són pedals, bombes, claus, rodes... d'alta qualitat... i normalment a preu elevat. Idò resulta que per sort per a tots els socis del Club de Muntanya Ermassets, disposam dels pedals (que tenguin a Niu Wave amb estoc) al 50% del seu preu real! :-) Ja ho sabeu, si heu de canviar de pedals o voleu llevar pes a sa bici...

Marin Mountain Bike

Renovar-se o morir
Després d'un parell d'anys "de capa caída" Marin va decidir renovar-se. Va arriscar i li va sortir bé. Al 2007 va presentar es sistema de suspensió Quad Link (una espècie de pivot virtual), que entre molts aventatges, destaca per sa capacitat de concentrar es pes de sa bici a una zona central i més baixa de l'habitual, millorant així s'estabilitat amés de, per sa posició de ses seves articulacions, aconseguir una facilitat de pedalada extraordinaria.

Sa bici que veis adalt es sa Attack Trail, guanyadora de nombrosos premis de revistes. En concret compta amb es premi a sa bici de s'any 2007 per sa prestigiosa revista Mountain Bike Action UK amés de una qualificació de 10 sobre 10 a sa mateixa revista al 2008. No és qualssevol que ho aconsegueix.

Aquesta bici forma part de sa família Quad-Trail. Bicis de 140mm de recorregut súper robustes, molt rígides i molt rodadores. Preus? No es disparen. Un muntatge amb XT-LX, Forca Pike amb bloqueig, eix passant i molla, RP23, components Syncross, pedals Crank Brothers... Costa uns 2700-2800 €. Està molt bé. A continuació vos adjunt un parell de fotos més per fer-vos enveja. Jejeje:

A continuació, sa gama més "XC", amb 120mm de recorregut:

I sa gama femenina, que no té desperdici. Ni amb acabats ni amb qualitat:

En Pere de Niu Wave ens havia de preparar una d'aquestes màquines per poder-la provar, però resulta que Marin Espanya ha ESGOTAT ses existències, tot i que no han sortit gaire per ses revistes ni han fet molta publicitat. De totes maneres, en breu, li arriba sa gama 2009 i ja ens ha comunicat que tot d'una quan arribin ens en prepararà una de potent :-P

V Cursa de Muntanya d'Esporles

Sobre rodes

Al·lots/es, va anar benissim sa cosa... Mos va anar per poc per es tema aigua però tot va sortir rodó. I si va ser així va ser gràcies als qui vareu col·laborar. Gràcies a tots!

divendres, 16 de maig del 2008

Sortida MTB 17/05/08


Aquest proper dissabte farem una clàsica. L’Ermita d’Esporles. Encara estar per decidir si pujarem pel gravet, per bunyolí, pel Verger… Això sí, baixarem per l’itinerari de la cursa de muntanya, i així aprofitarem per repassar i marcar el camí.

Ens veim a les 9h a nes Passeig.

P.S.: Esperem que el temps ens respecti.

dimarts, 13 de maig del 2008

Cursa de Muntanya per dia 18/05/2008

Heavy Metal

Ja és sa cinquena edició de sa Cursa de Muntanya! No son bromes... S'ha de dir que sa prova és puntuable per sa Copa Balear i que es va posar en marxa gràcies a s'iniciativa den Toni Vicens. És un prova molt dura, com molts de vosaltres ja sabeu, però que a canvi ens gratifica amb un passeig per ses zones més xules des nostre poble. Per a més informació, podeu visitar http://www.telefonica.net/web2/antonivicenc/quinta_edicio.html. També compta amb fotos d'altres edicions per dins sa web...

dissabte, 10 de maig del 2008

Canvi d'hàbitat des dissabte dematí

Mai no plou a nes gust de tots


Aquí tenim a en John Tomac (Johnny-T), crack des cracks, campió del món de xc i descens i també a s'èl·lit des ciclo-cross. Forca rígida i manillar de carretera. Xale-huevos. Pes fang, per s'aigua i per on sigui... I noltros aturats perque fa brusca. Aaai, tornam vells... Ja teniem s'excursió super-tramada, i ges! aigua per un tubo! A lo primer, picat amb es tema i després, pensant pensant... Al·lots, si plou un parell de dies més i ve torrent dissabte vinent (ha plogut molt bé i s'aigua pot durar dies), podem fer una excursió i al acabar mos fotem dins es torrent! Jejeje... Es que si no li trobam algo positiu...

Ahir vam anar a tornar sa Redemption a Niu Wave, i ja que hi erem vam estar parlant un poc amb en Pere Cerdà, qui mos va explicar quatre coses que vos poden interessar a tots es qui heu de comprar bici o qui l'heu comprada i es comportament de ses suspensions no vos convenç. Resulta que fan postes a punt de RockShox, Fox, Curnutt,... per adaptar al 100% sa suspensió a ses preferències i pes des ciclista, per tal d'emprar tot es recorregut, sempre depenent del tipus d'us que en facem. Per lo que ens va explicar, a vegades no troba tot es material que necessita a nes distribuïdor espanyol i ho ha de demanar a fora, però cap problema. Se demana i se monta. Tot un punt a favor de professionalitat pels qui volem treure es rendiment real a lo que compram.

divendres, 9 de maig del 2008

Proposta de ruta dins sa Comuna


Al.lots per si no pogués venir en Pere vos ha fet un super plànol ( ni GPS ni òsties) a mano alzada del que és sa seva terra, sa Comuna de Bunyola. l'adjunto aquí en tota sa qualitat possible per tal que algú de voltros el pugui imprimir i grapar a sa bici, aquesta ruta és la que comentava en Biel, és aquella tan guapa que ferem amb en Wolfi, que pegàrem damunt del Salt des Freu i que si prens aquell camí per avall baixes vorera vorera del Barranco de Coa Negre ( si no venc aneu alerta que hi bandes que passes molt aprop deun salt de devers 100 metres de desnivell, la baixada és molt tècnica i sols haver de baixar bastant de sa bici).


Sinó s'opció més senzilla és tornar per carretera a Bunyola pujant el coll d'Orient (matada d'asfalt).
Bé ara matiex estic mirant cap a bunyola i crec que oficialment ha desaparegut des mapa, no sé benbe si és boira o pluja però.... en tot cas potser demà sigui dels dies en que una cridada de darrera hora et diu que pots seguir dormint dins es llitet!!!
Ánims!!

dimecres, 7 de maig del 2008

Sortida oficial 10/05/08: Comuna de Bunyola


Per aquest proper dissabte hi ha prevista la sortida amb BTT per la Comuna de Bunyola. Tots sabem de la varietat de rutes de que disposam per la Comuna, així que proposam la sortida a les 9h a l’aparcament situat al principi de la pujada i a partir d’aquí anirem improvisant…

diumenge, 4 de maig del 2008

Felt Redemption 3

Freeride a prova d'excursions


Felt s'ha posat ses piles amb sa seva nova familia de bicicletes de muntanya. Comptant amb sa seva exclusiva bieleta "equilink" és capaç d'optimitzar sa pedalada aconseguint un tacte més dur al principi del recorregut de sa suspensió i donant linealitat a ses 3/4 parts restants, el que dona una sensació d'absorció brutal junt amb una facilitat de pedalada molt respectable.

Es quadre és rígid i molt sòlid. Està ben acabat i rematat. Té moltes virtuts... però hi ha un tema que desde es principi ens ha cridat l'atenció: sa geometria. S'angle de direcció en concret i sa geometria en general son més habituals d'una bicicleta amb menys recorregut, més emprada per un ús marathon-rally. Perquè?

- Doncs perque una bicicleta enfocada a un ús rally, amb menys recorregut de suspensions, ha de ser molt manejable i ràpida de reaccions ja que l'emprarem per pujar i anar pel plà a ritme elevat, per anar per zones revirades i se suposa que sacrificarem un poc es ritme de baixada en detriment d'un rendiment global superior.

- Una bicicleta amb un recorregut com el de sa Redemption (160mm) està pensada per baixar a ritme elevat. Tant elevat que un angle de direcció ràpid pot ser delicat. Una reacció brusca podria fer-nos parar enterra fàcilment.

- Tendència actual i conclusió: sa gent vol tenir una bici amb molt de recorregut per poder baixar ràpid i còmode, però també vol poder donar pedals fàcilment i fer una excursió de 5 o més hores si fa falta. Això és el que proposa Felt amb aquest model: molta capacitat d'absorció junt amb una eficient pedalada i una geometria versàtil que permeti pujar per zones lentes i revirades i comoditat a l'hora de donar pedals, encara que te fa estar atent a ses baixades. Amés, amb aquesta geometria i amb un eix de pedalier no massa alt com el que té sa Felt, fàcilment podriem afegir una forca de 180mm de recorregut, com per exemple una Totem de Rock Shox, -per sa qual sa bici, amb un tub de direcció de 1.5, n'està preparada- i ens quedaria una geometria més suau, però sense arribar a ser massa lenta com per fer excursions. Diguem que aquí felt ha tengut visió de futur.

Què podem dir respecte al pes de sa bici? Ronda entorn a uns 15Kg i compta amb 160mm de recorregut. Si la comparam amb una Lapierre Spicy, per exemple, podriem dir que aquesta darrera, amb 14Kg (model econòmic, amb el preu semblant a sa redemption 3) roda més fàcilment, però no és tant robusta ni té tanta capacitat d'absorció. Amb això es vol dir que tenen filosofies diferents. Una màquina està orientada més cap a un ús extrem (Felt), mentre que s'altra a rodar (Lapierre), sempre dins el marc dels 160mm de recorregut a ambdues rodes.

Sa Felt compta amb molts de detalls. Productes firmats per ells mateixos donen sensació de qualitat amb els acabats i a l'ús. Sa potència és una prova d'això.

Fixau-vos amb aquests acabats de pintura. S'ha de dir que s'ho han currat

Sa famosa bieleta Equilink (color vermell) està situada de tal manera que fa que ens costi (un poquet) comprimir els primers milímetres de recorregut per tal de facilitar es pedaleig. A la resta de recorregut li dona molta linealitat.

Es punt d'articulació de darrera està ben estudiat per donar sesibilitat i dibuixar bé es camí. Han col·locat sa pinça de disc on menys molesta. Així vol independitzar frenada d'amortiguació.


Ses llantes i neumàtics formen un bon conjunt. Roden bé i no pesen massa, però si vols fer s'animal-animal pot ser que hagis de pensar, com a mínim, amb un canvi de neumàtics... De tota manera, amb es muntatge que ve, sa bici funciona perfectament per excursions canyeres.


Els acabats currats no s'acaben: ens van sorprendre es punys Felt amb extrems de goma i fitxats amb perns.


S'han estirat i a sa Redemption 3 li han posat un XT shadow de canvi de pinyons. :-) Mola.


Sa Domain, de RockShox, té capacitat d'absorció, però no tanta com es quadre felt. Funciona bastant bé, però pensavem que amb eix passant i barres potents seria un pèl més rígida lateralment. Un punt a favor és que és econòmica i que compta amb canvi de recorregut.


Un detall fàcil de solucionar i que ens va extranyar un poc va ser que una màquina veràtil i tot ús com aquesta no comptàs amb un tancament ràpid. Llavor ens vam fixar amb la resta de sa gama Felt i vam veure que moltissims models venen muntats així... No és de gaire importància ja que és molt barat canviar-lo.


Una altra cosa que ens va extranyar un poc va ser trobar aquest 2 perns que teniu davant, ja que amb bicis es sol emprar més allen per un acabat més net i fi. De totes maneres, tant els perns com tots els altres components, van complir sobradament. Una bicicleta amb recorregut per emprar en qualssevol moment.

Més informació:

Niu Wave: 971549584
Redemption 3 a sa web de Felt:
http://www.feltracing.com/08/product.asp?catid=1504,1526&pid=8733
Preu aproximat: 2300€

Test Motxilla ATTACK


Realment ha estat un gust poder provar aquesta bossa, sa veritat és que si no vos la podeu comprar pel seu elevat preu (únic inconvenient), val més que no la proveu. Val la pena comença

r per dir que jo sóc d'aquells que hi porten de tot, camel bag, eines, farmaciola, frontal, barretes, proteccions, casc integral, etc... així doncs preciso una bossa amb molta capacitat,però que al mateix temps pesi el mínim possible ( ja m'encarrego jo de fer que pesi), que ofereixi una resistència als cops i enganchades suficient i a la qual sigui fàcil accedir-hi ( vull dir que no et faci peressa obrir-a per treure sa càmara de fotos, etc...), al mateix temps sempre solem buscar un referent en quant a dissny, facilitat d'ús i estètica. Doncs aquesta bossa s'adapta a totes ses necessitat exigibles i al tipus de sortida que decideixis fer, que vas de tranqui i no dus res més que l'estrictament necessari, duràs poc pes i poca motxilla, que pel contrari vas un poc a l'aventura i portes proteccions i cassc integral... doncs cap problema amb dos sencills accessoris s'adapta la motxilla d'allò més bé. super ergonòmica (als cinc minuts ja no t'anadones de que la duus a sobre), tot queda molt ben fixat i assegurat.

Disseny, capacitat, ergonomía i versatilitat son els trets que per a mi defineixen aquesta bossa.

Tossals Verds - Cúber - Gorg Blau - Comasema - Orient - Alaró - Lloseta

Rebention

En Pere (a sa vostra esquerra), està més destroyer que mai i mos va exprimir fins que vam acabar es menuts. 5 hores i mitja de ruta extremadament tècnica, dura i en algunes ocasions intransitable. Com a part positiva direm que els paratges dels que vam poder gaudir ens van fer adonar de que tenim molta més illa de lo que a vegades pensam i de que val molt més del que la valoram.

Aquí mos teniu rollo Los Chichos anant cap a Lloseta. "El de en medio de los Chichos", que és en Nando, custodiava sa Felt Redemption amb que Niu Wave ens va cedir com a bici de proves. En Biel no surt a sa foto perque el vam fermar a nes capó perque mos anés fent fotos durant es camí...

En Miquel, qui mos esperava a Lloseta amb en Pere, -està rollo Lorenzo Lamas- va ser assignat provador oficial de sa motxila d'hidratació + espatllera de Deuther que també ens va facilitar en Pere de Niu Wave. Ja que ell habitualment duu casc integral i té problemes per dur-lo ben subjecte junt amb ses proteccions, fou es més indicat. Sa seva valoració va ser molt positiva, però deixarem sa crítica en ses seves mans :-P
Com veis a sa foto, ens trobam a punt d'iniciar sa pujada cap a Tossals. En Pere anava sobrat i volia atravessar sa barrera fora obrir-la. Sort que en Biel l'anava controlant. Aquí tampoc surt en Biel perque està just darrera en Pere que l'aguanta per evitar que se posi a fer-nos alguns dels seus sprints infernals.

Primera prova superada. Ses rampes inicials -que pensavem que serien lo més dur de sa volta- ja eren història. En Miquel està ara rollo Wade Simmons després de superar un tallat de 10 metres i en Mara s'anava reservant perque no tenia clar que faltàs poc. I no faltava poc. De fet només haviem superat un 3% de lo que ens quedava! Filosofia Pere: "si ha de ser suau, me qued a cameva" .


I ja som per es Refugi. Per a nosaltres un refugi és una zona on et pots protegir quan et trobes lluny de sa civilització, no un restaurant on pots menjar paella i arribar-hi en cotxe... Incompresos i per tal d'ofegar ses nostres penes i oblidar-nos d'aquest món que està plè d'injusticies com refugis de Pa amb Fonteta, vam demanar sa botella de 3 caires, herbes dolces, Anna de Codorniu, 3 combinats de Barceló, un perrito i 2 sandwitch de pa amb Nocilla. En Biel no surt, perque era a cercar es brou.


Després de superar sa zona més tècnica de després des Refugi ens vam trobar amb un plà no-tant-tècnic on vam provar un poc es funcionament de sa Felt, intercanviant-la. Sa Redemption és una bici molt àgil, ràpida de reaccions, manejable i amb molta capacitat d'absorció davant impactes. Ens va agradar en general per sa seva capacitat de fer excursions (per geometria), facilitat de pedaleig i tacte de suspensió freeride. Sobretot sa suspensió de darrera impressiona. Tot això quedarà explicat amb més precissió s'article sobre sa Felt.

Travessar un torrent amb aigua, amb sa sequera que vivim i amb sa calor que ens acompanya sempre motiva. Ja ens acostavem a sa zona més alta de sa ruta! :-)

Ja som a sa zona Cúber - Gorg Blau!! Ja haviem acabat tot es menjar i pràcticament s'aigua per lo que Biel va cridar a un contacte seu que maneja helicopter i ens va amollar un càrrega damunt :-P
I aquí ja haviem arribat a sa zona més alta! Final? No! Ens quedava baixar, enllaçar amb Comasema per un camí de cabres, arribar a Orient, d'Orient anar cap a Alaró i d'Alaró cap a Lloseta! I perque no vam fer més fotos? Com podeu veure a aquestes darreres, ja ens haviem torrat, no teniem ni menjar ni aigua (a nes Gorg n'hi havia molta però hi havia un helicopter pescant i no era plà) i no ens vam aturar a fer cap altra foto...

I això és tot lo que vam ser capaços d'exprimir sa bici es dissabte! Ja se sap, lo exclusiu té un preu i si voliem cobrir s'itinerari amb bici haviem de rapar. En aquell moment, va ser fatídic, però crec que ara que ja ho hem paït, molts estirem d'acord en que va valer la pena s'esforç.

Fins sa propera excursió!

P.D.: Biel, te volem sentir cridar Spicy!