Pages - Menu

Popular Posts

diumenge, 21 de juny del 2009

Galatzo 20-06-2009

Branca & Criollos

Partirem dissabte a les 8:00 esperant que en Maldonado estigués en ratxa i encertàs ses temperatures i es temps. I s'ha de dir que més o manco ho va fer. Feia bastant de baf dins es bosc però se podia circular.

Vàrem sortir des Passeig direcció Granja-Puigpunyent per carretera, cap a Sa Campaneta on ens esperaven unes bones rampes de pujada, terreny desfet i molta fullaca que patinava que donava gust. Va ser duret, però tot se compensa i es single-track que hi ha a partir de sa barrera que fa partió amb Planicia va ser una canya!

I llavor sa baixadeeta! Tot i que estava interrompuda per arbres caiguts que havies d'anar esquivant, com sempre molt divertida i com sempre, se'ns fa curta.

Acabam de baixar i què ens espera? Jejejeje... Ni més ni manco que un super-tiberi que ens tenia preparat en Joan (de la +) a sa seva caseta d'Estellencs. Criollos, morsilla, xuia, cervesa, herbes, de toooot! I bé, quan acabàrem no ens quedava res més que tornar d'Estellencs cap a Esporles! quina mataaaadaaa! I amb sa panxa plena! Vaja unes idees que tenim senyors... Sort que fins a Banyalbufar anàrem de bon rollo, perque llavor se va embrutar sa cosa fins a arribar a s'Arbossar (duiem un bon ritmet!). I res, cap a Esporles i a dinar, encara que no hi hagués molta gana :-P

pedrusco-time pujant Sa Campaneta


...i més pedres

no se veu molt però es tracta d'en Miquel entrant a un tram trialer

pensant amb es berenar...

típica foto mirant cap a Estellencs però amb sa particularitat que no se sap qui és qui...

menjar energètic per a una dieta mediterrània

ses herbes des rentadors serveixen per fer crestes però puden bastant


Salut! Ens veim dijous a les 18:30 a nes Jardinet per fer sa volta pes poble de ses festes!

divendres, 19 de juny del 2009

Pedals de Foc

Bones Ermassets!! aquí teniu un parell de fotos dels Pedals de Foc, esper que vos agradin.
just abans de partir!!


una ermita perduda de la ma de deu


en corse i altres bikers

barretes energetiques del pirineu

Bikers que es varen pasar de ritme pujant!!



un poc de neu al camí

molta neu al cami

Rampes dures i progresives!! com deia el llibre de ruta


Els eawooks!!









Montgarri

Una baixadeta molt xula cap a Baqueira per una torrentera

Arribada amb els companys de Vic que ferem la ruta


La trek en arribar, no va poder mes!!!






























dimarts, 16 de juny del 2009

Comuna de Bunyola 13/06/09

Suc Concentrat

s'excursió de dissabte passat no destaca per lo llarga -en temps- ni per lo pausada, sinó que més bé per un concentrat de sensacions fetes encaixar dins menys de 3 hores. Una pujada -sí, pujada- pes Cocons, mega-tècnica enllaçada amb una altra pujadeta per enllaçar amb un tram de single track molt xulo i llavor devallar passant per es Penyal d'Honor i per sa zona des Castellet no fan més que re-confirmar que en Miquel té tendències sado-masoquistes i per altre banda, què ens està traslladant aquest greu problema a nosaltres, què també disfrutàrem com mai.

aquí mos teiniu a tots després de pujar es Cocons. Cares de satisfacció fusionades amb una semi-pàjara

en Mara arribant a sa zona des refugi de Sa Comuna, després de pujar per es Cocons

respectivament: Pep, Biel, Miquel

un servidor esquivant pedres apunt d'arribar

Desde la retaguàrdia

foto superior i inferior: recopilatori de màquines de patir...

es color de sa bici és degut a sa temperatura que va arribar a agafar a nes sol


I aquest cop vaig bastant liat com per redactar més sobre sa crònica però que sapigueu que aquest grupet que hem aconseguit tenir és únic... Bon nivell i sobretot i com a més important, un bon ambient insuperable.

Salut!

dijous, 11 de juny del 2009

[10/06/09] - Wednesday session

Una session diferent

Idò si que va ser diferent... En principi la idea era fer antenes pujant per carretera; però quan ja estaven a punt d'enfilar cap es Verger l'hi dic a nen Miquel: Que et sembla si feim algo diferent? Enga, en què has pensat?

Idò vam tirar cap a nes camí des correu, però de pujada!! Tots sabeu els trams tècnics que té quan el feim de baixada... idò imaginau-ho pujant!! Sa veritat és que va ser un gust. Tant en Miquel com jo vàrem disfrutar moltíssim pujant, va ser molt divertit.

Una vegada fet el camí, tornam per s'arbossar i ens desviam cap a sa carretera del port per pujar per Mirant de Mar (una altra pujada que no està gens malament...) i acabar baixant per sa costa fins a cases.

Amb una horeta i tres quarts ho vam tenir enllestit i va ser un "gustaso" de pujar. I com a opció per fer una ruta diferent de tant en tant crec que està la mar de bé.

Ahh... per cert, quan anavem cap a nes mirant de mar estiguérem a punt de baixar per sa branson, ens va faltar res. Però les nostres obligacions paterno-familiars ens van "aconsellar" no fer massa llarg. Així, si es fa la branson després, si que es converteix amb una ruta ja ben decent.

Salut a tots!!

dimecres, 10 de juny del 2009

Blissed Out In Switzerland

Si vos agraden ses fotos i ses bicis, és impossible que no vos flipi aquest reportatge...

http://www.nsmb.com/3092-blissed-out-in-switzerland

dimarts, 9 de juny del 2009

Re - visitant es Burotell

Carretera i mtb tot en un

I és que en resum és el que férem. Visitar es Burotell té això... Si vas amb cotxe fins a Calvià, se fa curt. Si parteixes d'Esporles, te menges molta carretera... I com que estam rollo llarg recorregut, ens vàrem marcar uns 50km entre asfalt i terra!

Partírem d'Esporles rodant, cercant una alternativa per no haver de fer tant d'asfalt com quan aparcam darrera Madre Alberta. Solució? Tirar cap a Son Malferit i en ser pes Muntant, tombar cap a sa carretera de Puigpunyent, que llavor enllaça amb Calvià. Sa veritat és que molt menys asfalt menjàrem, però així i tot, ja ens va bastar

Arribant a Calvià ens trobàrem un grupet de sa penya d'Establiments amb ses bicis de carretera, que ens va fer recordar que cada bici està dissenyada per lo que està dissenyada i 160mm de recorregut no són de lo més adeqüats per fer carretera -com mos va recordar en Pinxo un parell de vegades-

Un cop dins Calvià, agafam desviament cap a nes Burotell. A la fí terra!! Un troç rodant i s'altre caminant però ja estavem dins es bosc. Més amunt tornam a tocar un poc d'asfalt fins que entram definitivament dins sa finca o està prohibit que hi entri qualssevol cosa. Fins hi tot ses mosques. Sa pujada va ser salvant un poc sa situació i esperant arribar aviat a sa zona que ens interessava.

Una vegada dins sa zona des Burotell, va ser una passada, com sempre. Single-track estones tècnic i estones no tant, per dins es bosc on se pot rodar ràpid disfrutant des paissatge i d'anar esquivant branques i pedres que apareixen enmig des camí. Fins que arriba sa baixada.

Feim recompte abans de començar a posar-mos proteccions i més d'un duia rapinyades, petits talls i altres històries i es que, senyors, s'estiu està aquí i s'herba ja no banya. Ara pica i forada! Bé, ens posam se proteccions i abans de partir ja vàrem preveure que es camí estaria complicat per culpa de sa gran quantitat de carritxeres que havien proliferat com a conills en cautivitat. I així fou. Baixàrem amb els ulls ben oberts perquè només es podia distingir el camí a pocs metres davant nosaltres. Cosa que li va donar un plus de motivació i diversió, tot i que en principi es risc addicional no ens feia cap gràcia ja que el que està clar és que a la mateixa velocitat a la que haviem baixat altres vegades no s'hi podia baixar, però si vols velocitat punta, agafa moto i autopista i si vols sensacions, agafa bici i single-track.

Ja som abaix i ens acompanya un somriure contingut per culpa de sa visió de futur que ens dona haver fet sa ruta amb anterioritat. Sisi, tot ha estat molt divertit, es primer tram tècnic, molt xulo, després, també molt divertit... Però no queden kilometres de carretera ni res!!

La resta? Ja vos ho podeu imaginar... Rodar, rodar, i... Ah! Ara record que ens vàrem trobar sa "conseqüència-d'una-festa-passada-de-voltes-materialitzada-en-forma-de-cotxe-aparcat-en-una-carretera-secundària! Ho resumiré amb una frase: "Con las manos en la masaaaaa" Jejejeje... Ja sabeu a que me puc referir...

De tornada, pujàrem per Son Malferit i en ser a Son Ferrà no vàrem poder rematar baixant per sa drecera que pega unes curves més abaix perquè està exageradament plena de brutor, i un del propietaris que tenen accés al camí fa vessar es pou negre cap enmig del camí. Va ser sa nota dissonant de s'excursió, que la resta, va ser molt divertida, apart de dureta :-P

Salut!





Cerca ses 7 diferències







dilluns, 1 de juny del 2009

Un dissabte complet

S'acosta dissabte i no pareix que hi hagi cap plà en ferme. Surt poca gent i sa cosa pinta magre . Quan ja pareixia que no hi hauria gaire cosa, Mara me pega un toque i me diu: "tio, hi ha una penya que han duit gent de sa península cap a Mallorca i se fan una mega-ruta. Mos hi apuntam?" I, tentat per sa possibilitat de sortir des redol, decidim anar-hi!

Ens veim en Mara i un servidor davant ca seva aprop de les 08:15. Carregam bicis i partim cap a Ca'n Penaso, on ens trobam amb els altres del grup. Ens posam tots en fila amb es cotxes i cap a Sóller a que mos peguin una estocada per passar pes furat!

Seguim cap a nes port de Sóller i allà aparcam tots. Descarregam ses bicis, ens posam damunt i érem ni més ni manco que 23 bikers. No està malament.

Començam a rodar direcció a nes GR que tira cap a Fornalutx, que un pic ja fèrem amb en Miquel, que passa per aprop des Mirador de Ses Barques. Pegam una ullada a nes Mirador (jo no vaig veure cap barca perque me vaig clavar un lloguet amb s'ajut de'n Mara) i seguim rodant... Anam en direcció cap a sa finca que ara no record es nom -shhhhh, no digueu que tenc memòria de peix-, per sa que haviem demanat permís per passar i que record que té una piscina olímpica de només un carril.

Vàrem passar per just davora ses cases i seguirem direcció Es Binis! (on també haviem demanat permís per passar) i just un poc abans de passar un des grup que havia vengut de Catalunya, mentre pujava va caure malament i es va fer un tallot amb una roca. Ja la tenim liada! Vàrem curar com vam poder a aquell home i cridàrem a 112. Una part des grup el va acompanyar cap a s'ambulància (no tenia res greu però li van haver de posar punts) i la resta seguirem cap a Es Binis.

Passam per vora es Penyal de Migdia i un poc després pareixia que érem a Mart. Es terreny estava mol molt pedrós (inclòs per ser Mallorca era pedrós). Res, que seguirem pujant, moltes vegades a peu fins que ja veiem el mar. Allà començava una baixada tècnica que prometia bastant i que tirava cap a sa carretera que pega a Sa Calobra. I dic prometia perque va resultar ser una autèntica torrentera que només se podia fer a troços plena de roques amb punta i betzers que ens vàren desgraciar ses cames i ses rodes...

Arribam a sa Carretera des Sa Calobra, ens desviam cap a Cala Tuent i a s'Ermita feim es dinar amb s'ajut d'una super furgo que ens duia menjar! (una canya tios). I ja eren les 16:00 i érem a ca una valenta p***a. I aquí la vàrem acabar de liar...

Estavem dinant i en Mara me diu. Tio, tota sa penya torna amb cotxes o sigui que podem menjar lo que volguem i més, tanmateix no agafam sa bici. I res, ja mos tens fotent-mos 3 pa-amb-olis, vi, herbes, olives trencades, ..., o sigui, tot lo que es metge te recomana que no mengis i algo de lo que sí te recomana, però més bé poc d'això darrer. Estam ja acabant i amb s'ensaïmada a sa boca quan un grupet diu de seguir cap a Sóller altre pic rodant. I com no, com que som uns Ermassets, ens vàrem apuntar! (mos apuntam a un bombardeig tios)

Seguim un trocet i fent rots d'herbes, tiram cap a la mar (ens quedàrem amb ses ganes de nadar) i agafam un GR XULISSIM! per anar cap a sa zona de Balitx-Fornalutx-Sóller. Es GR és molt aprofitable per fer en sentit contrari, ja que de pujada era bastant complicat, però així i tot crec que tant en Mara com jo mos ho passàrem molt bé provant de pujar zones tècniques. Molt divertit.

Pujàrem no sé quan de temps i llavor venia una baixada (ja ens acostam a sa zona crec que de Balitx) on uns que anaven a peu ens vàrem dir que NO baixassim per un GR perque estava molt complicat. Aquí en Bernat en Mara i jo ens miram i deim "aquest camí que aquest tio pinta tant malament, deu ser collonut" i per avall per es camí xungo!! Va ser una canya! Vàrem tenir un parell de problemes tècnics: en Bernat va acabar es recorregut de sa Dawg, en Mara es de sa 66 i sa meva 55 que baixa però llavor no torna i surts per ses orelles. Però tret d'aquest detalls, collonut!

Acaba sa baixada, ja érem a Balitx. Feim un suc de taronja i en partir començ a sentir renouet. Ja tornam a estar amb es fre que fa coses rares. Res, que me faig sa sagüent pujada amb renou d'OVNI i sa roda mitja frenada, en Mara amb avisos de tirons i tota sa penya que ja havia telefonat a nes capellà perque lis fes sa Extrema-unció per si un cas no arribaven a casa. Al·lots, ja eren aprop de les 20:00!!!!! No són bromes, ja fallava tot!

Ja arribam cap a sa zona des Mirador de ses Barques i ja era per avall! Jo duia ses ulleres enmerdades i no hi veia gaire bé però en Mara encara me va liar per fer un trocet d'escales (aquest tio, és que no el poden amollar tot sol)

Acabam sa baixadeta i cap a nes Port de Sóller! Ja hi som!!! Arribam a nes cotxe a les 21:00, uns 60km i uns desnivells aberrants!!

Prova superada! Salut!


En Bernat mos va avisar de s'esdeveniment

dinarillo

fonoll marí: delicatessen

per sa costa, tirant cap a Balitx

aguantàren com unes campeones

i nosaltres aprimàrem un parell de kilos

en Bernat a un tram trialer

fent un refresc a una finca que hi havia a Balitx

de 23 acabàrem els que veis