Pages - Menu

Popular Posts

diumenge, 30 d’agost del 2009

BUNYOLI I UN POQUET MES CAP ALLA



8:30 A.M. en es passeig, en Mara i jo comentant a on anam, jo le dic un cami pero crec que vaig anar enganat per que ja sabia a on anar.
Pujam a Son Ferra directes cap a Bunyoli, jo le deman a n'en Mara que si despres baixam per la drecera i tornam per Son Malferit. Ca ca ca, res d'aixo quan sortim a sa carretera des vergerolo pujan fins sobremunt i fins ses antenes, Ermita, Castellet i despres cap a sa font des Rafal.
L'unic incident va ser que en Mara va rompre es pedal, pero ja sabem com es ell, esta fet un bou i encara dugui algo romput sempre baixa per a on no toca.
Pero bueno, apart de que vaig suar com un porc i vaig pujar a un ritme que un vell amb cadira de rodes me pasaria tranquilament, va estar be per ser sa primera volteta que varem fer despres d'un parell de setmanes sense agafar bici i visquent sa bona vida.
I desde aqui aprofit per donar s'enhorabona a n'en Miquel i na Cris per tenir a s'ermasset Marc.

dijous, 27 d’agost del 2009

Volta per dissabte 29-08-2009

Bones a tots!!!
Ja he tornat des viatge... bua bua bua... i pareix que tot continua igual. Amem si començam a moure un poquet a sa gent des club.
Jo es dissabte 29 sortire a les 8:30-9:00 per que hem de començar a entrenar si l'any que ve volem anar de viatge i fer rutes llargues.
Be, si qualqu se vol apuntar ja quedarem exactament a una hora en concret.

dilluns, 10 d’agost del 2009

Son Malferit + Ermita

No estam fins però ses ganes ens arrosseguen ;-)

ja feia estona que no ens veiem i no era es moment més optim per anar a fer una volta dura ja que tots anavem un poc tocats (custipats, molts de dies fora tocar sa bici...) però entre s'excusa per veurer-mos i que teniem unes ganes terribles de tocar sa bici, ens vàrem reunir en Miquel, en Biel i un servidor per fer una sortida que en principi no prometia massa i que va acabar amb una agradable sorpresa, fent un tram nou de descens desde s'Ermita!

partírem davers les 07:30 desde es Passeig, carretera per avall en direcció cap a s'Esgleieta, per agafar Son Mayol i seguidament Son Malferit i així rodar un poc i poder-mos contar quatre coses. Sa sorpresa va ser aprop de sa Finca de Son Mayol, on ens han modificat un camí amb pinta a públic per no passar aprop de ses cases (legal? ho dubt...), res, seguirem cap a Son Malferit i ses forces no acabaven de tirar. Aquests custipats... Però res, continuam i en ser a Son Ferrà li pegam cap a s'Ermita

es principi va ser dur però vàrem aguantar i com a campeons arribàrem a s'Ermita on els hi vaig proposar a en Miquel i en Biel (Wednesday Team) per fer un tram de baixada diferent que havia trobat un dia anant a córrer... I vaja di vàren acceptar!

es tram comença també de sa zona de ses cases de s'Ermita. Jo feia moltissim que no l'havia baixat amb bici i me va encantar. Té un tramet un poc tècnic (sigle-track), llavor un altre single més net i llavor una pista de fullaca super xula que enllaça amb es descens que prové des Cor de Jesús. Ja que hi érem el ferem net de branques i va quedar de luxe... ja fris de tornar-hi!

acabàrem sa baixada amb molt bon rollo havent compensat sobradament sa pujada, amb bon gust de boca... Hmmmm

Salut i fins sa propera!

diumenge, 9 d’agost del 2009

Sortideta de dissabte 8-8-2009



Bones a tots!!!
Es dissabte dia 8 vaig fer Esporles-Establiments-Can Valero-Ctra. Puigpunyent-Bunyoli-Vergerolo-Ctra. Puigpunyent-Puigpunyent-Esporles, 43km,
Vaig sortir a les 11:00 des demati i vaig arribar casi a les 14:00, quan vaig arribar a n'es cruce de ctra. Puigpunyent i establiment vaig volta cap a Bunyoli i pujar fins sa carretera (Vergerolo) i despres baixar i cap a Puigpunyent, alli una bona coca cola fresqueta per poder fer sa darrera pujada fins Esporles. Be, no te molt d'especial pero per fer cames va be.

Una altra cosa, per dimecres 12 en Joan (Corse) i jo voliem fer una nocturna. Fer antenes fins s'ermita i alla sopar de bocata i baixar, si qualqu se vol i pot apuntarse ja posarem horari de sortida.

dimecres, 5 d’agost del 2009

Noves Giant

En quant a qualitat de construcció, acabats i funcionament Giant sempre ha estat un referent... Si els darrers anys estava un poc criticada s'estètica un poc sòbria (a mi m'encanta), ara han arreglat això i tot. Take a watch...

GLORY-Descens


The 2010 Giant Glory 0, all decked out for racing. You'll see this bike under a lot of riders next year.

Weight savings on this bike are huge. Giant sliced 1,500g off the old version of the Glory, for a new frame weight of 4,060g with shock, hardware and paint / decals. Total weight for a size medium bike without pedals is 37.9lbs.


A seriously beefy head tube junction for stiffness. The graphics on this bike are racy, without being tacky.

All of the new bikes also use extensively hydroformed tubing, and Giant's tapered OverDrive head tube with a 1.5" lower cup and 1 1/8" upper.

FAITH-Freeride (toootem)







Com veis, es nivell està alt-alt!

Kranked Revolve

Sa propera versió des mític Kranked promet... anau encalentint motors

Kranked - REVOLVE - Trailer from KRANKED/ReJeK+ on Vimeo.