Pages - Menu

Popular Posts

dissabte, 15 de novembre del 2014

Ermassets a Total Esport ib3 Duatló de Llubí

Del minut 4 al minut 7 podeu veure el resum de la Duatló de Llubí, on hi participaven 2 Ermassets.

Capitol 274/2

http://ib3tv.com/carta?programId=8e90ab1b-8360-4749-8ca6-a91afd8d1f41

diumenge, 9 de novembre del 2014

7a Posició al Duatló de Llubí

Un any més, els germans Garau és presentaven al dualtó de Llubí, amb ganes de millorar la 5a posició de l'any anterior. Però les sensacions no van ser bones. Tant amb córrer com amb bicicleta, s'han empitjorant el temps respecte a l'any passat. Una 7a posició que està molt bé, però que deixa un gust agredolç.

Un duatló on cada any hi ha més nivell amb participants com Horrach, Lluís Mas, etc.
L'any que vé més i millor!


dissabte, 1 de novembre del 2014

A Lluc a berenar

Dissabte 1 de Novembre ens hem trobat en Juanito, Ribas, Castro, Mara i en Mateu al passeig amb ganes de rodar i de menjar un bon berenar. I com no podia ser d'altra manera hem posat direcció cap a Lluc. A un ritme còmode, tot i que no hem deixat d'avançar altres ruteros, hem arribat a Can Gallet amb la mala sort de que estava ple. Hem hagut de berenar al Coll de sa Batalla, i la veritat és que ha estat molt bé.


Aquest esplèndit berenar ha donat forces a alguns més que a d'altres. Hem anat de Selva a Esporles a un ritme bastant fort i donat gassssss. 



Vull destacar en Joan Ribas que està rodant molt molt bé i a en Castro, que després del berenar que heu vist, s'ha pres un glucosport. Hehehe, tot un crack.