Pages - Menu

dimarts, 22 de febrer del 2011

Equip Ermassets DH.


El passat dia 19 de Febrer es va celebrar el IV descens de l´Ermita de Manacor. Aquí va aparèixer per primer cop el nou equip d´Ermassets DH, format per en Toni Morell, en Guiem Roig, en Guillem Aulí, en Toni Nadal i en Pep Noguerol.

Va esser tot un èxit de participació amb un total de 40 riders i una bona organització dels "Amics de la Màquina". Els temps va respectar als corredors però no lleva que hi hagués un poc de fang en alguns trams. El circuit era de 1200 metres de baixada.

Els Ermassets vam aconseguir dos podis. Un primer lloc d´en Toni Nadal en la categoria de Júnior i un tercer lloc d´en Guillem Aulí en la categoria Cadet degut a una forta caiguda en la darrera màniga, la qual el va fer passar de la primera a la tercera posició.

Com podeu veure, damunt el podi l´equip de Bimont encara ens guanya. Esperam que poc a poc tenguem més Ermassets alçant els trofeus.

Enhorabona fieres.




Els nous membres de l´equip Ermassets DH.



En Toni Nadal.



En Guillem Roig.



En Guillem Aulí.



En Toni Morell.



i en Pep Noguerol.



Tots els guanyadors de les diferents categories.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bueno, crec que tots estam d'enhorabona amb aquest equip de descens... tant per ells, pes nivell que duen, com pes club en general, que seguim avançant i creixent i tenim sa sort de poder comptar amb personal d'aquest nivell, tant com a bikers com a persones, que és el que realment importa.

D'aquí don ses gràcies a en Mara perquè ha anat un poc de cap (com jo mateix) però tot ha estat a punt per sa primera competició oficial de descens. Crec que tot es trui que duim de mesos i mesos d'insistir i esperar val la pena si veus a sa gent passar-ho bé d'aquesta manera i ses coses surten rodades...

Salut i gràcies a tots per estar per aquí!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Al.lots ENHORABONA, tant a les noves "FIERES" del descens que omplen un buit important dins l'apartat de les dues rodes, com als que en silènci i des del backstage vos ho estau currant, Vicenç, Mara i molts d'altres que empenyeu el carro. És tot un orgull formar part d'aquesta colla de bona gent tan implicada.
MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!