Pages - Menu

dimecres, 21 de març del 2012

De sa Pinxo a Ca'n Pinxo

Diumenge 28 quedada Ermassetera com ve a ser costum per fer el que més ens agrada, que és peladear i després d'un bon tute un bon dinar amb el grup, no tot serà patir. Ok,sortida des del passeig, bona participació de bikers; Joan de la Cruz, Mara, Corse, Bernat, Andrés, Ribas. Se surt cap a la costa , es puja per la pinxo fins a George Sands quan arriben a dalt les costes no deixen a ningú indiferent, però el grup ha arribat sense més problemes. Baixada cap a S'hort de sa Cova i des de allà fins es Port d'es Canonge per Es Coll d'es Pi, Casa Blanca. Stop quatre rialles, quatre batalletes i continuar pel camí d'es Cavall, comença a ser tard i ens esperen per dinar ,pujada pel camp de futbol de Banyalbufar, pista de S'arbossar i Esporles, bona volta per després envestir un bon dinar. Pinxo havia organitzat un dinar a la caseta de Son Cavaspre per a les famílies, no ha faltat res només en Ribas que tenia conpromisos. Calçotada, torrada, vi, limonchelo, i sobretot moltes rialles i molt bon rotllo i més tard la companyia del gran Patau i na Laura ja recuperat de tots els seus mals, Bé crec que va ser un altre gran dia per a tots, donar les gràcies a la família Tomas - Juaneda per la part logística i al Corse pels calçots i el romesco, com sempre va ser un diumenge de luxe.
Molt guapo, pero falta el tio "Busquis"
sa família de cada vegada és més gran
De lo més guapo

3 comentaris:

Joan de la Cruz ha dit...

Ets el Rei Busquis!! bona crònica i bones fotos, aquí i a IB3... no atures nin. Va ser mel tot!! de bon de veres, Gràcies a en Pinxo i na Vic i en Corse.
Salut i fins la pròxima

Mari i Joan

Unknown ha dit...

Molt bé fieres! Veig que estau a tope! Jo ja estic mirant per sa pròxima fer-ho anar bé per ser-hi i fer un poc de trui... Enyoraré en Busquis però esper veurer-lo després per dinar! ;-)

Salut!

Mara ha dit...

Bona crònica artista!!!
Un diumenge de luxe. Bona volta i bon dinar. Gràcies als amfitrions del dinar. Encara tendran raó, cada volta acaba en dinar... Jajaja.

ja podem preparar la pròxima.