Pages - Menu

dissabte, 27 de setembre del 2008

Comuna de Bunyola 27/09/08

Clàssic renovats

Crec que puc dir que aquest dissabte fèrem una de ses millors excursions per Sa Comuna que hem fet mai.. pujada per pista, pujada trialera, baixada super trialera i una baixada de pista per dins bosc amb molt de desnivell increïble... de lo més virguer que hem fet mai. I per acabar-ho de rematar, en Pere, es nostre sherpa, mos va mostrar una cova amagada molt xula. Dins sa cova vàrem trobar un tio estrany, que abans sortia per sa tele, però ja feia temps que no veiem:

Va començar amb es seu rollo "to-your-to-your-heart" i partirem escopetetjats per avall!

Què més puc dir?

- En Biel i ses trialeres se duen bé. Lo que demostra que té tècnica. Si baixant no va més ràpid, és perque li té respecte a baixar i per res més. Xòfer n'hi ha.

- En Pere va fet un cohet pujant. Tant, que podria agafar una bici més baixadora i aprofitar tot es potencial.

- En Mara roda amb lo que li donin i tot i que no baixa tant ràpid amb sa Mondraker "de prestamo" com amb sa Ramson, mare meva, ja n'hi ha!! Tio, va ser "el cagarse" sa baixadeta. Vaig disfrutar!

- En Nando, molt equilibrat. Estable pujant i baixant, havent millorat molt tant pujant com baixant.

- En Miquel de cada vegada va més suelto baixant i es tema pujada només és qüestió de rodar.

- i jo, pues, no xerraré de jo, xerraré de sa bici: m'ha quedat amb 170 darrera i 150 davant: molt molt rally. Puja que te cagues pero per baixar és més ràpida que sa Kona! Sort que "traga" molt de darrera.. Res, que me queeeeda adaptació!

I dit això, que resumint només vol dir que: "tio, hem millorat que te cagues com a grup" només me queda dir:

Ermassets Power! :-P

6 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molt bona sa crónica Vicenç, crec que podem començar a pensar que en jubilar-mos tendrem una feinada per recopilar aquestes cròniques i fer-ne un llibre rollo "rondalles dels ermassets", per deixar-ho com a tribut a sa nostra estimada mallorca quan encara hi havia racons de terra transitables ("ciclables" o "casi ciclables"), davant s'incredibilitat dels nostres succesors... toma rollo!

Nan ha dit...

Jo xerrare d'en Vicenç i en Mara (sherpas-man), nomes un parell de paraules: sou uns puta cracks, sou l'amos de ses bicis, mai l'hes vists cansats (com me cans jo), se menjan tot lo que les donin, carretera, muntanya, fang, pedres, etc....
A vegades ve una pujada i pensas: ara estan cansats i intentare posarme al seu costat, pero que vaaaaaaaaaaa, se creixen i sen van a tota llet i te tira sa moral per terra i mes quan veus a n'en Mara pujan fen caballitos, anda yaaaaa.
Jo crec que si no hagues estat per ells no estaria a s'altura en la que estic, que encara me falta molt per arribar a ser com ells i ja tinc vertigo aqui a on estic.En altra vida vull ser com ells.
Ahh!!! sa volta des dissabte va ser una pasada.

Peter ha dit...

Proposata de viatge BTT a qui se vulgui apuntar. Es tracta dels "Pedals de Foc", una ruta pel Parc Nacional d'Aigúes Tortes (http://www.pedalsdefoc.com) duant 5 dies, a rao d'uns 45km/dia per camins i pistes de muntanya. La sortida seria el dijous 9 d'octubre en vaixell a Barcelona i la tornada, també per Barcelona, el dimarts 14 d'octubre (arribada dimecres 15 pel matí. Qui s'apunta? De moment ja som 2 persones (Jo, en Peter, i el meu germà Jaume). Serà una experiència única!!

Unknown ha dit...

Miquel, no vas desencaminat... Si segueix així sa cosa... Els polítics, els constructors, i, en definitiva, qui només mira "sa pela", hauria d'entendre al manco que entren peles a Mallorca, principalment perque té els paratges que té. Quant de temps duraran? Se convertiràn amb només un raconet de Mallorca, rollo "mirame y no me toques"?

Lo que més emprenya és que quan més temps passa, més clar queda que tots els que decideixen el futur de Mallorca només miren interessos i no en conec cap que faci "es bé" per pura convicció. Qui fa "es bé" per convicció passa d'estar decidint es futur de s'Illa. Es dia que trobem algú que miri perque tot funcioni realment millor i passi de presions de constructors, de millons i de ciment... Serà el cagarse

I per acabar es rollo: Nando, es club mos ha ant bé a tots i te puc assegurar que tothom hi ha sortit guanyant: per es col·leguisme primer, perque tenim un grup estable que sempre sortim, perque entre tots hem pujat es nivell... Recordes quan vàrem començar que anavem a fer excursions curtes perque sino tothom petava -tothom és tothom-? Tios, això ha quedat molt enrera...

Unknown ha dit...

Per cert, he col·locat aquesta noticia adalt de tot, però en teniu altres de noves més abaix...

Nan ha dit...

Eiiii Vicenç, haurias de posar sa volta d'aquest dissabte perque he ha gent que m'ha demanat quina feim i a lo millor s'apuntaran un parell mes.