Pages - Menu

diumenge, 7 de febrer del 2010

Calçotada d'Ermassets

Això és sa història d'una entrada al blog de la secció de btt dels ermassets...  sa típica història d'una entrada que contava com havia anar sa ruta i un grapat de comentaris sobre lo xula que havia estat fins que......  atenció, es va anomenar sa paraula "CALÇOTADA"  i tots ja pensàrem en menjar i el que eren 6 ó7 comentaris es convertí ben aviat en 30, com sol passar sempre quan hi ha menjar per enmig!!!



El promotor, cuiner i currant de primera classe aquesta vegada fou en Corse, que a més es va currar unes salses que fóren boníssimes.  Calçots, llom, pinxos, patatilla, cervessa ben freda, vinet, coca-cola... un día espléndit.. en bona companyía...  Un goig!!!  Tot això com a recompensa a una bona sortideta en bici.


Sa sortida va començar a les 9'00 a.m. al passeig com casi sempre on ens hi reunírem uns 7 bikers per prendre de cap a Son Cabaspre per enfilar sa Mola de Son Pacs. El día era preciós, feia molt bon rodar, bona temperatura bon soleiet però un poc de vent que en ocasions arribava a molestar.

Només sortir d'Esporles ja vam començar amb les complicacions, en Mara va tenir problemes amb sa cadena, però res que es sol.lucioni amb un bon trocha i un bauló de clip; reprenem sa marxeta sense més històries.

Un cop som a dalt de sa Mola ens afuam a sa baixada amb unes ganes que empenyien tant és així que n'hi havia que no li bastàven els frens, d'altres com en Pinxo que acabàven per llençar a sa bici i quedar-se ells amb els peus a terra (això llavor li acabaría passant factura ja que va trencar sa rodeta del canvi) i d'altres com en Mara que de tanta branca va perdre sa cadena pel camí... ayyyyyy si és que........ anau afuats!!!




Arribam a Valldemossa desde s'Estret i prenem direcció cap a  Banyalbufar, l'objectiu era desviar-nos per devers George Sand per trobar una variant que coneixía en Pinxo que conectava amb la Pinxo's i arribavèm així a Mirandemar, des d'on poder prendre costa per avall i a dinar!!!

Però pel camí ens havíem d'entretenir i en Vicenç tan innovador com sempre va aconseguir unificar dos eseports ben diferenciats, el sofing in banyering with TV, amb el BTT sinó me creis mirau això...

 

Idò que vos pensau, no s'està de bromes no...  primer va aprofitar en arribar a s'estret de fer ses feines e cuando arrivo a casaaaaa.... jejejje  amb banyito inclós...


Això sí al.lots com vos deia abans sa recompensa va ser bestialment bona, Quins Calçots!!!!!

Aprofito per enviar records a en Biel, en Pep Patau i en Nando que cadascún per un motiu no ens poguéren acompanyar en aquesta Festassa!!!!!

Bon profit a tots, per cert a en Marc també li van agradar els Calçots!!!

17 comentaris:

Unknown ha dit...

Jajajaja... moooola... va estar molt bé, però en varen fer falta un parell (Biel, Nando...)

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bueno, esperem que a la próxima sí que hi siguem tots!!!!

bielingo ha dit...

Uuuuuueeeeeeiiiii!!! Mmmmmm, quins calçots! Deguereu disfrutar!

Doncs si Miquel, mem si a la propera hi podem ser tots (vos vàrem anyorar molt) i montam un bon tinglado.

Salut a tots i fins aviat!

P.S.: Avui matí he anat a fer un voltí. Feia dos mesos que no agafava la bike!! La cosa ha anat més o manco bé. Mem si aquesta setmana aprofito qualque horabaixa i surt a entrenar un poquet més de part de prest.

Mara ha dit...

Molt bona crónica i unes fotos collonudes. Sobretot la darrera. jejeje.

Nosaltres també us vam anyorar:(Nando, Pep i Biel)

Que preparam per el próxim cap de setmana?

Anim a tots i feis bonda.

Joan de la Cruz ha dit...

Bona crònica i bones fotos Miquel!! que per cert, no en surts a cap, be, la den Marc ho rescabala molt bona!! Enhorabona al cuiner-promotor de la Calçotada.
Salut i força

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

"Yo estuve allí!!!!" jejejeje no passa res, ja sortiré a la propera...

bous bufats ha dit...

Hola a todos, os queremos comunicar que para hacer más completa la KDD se nos ha ocurrido preparar una pequeña sorpresa y para llevarla a cabo necesitamos llevar un pequeño censo de la cantidad de bikers que acudiremos el 27 de Febrero 2010 a la cita, para lo cual hemos confeccionado una tabla de participantes.

Para apuntarte simplemente debes cumplimentar un fácil formulario y apretar el botón "enviar", tras 5 minutos aparecerá tu nombre en la lista.

A continuación os indico el enlace de la tabla de participación:
http://sites.google.com/site/kddbousbufatsbtt/bikers

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al final que feim dissabte??? Segueix en peu el tema d'Alcúdia???

Unknown ha dit...

jo aquest dissabte ho tenc malament... me toca fer llenya :-P Lo d'Alcúdia, en peu hi està. Es tracta de cridar i quedar amb aquells...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Vicenç per ventura sería millor deixar lo d'Alcúdia pel següent cap de setmana, perque crec que no ets lúnic que té lio dissabte.

Vos proposo una cosa, que vos sembla si diumenge matí anam a algún lloc que penseu que pot donar de sí, rollo tranquil i duim ses cámares de video i de fotos i feim una mini sessió??? Fa molt de temps que en parlam i al final no quedam mai, no he mirat sa predicció des temps però si voleu... ja ho sabeu.

bielingo ha dit...

Per dissabte ja sabeu que jo ho tenc cruu. Miquel, hem sembla bé el que proposes. Per jo OK.

Mara ha dit...

Em sembla be deixar lo d´Alcudia per el seguent cap de setmana. Aixi ens ho combinam tots millor i tal vegada el temps ens especti.

Referent al que proposau per diumenge ho podria tenir be, pero crec que dissabte vespre farè un poc llarg (es carnaval) i tambe crec que fara mal temps. Tal vegada si no quedam molt prest...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo crec que per fer això basten unes dues horetes i si a més anam a aprop (pel tema de tot el material que durem, trípodes, cámares, objectius, etc...) crec que bastaría quedar més tardet, devers les 10h i així a les 12 esteim llestos.

Que trobau??? Com ho teniu??

bielingo ha dit...

A jo me va bé... encara que crec que necessitarem algo més de dues hores, però així i tot, si quedam a les 10, de conya!

Joan de la Cruz ha dit...

Hola al·lots!!! em sap greu, però no ho tenc bé per venir diumenge. Passiu bé. Salut i força.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Amb aquesta nevada me venen males idees al cap... neu, trípode, camara de fotos, cámara de video, curves, bots, ummmmmmm res només estic divagant un poc.... algú es vol disfressar d'actor???

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Demà diumenge a les 8'30 a ca en Biel hem quedat per fer una volta curteta si a algú li fa ganes ja ho sabeu!!! salut!!!