Pages - Menu

diumenge, 26 de setembre del 2010

Terra Banyada

acomiadam s'estiu

hem duït tots un estiu un poc mogut, durant es que pot ser no ens hem vist tant com hauriem, però si que hem seguit en contacte, com a bons Ermassets que som ;-) . Durant aquest temps he anat recollint imatges de fets que he considerat importants o simplement curiosos... Aquí els teniu! 


chain sucking o com carregar-se es tinglado en 2 segons


un fet tant estúpid com una escapada de cadena baixant pot provocar doblegar un poc una punta d'un plat. Doblegar un poc una punta d'un plat pot provocar xupades de cadena. Ses xupades de cadena poden provocar doblegar un canvi. Doblegar un canvi descatalogat pot suposar arriscar-se a comprar-ne un de descatalogat o canviar sa transmissió sencera de 9v a 10v! Sí senyors, desde es SLX fins a XTR ja tenim implantats es 10 pinyons, i a nes cas de SRAM desde es X7 fins es XX! Innovate or die!



no es pot apreciar del tot, però sa doblegada és en 3 dimensions: rotació, cap a un costat i cap al darrera. A part de perns doblegats i passats de rosca... destroy


com ser un Nite-Rider amb 10€

"hem d'anar a fer una nocturna", "no has vengut a ninguna", "no te compliquis sa vida, ves a nes todo a 100" són ses 3 frases que resumeixen sa meva experiència vespertina d'aquest estiu amb es grup d'habituals des dijous: Joans, Pep Castro, Jaume, Pinxo, un servidor, i pot ser me deixi algú perquè d'això fa ja un mes! Amb 2 frontals de leds des Todo a 100 d'Esporles, 2 brides, espuma i un Cutter, te pots moure per on vulguis!
 







Es Chino-Power Ultra Light Edition va rompre esquemes. Fa un llum impressionant, superant altres frontals 20 vegades més cars...



Algún incident ens va acompanyar, però ho vàrem superar. Sempre recordaré sa baixada desde Ses Antenes que vàrem fer dia 26 d'agost a les fosques com una de ses més divertides que he fet mai... Pinxo! La vàrem liar! Jejeje...
equipacions

cerca marques primer, llavor models que no se disparin de preu, llavor que compleixi tot això i hi hagi talles, llavor modifica logos, cerca imprentes, compara preus, fes fotolitos, fes imprimir ses camisetes, llavor mira que es tallatge que sa gent imagina concordi amb es tallatges que habitualment manejam... Va ser un poc complicat, però s'ha intentat i a la fi tenim una equipació que esper que pugui cobrir ses necessitats des grupet "d'habituals" de ses sortides amb bici. Pot ser lo més fàcil era anar a Inverse i comanar unes equipacions amb colorins fluorescents com té tothom. No hauriem estat per talles i podriem tornar a tenir roba 1000 vegades si volguessim. Ara que ho escric, veig que és lo més raonable, però si ho he de fer jo, me sap greu però estirà per davant lo més xulo a lo més raonable...  Esper que vos agradi i que serveixi d'excusa per sortir tots plegats més vegades!


quedada amb Mai Fren

equipació nova, rodes plenes, casco posat i cap a sa quedada que montàren es Mai Fren dia 25 de setembre! Mes de 200 persones, bon ambient, molta branca (si volies), mos vàren convidar a berenar... Un 10 per sa gent de Mai Fren que se va currar i va aconseguir lo impensable: que gent de tota mallorca que estima aquest esport es pogués reunir únicament per a fer 4 rialles junts! Pegau una ullada a sa seva web que segur que d'aquí poc estirà plagada de fotos!

http://maifrenmtb.blogspot.com/

12 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ay Vicenç quanta raó tens, tots hem viscut aquest estiu de forma diferent, tot i que pens que tots en un moment o l'altre hem pensat (per deuen rodar aquells ara.... o on deuen entrenar d'amagades...

Veig que has fet un bon invent, per deu euros no està gens malament, más vale maña que pasta, ja ho diuen ja!!!

Sobre l'equipació no he pogut passar per Esporles a buscar-la però si vos sembla podem quedar per dissabte qui vé fer una sortideta rollo estreno de la nova temporada, la nova equipació etc... Jo propos Port de Pollença-Lluch-Port de Pollença amb aturada a berenar-dinar a algún lloc i celebram la retrobada, que vos sembla???

En quant a l'equipació Vicenç donar-te les gràcies per la currada que et vas pegant amb tot, ets un crack!!! Espero que en próximes ocasions et pugui donar un cop de mà.

Enga mem si mos animam i aconseguim trobar un forat per aquest cap de setmana qui ve.

Boooop Boooooop

Joan de la Cruz ha dit...

Molt xules les camisetes Vicenç!!
i bon resum d'estiu, Xino power!!

APA IDÒ MIQUEL!! per jo collonut, dissabte Pollença-Lluch i feim la esperada re-trobada, posam hora i ens veim allà.

Salut i força

bielingo ha dit...

Xules, xules ses camisetes.

I vaja peazo torre d'iluminació que t'has montat... flipant... has pensat en patentar-ho? Necessites qualque representant?

I, com bé diu en Miquel, gràcies per la currada. No només amb les camisetes... sinó amb el bloc i tot el demés.

Per dissabte, sin que sirva de precedente, ja que segueixo tenguent els dissabtes impossibles... per aquest ho arreglaré. Comptau amb jo!

Unknown ha dit...

Això està a tope!

Mara ha dit...

Ok. Per jo guay lo de dissabte.

Sortideta Pollença - Lluc.

I si voleu, berenada a ca es Gallet. Es un berenar d´escandol nomès per 6 euros.

Si trobau i vos fa ganes podem avisar a la gent de Niu per si s´apunta. No se si ho tendran be.

Jo he fer aquesta ruta una vegada i recort que te un tros un poc lios. Algú de vosaltres la coneix? o provam amb es GPS si hi ha sort.

A la fi ens posam d´acort per fer una sortideta junts...

Oeh oeh...

bielingo ha dit...

Ep al·lots! Com tenim el tema?

Hem de començar a posar horaris i a organitzar-mos un poc pel tema cotxes?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo en saber com quedau voltros ja faré sa meva per baixar de Sóller i anar cap allà. Deis hora i lloc de quedada.

Mara ha dit...

Que trobau si quedam a les 7:30 h. del passeig i arribam a les 8:30 aprox. a Pollença?

Jo m´encarregaré d´avisar a la gent de Niu per si ho tenen be per acompanyar-nos i fer-nos de guia.

Jo ho tenc be per dur es cotxe. Puc dur dues bicis.

Adeu.

Unknown ha dit...

Ok!

Joan de la Cruz ha dit...

OK!! 7.30 al Passeig, jo també puc dur el cotxe amb 2 bicis. En Pinxo també ve i falta confirmar en Corse, j. Ribas i Jaume Busquets.
Salut i fins demà.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Val, jo a les 7'40 seré a la rotonda de la carretera de valldemossa en direcció cap a Palma i així anam tots junts cap allà.

bielingo ha dit...

Val al.lots. A les 7:30h al passeig. Com que jo només puc dur una bike al cotxe, si vos sembla bé, m'acoplaré a nen Mara o a nen Juanito.

Fins dissabte!!

Ermassets power!!