Pages - Menu

dimarts, 5 d’octubre del 2010

02-10-10 Pollença - Can Gallet - Lluc - Pollença ;-)

 Tocava reunió "si o si"! Què millor que fer una volta poc habitual per a fer un retrobament poc habitual?? Sa majoria de nosaltres no haviem passat més d'un pic per aquest recorregut tant espectacular, i ens va encantar. És ver que hi ha pujada, bastanta pujada... però es paratges i sa companyia van que valgui la pena sobradament.

Comencàrem desde Pollença, tirant cap a una pujada tècnica i enllaçant amb una sèrie de pistes de terra que es podien fer "de tranquis" o "a fondo". S'opció "a fondo" va predominar, el que és un clar indicatiu de que, tot i que feia temps que no rodavem tots junts, si que hem rodat per separat i estam en forma. Sou uns cracks!! Quin nivellarro general!

Com a punt intermig vàrem comptar amb es berenar a Can Gallet: botifarró, llom, xuia, formatge, cuixot, pà, tomàtigues, vi, cervessa, herbes, cassalla... caaaaaa, sort que només ens quedava baixar!!

Una vegada fet es nostre berenar hiper-proteïnic, rollo Santiveri, super-sanote, tiràrem per avall, a compensar un poc sa tortura de sa pujada... I ja vàrem començar a sentir crits i renou, en part per s'emoció, i en part per una ingesta desmesurada de begudes amb un alt percentatge de component etílic, jejejeje (per camuflar-ho un poc)

Un poc de "sube-baja" i devallada final! Brutal! Dreceres, alguns bots, molt de catxondeo, i per desgràcia, alguna caiguda lleu... però sempre sap greu...

Va ser tot un gust rodar amb tots vosaltres, i esperam repetir-ho en breu!!!

Ja tenim un autèntic equipament de Racing Team! Ja era hora!

Començant a rodar... només ens quedava una hora i mitja de pujada, jujuju

Sa trialera des principi mos va aplegar un poc freds!

En Pinxo va encendre es llum perquè el vessin ;-)

A mitja pujada! Ja duiem tute i tocava reunió...


Botador estratègicament col·locat

Escampadissa d'Ermassets cercant s bici i pensant cap on seguia es camí, cosa que no estava gaire clara

A Can Gallet vàrem reposar un poc i també ampliàrem un poc ses reserves ;-) Un berenar collonut per 6 €

Quien no corre, vuela

Entre dos tierraaaaaaaaaaasssssss

Baixant, tot es sant ajuden... Excepte es patrò de ses foradades, que ens va acompanyar un parell de vegades durant sa volta...

Per acabar, vos citaré textualment un troç des mail que me va enviar en Miquel, juntament amb ses fotos (què són seves), que crec que és molt descriptiu i unifica un poc es sentiment general en quant a s'excursió:

"Ei Vicenç, segur que tu trobaràs un forat abans que jo per poder publicar algo digne de la jornada d'avui, ha estat una disfrutada poder-mos tornar a reunir, com vos enyorava, com enyorava donar pedals, pujar i baixar i berenar i tot!!!!  M'ho he passat de conya!"

Una abraçada a tots! Som s'enveja des racing teams que circulen per Mallorca! Pot ser no sóm es millors, però ens ho passam millor que ningú! ;-)

Salut!

8 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Batuadell i aquest tio qui és???? JAJAJAJAJA Ho sento però m'ha sorprés lo del Perú! jajajajajaja.
Bromes a part, gràcies Vicenç per l'entrada tan xula que t'has currat, veus com al final si que et quedava esperit de redacció???

Va ser una canya tota sa volta tant el patiment de pujada com el de baixada!!!


Però sa veritat és que a alguns encara ens falta (concretament a mi) bastant d'entreno per aconseguir dominar les p... pulsacions però tot arriba!!!

Una abraçada a tots!!!

bielingo ha dit...

Tot arriba Miquel, tot arriba.

Genial la crònica Vicenç. Es que tio, es un gust llegir-te.

La ruta va ser BRUTAL!! Quina disfrutada en general. De pujar, de baixar, de berenar, de cotorrejar, etc, etc... Com vam estar parlant, crec que seria molt bona cosa el poder-nos reunir TOTS un cop al mes. I gràcies per pensar amb jo per anar fent dissabte-diumenge-dissabte-diumenge...

Enga idò, para que no decaiga la fiesta, proposo dues dates:

- 7 de novembre (diumenge). KDD des Racing Team. Lloc? On sigui! Anau proposant el que volgueu.

- 23 d'octubre (dissabte). Vivac al Teix. Sempre que el temps ens ho permeti. Qui s'apunta?

Ermassets Racing Team Power!!

Joan de la Cruz ha dit...

Bona crònica nins!! i millor jornada la de dissabte.
Com ja parlarem per dia 7 de Novembre, podem fer una paelleta a ca nostra a Estellencs, feim una ruta cap allà i després que ens venguin a cercar les dones i dimam tots junts.
Salut i força

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo m'apunt a un bombardeo!!! Hi soc tant per dia 7 de novembre com per dia 23 d'octubre.

Mara ha dit...

Molt bona cronica.
Una vegada més, moltes gràcies.

Vaig disfrutar molt, segur com tots vosaltres. El dia ens va acompanyar i a la fi varem aconseguir juntarmos tots. Va sortir un dia de Btt fantastic.

Gracies a tots.

I recordau:

ERMASSETS POWER.

Alfredo Expósito Dominguín ha dit...

Aprovecho la oportunidad para saludarlo y a su vez invitarlo a ir a hacer de freeriders de pa-amb-fonteta que es lo que soys y a hacer un poco es verro por las montañas de los entornos cercanos... visitad redtube de vez en cuando si no podeis entrenar!

Carlos Borrás ha dit...

Hola a tots els Ermassets i especialment al Joan Ribas, no estava segur que fosiu voltros els que ens cruçarem el pasat dissabte de Lluch a Pollensa (de Pollensa a Lluch per voltros) peró la gran altura del Joan que me va saludar tan animadament (i vaig reconeixe tan aviat) me va fer sopitar-ho i veig que si ereu voltros.

Pens que vareu berenar a la mateixa taula que varem deixar noltros a Can Gallet, mira tu quines casualitats.

Ens veïm aquest cap de setmana a Menorca, ara ja conec es vostro uniform, de totes formes sereu un bon grapat de btters fàcils de veure.

Carlos B.

Anònim ha dit...

Hola, som en Toni del Restaurant de Ca'n Gallet! Hem vist les vostres fotografíes berenant i ens agradaria que ens les passassiu per a penjar-les al nostre facebook del Restaurant.
Moltes gràcies per confiar en nosaltres!