Pages - Menu

dilluns, 18 d’octubre del 2010

VOLTA A MENORCA 2010

Ja ho podeu imaginar!!........ Si disfrutam quan sortim pel nostre redol un dia qualsevol, ara imagineu-vos............... 6 companys, tres dies seguits a Menorca, amb 600 bikers més, a un entorn, ambient i organització increïble i unes rutes per no oblidar, les portam marcades a les cames, al cap i al cul.

Això comença així!!!!

La Sortida


Etapa 1, va recorre el sud-oest de Menorca durant 69.3 km. amb bon temps. La primera part mes rodadora per camins rurals amb desnivells que ens llevaven l’alè, preciós el barranc d’Algendar, a pesar de que fos un embut i hagués un embós considerable.
Km. 34 generós avituallament, ens quedarem replens, a l’hora de partir no hi havia deu que dones pedals.
La segona part anava vorera de la costa, de cala Galdana fins a Ciutadella, entre platges i terreny de pedres i roques, el que feia més dur el pedaleig i la fricció entre els nostres culs i els seients, en arribar, algú pareixia un mandril.
A les 20h al hotel, dutxa, sopar quatre rialles i a dormir.


Etapa 2, la més llarga, 71km. anava pel sud-est de Menorca de Mao a Mao passant entre els municipis de Alaior, Sant Lluis i es Castell.
Va començar ben mal.lament, arribarem una mica tard a Mao, a l’hora de treure les bicis de la vagona ens trobarem amb varies averies el que ens va retardar més, ja no arribarem al control de signatures i mes fotut encara, un freno romput va impedir sortir en Jaume.Tot això amb aigua a poalades, a la fi ens fica’m al grup i a donar pedals.
Aquesta ruta combina camins rurals de paviment irregular amb trams del Camí de Cavalls i antics camins recuperats recientment pels ajuntaments de la zona. Alt percentatge de pedalabilitat a un gran entorn junt a la abundant pluja i fang va fer una jornada fantàstica i bruta de BTT.
A continuació cercarem una benzinera per donar karcher a les montures i a noltros, tornada cap a Ciutadella al hotel a fer bugada, moment Estrella, sopar i a descansar
.


Etapa 3, 55km. la més curta però amb mes desnivell acumulat 1049 mts. que va recorre, avui amb bon temps la part central del sud de Menorca pels termes de Ferreries, es Migjorn Gran i Alaior.
Va començar sense incidències i amb els Ermassets al complet, combina Camins de Cavalls amb camins rurals i els característics barrancs de la zona, dels que farem alguns trams a peu. Per la majoria va esser la més guapa i més dura a la vegada, també per l’alt ritme que duem tota la jornada, acabant a la plaça d’Alaior amb forta i llarga rampa d’arribada.

Ressenyar una altre vegada la bona organització, a les vaques, 58 bikers que ens guiaven, donaven suport i obrien barreres al llarg de la ruta i al bon ambient regnant entre els participants durant els tres dies.
Salut i força





Aigua i fang.....un dia dur!!!

Il·lustres participants: El nostre Joan i
Nuria Lauco guanyadora al 2008 i 2010 de la Nissan Titan Desert

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als participants per aquests 3 dies de rodar i rodar...
Felicitacions al crònista !!!

Com tens el cul? jajaja...

Marian.

Mara ha dit...

Molt bona crònica i moltes gràcies per la feina.

Va esser molt divertit i vaig disfrutar molt.

Tot un cap de setmana de BTT com deu mana.

Ara toca tornar a posar les màquines a punt i a seguir rodant per la nostra illa.

Adéu i molta bonda.

Unknown ha dit...

Molt bé sa crònica Joan!! I molt xules ses fotos!

Fins aviat!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bona crònica, bones fotos, bon ambient, i molt de rodar. Veig que disfrutàreu molt, estic content i mort de ganes de l'any que vé poder-hi participar.
Salut!!

bielingo ha dit...

Que bé al·lots!! Quina envejota!!

Deguéreu disfrutar com a enanos. Això si, suposo que també ho vareu passar puta, perquè 70+70+50 km en tres dies... ja n'hi ha!!

Cambiando de tercio. Tema vivac. Pareix que el temps anirà bé. O sigui que ja podem començar a orgarnitzar un poc el tema.

Salut!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ei al.lots tema vivac estic en stand bye, vos explic, arra mateix estic amb un gripot de la ostia tant jo com es menut, estic de baixa de sa feina i no sé com estaré dissabte, en quant tengui clar si venc o no vos ho confirm. Diooooossss quina ràbia de grip!!!!

Mara ha dit...

Bones gent.

Referent al tema viviac, jo no ho tenc bé per venir. Tenc trui.

Segurament aquest dissabte demati quedaré amb un grupet de btt de Palma per anar a fer Planícia.

Ja vos confirmaré més coses i horaris.

Adeu.

Anònim ha dit...

Enhorabona Joan de la +. Molt bona crònica, molt bones fotos, molt bona volta i molt bona companyia. Ja veis tot molt bo!

Dissabte m'apunt a Planícia.

Pinxo.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots en Jaume també es baixa pel vivac al teix, en principi només sou tres. Sigui com sigui vos ànim a anar-hi si fa bon temps. Igualment podem mirar de fer-ne una altre pel mes qui ve. Com sempre es fa difícil poder-ho engirgolar be per tothom. Ànims Jaume i que et m'importa del genoll!!!

Unknown ha dit...

Al·lots, jo crec que ho podríem passar a sa següent setmana que mos vagi bé i que vengui en Jaume i en Miquel... no?

bielingo ha dit...

Ostres. Ja ho val.

Ido si vicenç, crec que ho podem deixar. A priori erem en Miquel, Jaume, tu i jo. I si hi partim tu i jo tot sols començaran a sospitar un poc... jejejeje.

No passa res. Hi ha més dies que llonganises!!

Mara ha dit...

Confirmat:

Dissabte dematí a les 9h. al passeig i sortida cap a Planícia.

Crec que serem un bon grupet.

Animau-vos tots els que pogueu.

Nan ha dit...

Molt bona sa cronica, ses fotos, sa volta, enhorabona a tots.