Pages - Menu

dimecres, 14 de desembre del 2011

Son Pacs + Teix

El passat dimarts dia 6, aprofitant que era festa, ens vàrem veure al passeig un grupet de riders a les 8 del matí. Erem en Jaume Busquets, Biel Frau, Pep Patau, Rafel Nadal, Andreu Lesmes, Bernat Amengual , Biel Ribas i jo.

Vàrem partir a fer la ruta de Son Pacs començant a pujar per la adraçera que dona a Son Cabaspre per llevar-nos el fred de primera hora. Hi havia gent del grup que no havia fet mai aquesta ruta. Pareix mentida, amb lo aprop que la tenim i lo divertida que es, ...

Vàrem fer la ruta fent algun tram a peu, fins arribar a l´estret de Valldemossa sense gaires incidents, només destacar una doblegada de canvi d´en Rafel, que vàrem poder apadassar per acabar la volta.

Pujarem per carretera fins a Valldemossa per continuar la ruta cap al Teix. Abans d´envestir la dura pujada, decidim fer un petit aperitiu de barretes, membrillos i gels per agafar forces.

Començam a pujar, cadascú al seu ritme per poder aguantar tota la pujada i arribar sencer a dalt.

Cal destacar l´estat de forma d´en Biel Frau, que va aconseguir pujar tot seguit sense aturar.

Una vegada arribats tots al refugi aprofitam per berenar com toca. I dic com toca, perquè ni havia que se varen clavar dos bocatas de pam i mig , ni va haver que varen berenar de botifarrons i ni ha que varen berenar de sardines en escabetxo,. Jajaja , molt bona aquesta.

Una vegada berenats i després de fer quatre rialles, ens abrigam i tornam a baixar per el mateix camí per poder arribar d´hora a Esporles.


Aquí vos deix un parell de fotos, cortesia d´en Jaume.
















Fins la propera ...

6 comentaris:

Bernat ha dit...

Graaande!! aquest teeeeix... jejejeje...

bielingo ha dit...

Bestial!! Una volta genial i unes rampes del Teix que no deixen indiferent a ningú!

Mem si feim la propera ben aviat!

P.S.: Ens va quedar pendent fer cim i baixar per l'altre camí. Igual la podriem montar per qualque dia que poguem anar tots de tranquis. Rollo bocatas i sense frissar. I si les forces acompanyen, que me deis de tornar pujant per l'Estret i baixant Son Pacs? No me digueu que no té bona pinta...

jaume busquets ha dit...

molt bona volta i molt bona crònica, les rampes del Teix són de les més dures que conec, però tira a tira i xino xano sempre s'arriba a dalt i més quan saps que t'espera un berenar de sardines, botifarró i entrepans, ja, ja , ja. Vaig disfrutar molt de la volta i estic amb Biel que la propera cal fer-la sencera i de tranquis.

p.d. at.lots ja començo a trobar a faltar la fita de Planícia, a veure quan la fem

Un saludo
Jaume

Joan de la Cruz ha dit...

Hola Ermassets!!!
Bona volta fereu i bon quorum, així m'agrada que no afluixi el tema.
La propera a mem si hi som i al revés com diu en Biel pot ser ben xula.
Salut i força a tots.

Unknown ha dit...

Crackarros, no podeu estar sense liar-la!!! Jajajajaj... Molt bona!!

Anònim ha dit...

Kin tip de patir!
Va ser una sortida molt xula, aquest refugi de's Teix, ja ens coneix per ses berenades d'alt nivell, i xerrant de nivell, per el proper aril 2012 s'està organitzant una maraton-btt (100KM)qui s'apuntarà?, loco's!

Salut i gresca.
pep patau