Pages - Menu

diumenge, 11 de març del 2012

Ruta Port d´Andratx + Super dinar

A la fi arriba la crònica de diumnege passat dia 4 de Març.

Ens vàrem trobar un grupet d´Ermassets (12), a les 8:00h al passeig per carregar cotxes i partir cap a una nova ruta cap al Port d´Andratx, amb en Bernat Jaume fent de guia i cap de files.

Començarem a rodar a les 9:00h cap a s´Arracó per agafar el camí de les Rotes de s´Hereu que ens va dur fins el cementiri de s´Arracó. Tot seguit agafarem agafarem el camí de can Tomeví fins a la Torre de cala en Baset on aprofitarem per berenar i disfrutar de les fantàstiques vistes (Sa Dragonera) i després passarem per Sant Elm i anarem cap el Pas Vermell amb una dura pujada, que se va veure compensada amb una baixada molt divertida i gratificant fins a cala Egos.

Després d´unes 4 hores de ruta, arribarem als cotxes per tornar a carregar les bicis, despedir alguns Ermassets i els altres ens posarem una mica guapotes per anar a dinar amb les famílies a Sant Elm. A n´aquest dinar també s´apuntaren les families Busquets, Castro, Pinxo i Frau.
















Vàrem fer un petit aperitiu al primer bar del passeig on aprofitarem per jugar amb els menuts i les seves bicis i baixar a jugar una mica amb l´arena de la platja.











I ara passam a l´acció amb una taula de 28 persones amb " Pa amb olis i Pizzes" a lo grande !!! Shandy´s, vinets, cervessetes, postres, cafetets, xupitos...








Un dia ben complet !!! ple de trui i rialles...
Fins la propera !!!

5 comentaris:

jaume busquets ha dit...

Molt bona crònica i les fotos un deu, no puc dir res del tema de la volta, però he vist que ho havies passat molt bé, però si puc dir que el menjar i sobretot la companyia va ser fantàstica, espero repetir molt sovint.

Un saludo

bielingo ha dit...

Per la gana que tenieu, es veu que la ruta va anar d'allò més bé!

I com diu el tio Busquis, un menjar de 10 i una companyia d'11!

Fins la propera!!

Unknown ha dit...

Molt bona al·lots!!! Vaig disfrutar molt, feia estona que no anava amb bici però igualment, compartir una ruta amb vosaltres sempre és una canya!!

Fins aviat!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Ratificar tot el que deis companys!!! i gràcies a en Mara per la crònica que és feina.
No he paït aquest i diumenge ja en tenim un altre... apa idò, això és un no aturar.

Salut i força

Joan de la Cruz ha dit...

Ratificar tot el que deis companys!!! i gràcies a en Mara per la crònica que és feina.
No he paït aquest i diumenge ja en tenim un altre... apa idò, això és un no aturar.

Salut i força