Pages - Menu

dilluns, 30 de setembre del 2013

Son Pacs + Teix


Ens vàrem trobar al passeig en Busquis, en Castro, en Mateu, Joan Ribas en Juanito i jo, La ruta encara no estava del tot definida però quan va sorgir la proposta ningú es va atrevir a dir que no.

Vàrem començar a bon ritme pujant per Son Cavaspre tots junts formant pinya. i amb ganes, dins la terra seguirem tots plegats fent rialles i cotorrejant.,. La devallada perfecte, només una caiguda lleu d´en Mateu.

Una vegada arribarem a l´estret de Valldemossa pujarem per la carretera fins a poder collir les dures rampes que ens pujarien al Teix.

Cadascú al seu ritme i sense aturar vàrem pujar com poguerem  fins al refugui on ens tornarem a replegar tots per pegar una mossegada i agafar forces per seguir pujant.

A partir d´aquí començaren els problemes més serios. Una altra caiguda d´en Castro amb un bon cop al cul i una doblegada de canvis. I una rompuda de la tija de sillin de la Trek d´en Juanito, la que va provocar que tornasim cap a Esporles per el camí més ràpit.sense poder seure en tot el camí.

Una volta molt xula per el meu gust on vaig poder tastar la 29´ com es mereixia.

                               





Gràcies a tots i fins la propera.

2 comentaris:

Joan de la Cruz ha dit...

Bona volta al·lots! 40km de pur MTB,
menys els darrers 8 que verem menjar asfalt. Gràcies per ajudar-me a tornar la Trek, fa mal colcar fora seient... jijijji be ho sabeu.
Salut i força.

Unknown ha dit...

Molt bé cracks! Una volta molt xula i canyera! Uffff... com piquen aquelles rampes!