Pages - Menu

diumenge, 2 de març del 2014

Sortida Diumenge dia 2

Aquest diumenge dia 2 de març hem fet una sortideta per els nostres voltants aprofitant la visita del nostra company Vicenç. I al mateix temps hem aprofitat de fer una prova de bici rígida 29´´ cortesia de S´ Escapada. 

Tenia ganes de provar una rígida 29´´ per veure que tal serien les sensacions. En aquest cas era una Scott Scale amb un montatge molt variat. 

Ens hem trobat al passeig en Joan de la Cruz, en Bernat Jaume, en Vicens Ribas, en Ber Frau (que també estrenava montura) i jo.

La ruta ha estat bona de triar, Son Malferit, Bunyoli, Antenes, Ermita, correu i cases. I que millor que aquesta volteta per provar una bici. Jejeje, però justament aquesta era una rígida...

Una bona volta amb un ritme bastant fort on nomès hem tengut un parche que ens ha deixat respirar una quants minuts.

Les primeres sensacions de la bici en questió es que es una bici rapidisima i molt nerviosa, però la cosa canvia quan el terreny s´embruta. Es converteix amb una bicicleta molt difícil de conduir en zones tècniques i molt exigent. En resum, cada bici per lo que es. 

He disfrutat d´aquesta sortida on ha predominat un sol i una temperatura increibles. També cal destacar que aquest Vicenç esta com un bou, avui crec que nomès passejava i ens duia a tots arossegant al darrera.

Aqui un parell de fotos.






Donar les gràcies a la tenda S´Escapada. 

Fins la propera companys.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Yeeeeah! Molt bona crack! He passat molt de gust de rodar amb voltros, com sempre! No me vengueu amb rollos de passejar, que estau molt forts I baixau com a maquines que sou!

Gracis Mara per deixar-me sa maquina ;-) t'ho pagare amb especies

Joan de la Cruz ha dit...

Bonissima volta companys!! així és Mara noltros amb es ganxo i es crack de passeig...

Vaja bicho s'Escale 29"!! Rapida i exigent de pilotatge...

Salut i força