Pages - Menu

diumenge, 25 d’octubre de 2015

Crònica Transtramuntana 4500

Primer de tot donar les gràcies a tots els que ens vàreu animar i acompanyar, sobretot als que van fer km amb nosaltres, en Rafa Medina, en Joan Ribas i en Biel Frau.

El dissabte va començar prest, a les 5 del mati, berenam i a les 6 partim cap a Pollença. Col.locam dorsals, ens vestim, pipis, foto de rigor i cap a la sortida. Sortida com a coets, per no perdre roda i quedar tallats pel pla. Anam tots compactats fins a al coll de Femenia, que cadascú puja al seu ritme mantenint la distancia visual amb els altres. Arribam a l’avituallament del Gorg Blau i la majoria de corredors no s’aturen, llevat des Presi. Pujam al Puig Major i a la baixada tenim la primera i única foradada d’en Mateu. Canviam amb alguns problemes i seguim per avall direcció sa Predissa.

Ens retrobam tots a l’avituallament de Can Costa menys en Rafel, que va amb moltes forces i cansat de que el frenin passa davant del control de la Guardia Civil. Surtim de l’avituallament i ens trobam amb la sorpresa de que hem d’esperar uns 10 minuts fins que la Policia decideixi partir. Es Presi també decideix passar davant. Allà també trobam en Joan Ribas que ens va acompanyar i ajudar durant molts km.


Direcció a Andratx es formen diferents grupets. En Mara, en Juanito i en Mateu (que no es varen separar en tota la prova), n’Andreu i en Joan Ripoll, i en Ramon un poc més enrere. En Bonnín anava amb uns i amb els altres, de davant a darrera, fent companyia a tothom. En Medina ens acompanya amb moto i ens fa un book de fotos.

A l’avituallament d’Andratx passa el mateix, repostam i no podem partir fins que la Guardia Civil consideri oportú. Allà en retrobam casi tots menys en Rafel i en Toni per davant i en Ramon que no aconsegueix enganxar-se. Aquí segurament venia la part més dura, pujar cap a Galilea i després es Grau. Allà tenim la baixa den Lluís Bonnín pel problemes als genolls. Arribam a la Granja i una altra vegada la mateixa comèdia. La distància entre els grups d’Ermassets es va fent més gran.


I aquí ve lo millor del dia, passar pel nostre poble. Tot ple de gent que t’anima i crida. Casi no tenim temps de reconèixer qui hi ha, però va ser una passada i una pujada d’adrenalina. Mil gràciesAnam cap a s’Esgleita a uns 40 km/h. Una passada l’experiència d’ anar en un grup gran, la velocitat que s’aconsegueix i la tensió que es respira per no quedar tallats es brutal. En Biel Frau ens espera a l‘institut i roda amb algun Ermasset. Afrontam la recta de Bunyola molt ràpid i després pujada al coll de Sóller. Allà tenim la segona mala notícia. En Ramon arriba al límit del temps i creu que no arribarà al pròxim control. Ànim Ramon, estàs fet un bou!


Baixada cap a Sóller i ve la darrera gran barrera, la pujada de 14km al Puig Major. Xino Xano amb una horeta som adalt. Ens abrigam  i baixam fins a Cúber. Continuam amb pujades i baixades fins a Lluc. Després baixada ràpida cap a Pollença i uns km plans fins el port de Pollença ens converteixen en Finishers.

Enhorabona tots, del primer al darrer, sou uns cracks i uns valents. 235km amb 4500 metres de desnivell es bo de dir però no de fer. Especialment enhorabona a n’Andreu Lesmes que va fer un carreron i va ser el que va fer els avituallaments més ràpid de tots els corredors. Moltes gràcies per tots els ànims i ajuda rebuda.


Mateu2 comentaris:

Blogger ha dit...

ClixSense is a very popular get-paid-to site.

Blogger ha dit...

Get daily suggestions and instructions for making $1,000s per day ONLINE totally FREE.
SUBSCRIBE NOW