Pages - Menu

dijous, 24 de desembre del 2009

Més branca

Encalentint motors

Bé al·lots, venen un parell de dies de festa... Què proposam?? Idees? Suggeriments??

9 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei jo me mor de ganes de donar un poc de branca aquestes festes, vull acabar i començar s'any com més m'agrada, en bici, però pens que sa millor manera de quedar serà a toc de pito, vull dir, entre compromisos, dinars, digestions feixugues etc... crec que és molt probable que improvitzem amb lo qual pens que estaría bé avisar-nos amb un sms si pensam fer algo amb certa entitat, jo per exemple soc conscient que alguna de les sortides que faré serà només per Sóller, una horeta i poc i cap a casa, però si algú du idea de fer algo un poc més seriós que ho penji amb prou temps val?? Així serà més probable que ens poguem reorganitzar.

BRANCAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Per cert crec que aquests dies son "ideals" per començara desenfundar ses cámares de fotos i de video per currar-mos una sessió guapa per sa brandson per exemple.

Enga mos veim!!!

Unknown ha dit...

Xerram... Tenc un parell de coses en ment... jejejeje

Nan ha dit...

Hola nins!!!
Perdonau si no he estat per aqui, si he estat molt desconectat, he estat fent feina com un "negre" pero a partir de Gener intentare tornar a agafar ses dues rodes pero he de començar poc a poc per que estic atrofiat.
Be, ja anirem xerrant.
Salut a tots i molts d'anys.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! M'ENCANTA SENTIR BONES NOTICIES COM AQUESTA!!!!!!!

Unknown ha dit...

Atopeeee!

Anònim ha dit...

Ep Riders, com va per aquests dies de torrons, neules i atres components liquits que rodejen taules i rialles eh???, crec que mes d'això que no pas de rodar i rodar........
Tinc que dir que aquests videus, son molts enriquidors, tenim boscos, tenim bicis, cascos, i que ens falla??
Bé, somnis a part com es moment de repòs i càsrrega de piles vuides, us felicito a tots un proper any + biker, i si podem MATEM LA CRISI D'UNA P. VEGADA!!!
Salut per a tots.
Pep.

Unknown ha dit...

Molts d'anys rider! Mem si es principi d'any comença amb una quedada des ses bones!

Salut!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molts d'anys Pep des de Sóller, ho has dit molt bé lo d'agafar forçes perque a mi al final m'ha aplegat un gripot de "no te menees" però espero tenir-lo enllestit per any nou!!!

Molts d'anys!!!!

bielingo ha dit...

Molts d'anys Pep! I tu Miquel, esper que et milloris aviat!