Pages - Menu

dimarts, 29 de desembre del 2009

Tuesday Session

Es darrer dimarts de s'any



Per un dia pareix que no plou... tot i que de vent no mos podem queixar! Sort que estam a cobert per ses muntanyes, què si no!

Què toca fer si tens s'horabaixa lliuree? Bonda?? Nooooooo!

Una telefonada a nen Pep Patau i una altra a en Biel, però no ha pogut ser... Idò res! Què he partit tot sol! He fet: Costa, Arbossar, Camp de Futbol de Banyalbufar, Volta des General, Port des Canonge, Esporles! No està malament per ser entre setmana!

Flow? N'hi havia una cosa que estava bé, jejeje... Sa baixada desde Banyalbufar cap a nes Port de Canonge pareix poca cosa, però si comences a agafar alguna peralta improvisada, algún botet i qualque troç tècnic se fa divertida :-) llàstima que avui estava petat de gent a peu i bé, ja se sap que lo primer és lo primer i en aquest cas, he hagut de llevar gass!


Mem quan ens tornam a reunir per rodar!

Salut!

5 comentaris:

Jaume Kapax ha dit...

Uhmmm, ja veig que ses monges no t'han enredat molt avui matí.
Un temps ben aprofitat.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ben fet vicenç, una llàstima es gripot k duc damunt perque sino.... ummmm

Unknown ha dit...

Jaume: ja veus que no m'han enredat massa i què com te vaig dir, s'ha de provocar un poc de moviment a sa pàgina de tant en tant, encara que no se posin articles molt enriquidors, jejejeje... Salut!

Miquel: mal temps per gips i damés... cuida't! I ves musculant sa munyeca que jo crec que en Nando tornarà "en son de guerra"! jajaja

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Pots estar tranquil, sa munyeca la tenc a mitjes i es gripot miraré de tenir-lo enllestit per día 1. Avui ja he arreglat sa roda de sa Spicy i ara només falta començar a sentir el Flow!!!! Tu ja tens sa cámara a punt??? Idò venga posa dia i hora!!!

Unknown ha dit...

Jejejeje... càmara, s'única que tenc a punt és sa de recanvi per si forad! Encara no mos ha arribat sa GoPro.....