Pages - Menu

dilluns, 5 d’abril del 2010

Night Teix

Preliminars


Bé, al·lots, lo nostre ja està aprop i l'únic que ens quedava per practicar era còrrer a les fosques, per saber si ens podria fer falta o no llum, ritme a dur amb aquest tipus de condicions, etc... Idò venga, ens posam en marxa!

Quedam en Pep i un servidor a sa plaça de Sa Teulera per estirar un poc i partir. Una vegada estirat es tema, ens posam en marxa. En aquest cas, pensam que hauriem de dur un ritme similar al que durem el vespre. Començam caminant el més ràpid que podem però sense arribar a còrrer. Es consum de calories es queda en unes xifres més raonables. Totalment necessàries per dur a terme aquesta prova per nosaltres. Tiram cap a Son Cabaspre per fer la ruta "Mola de Son Pacs - Teix (fins al refugi aquesta vegada)" i són les 11:30-12:00.

Record que feia fresca. Prenem nota: "hem de dur una capa més de roba del que duriem de dia". I es llum per l'asfalt ens basta, però en arribar a nes Camí de Sa Coma Llobera, sa cosa se desbarata i començam a trevalar de manera habitual. Altre vegada prenem nota: "necessitam més llum si no volem arribar amb els turmells fets un desastre"

Atravessam Sa Mola fins a arribar a s'estret. Aproximadament 2 hores per cobrir-ho, desde Esporles. Sempre caminant! Pareix que va bé sa cosa. "Què feim Pep, tornam o seguim?" "Venga, anem fins a nes Refugi des Teix!". Venga idò! Seguim!

Es tram d'asfalt va ser es més delicat. Venien cotxes i tot i què anavem senyalitzats i il·luminats de manera més que correcta, donava un poc de mal rollo veurer-los acostar-se. Però s'ha de dir que tots ens vàren veure correctament i no hi va haver cap revessa.

Entram cap es desviament des Teix i començam a caminar altre vegada per terra. Allò va ser un reportatge de fauna nocturna en viu i en directe. Primer de tot, una mole negre que es movia amb uns llums a una altura de més o manco 2'50mts! Era una somera, tirant a grossa! Jajajaj... Res, vaja pet! Començam a pujar cap a ses rampes amb més desnivell i localitzam un animal que s'arrossega de manera extranya per davant els nostres peus! "Conyo! Què és això?" "Un granot tio!". Un granot que feia mig pam... Me pareix que no era autòcton! Foto al canto i seguim...

Tira per amunt i arribam a nes Refugi, on altres animals de s'espècie humana estàven dormint dins sacs! "Bona niiit!, Va béee tooot?", "Siiiiíii, vaa béeeee!" Jajajaja... Res, ja som a la meitat. Duim 3 Hores.

Feim una picada de trossos de panada que duia en Pep acompanyats de fruita i per avall! A partir d'ara alternam trot amb caminar. Feim una tornada sense complicacions ni incidents, (exceptuant que durant 5 minuts vàrem anar un poc perduts pes bosc de Sa Mola de Son Pacs, jejeje, però ho vàrem arreglar!). Tardam un poc més de 2 hores. Ja veis, amb una mica de trot i per es fet que predomina més sa costa per avall, quasi rebaixam 1 hora!


Al final acabàrem més o manco a les 5:00 del matí, amb unes 2000 Kcal +/- per cobrir es trajecte! Així és com hem de cobrir tot es vespre si volem acabar!


Salut a tots!


Es nostre company de ruta


Diu que se federarà amb els Ermassets si posam menys desplom al rocòdrom

3 comentaris:

bielingo ha dit...

Com mola! Devia fer una fresqueta super agradable per caminar a tope!

Bon entreno al·lots. Estic convençut... perdò, CONVENÇUDISSIM, de que acabareu.

Ja queda manco!!

Ermassets power!

Anònim ha dit...

Ep Mestre, si d'esprés d'aquestes crònique feim fiasco, mes val que mos dedicam a la pesca o atres sports de risg similars.
Molt d'entreno per a tothom i
salut!
Pep

Unknown ha dit...

Bueno! Ja veurem! Sa qüestió és que preparant-ho ens ho hem passat que te cagues! ;-) Salut!