Pages - Menu

divendres, 23 d’abril del 2010

Passejada quasi turística per Sóller

o té altra nom el que férem el passat diumenge 18, quedarem a les 9'00 al Convent de Sóller i d'allà agafrem carretera del coll per prendre el desviament que ens duría de cap a Deià (tot i que al final no hi arribàrem) i només començar a pujar en Biel va fer pana o mitja pana amb la seva Spyci, el pern del basculant "basculava un poc", poca cosa podíem fer ja que no era accessible de cap manera estava romput a dins així que creuàrem els dits i seguírem.

Puja i baixa de cap a Son Bleda on ens desviàrem cap als Bens d'avall per un pocc més envant tirar de cap es refugi de Muleta, on en Vicenç no va poder evitar fer un bon pa amb oli i olives com veureu a les fotos. Hi ha que dir que la baixadeta cap al refugi tot i que curta, es va fer prou entretenguda, amb molta roca fixa i amb grans pedres a lloure, fet que la feia tècnicament complicadeta pel meu gust.


En Pinxo va voler demostrar en aquest punt el seu control sobre l'Spyci i es va marcar un bot a un dels marges del refugi, i vaja si va botar, tant que se li va sortir el líquid del tubeless i tot!!!

Un cop reposades forçes ens amollàrem de cap al port de Sóller on sense aturar emprenguérem la pujada que ens hauría de dur fins a la Torre Picada , quatre fotos i a baixar pel semi-bike-park que hi ha (res, dos botets i punt) i d'allà cap a sa Domenico a fer una cervessota, tornada de cap als cotxes i com no... dinarillo variat que ens havien duit ses dones, reunió amb elles i festeta!!!  Lo més gran de tot???  Els nous ermassets que vénen canyers, si no recordo malament és el primer dinarilo ermasset bttero d'en Joan+Jr. així que enhorabona i ben vingut, feres una bondassa i segur que per quan llegeixis això no en faràs tanta!!!

Per cert al.lots va sobrar beure, molt de beure així que el proper 15 ó 16 de MAig ens veim de nou per soller per buidar sa gelera, jejeje.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bona Miquel! Vaja pinta a Cristiano que tenc, cagondell, no podia ser verda sa camiseta de running o què?... Cagondelllll! Jajajaj...

Salut!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jajajaja això sí, sa pintaaaa.... jajajaja.

Salut!

Mara ha dit...

Nomes te falta sa recada de quinqui. Jajaja

Comptau amb jo per venir a buidar sa gelera.
I per cert Miquel , hem de fer numeros. que t�ho vaig demanar a Soller i te vares fer es loco.