Pages - Menu

dimarts, 10 d’agost del 2010

8 yr old Shane Kelly backflip 360 and tailwips

Per anar ensenyant es nins...

5 comentaris:

Unknown ha dit...

14 visites duim en es dia d'avui i ningú amolla ni un comentari??? Estau d'un soso....

bielingo ha dit...

Jejejejeje!! M'etai estresssssannndo!!

Com molen es enanos aquests. Es alucinant. Una llàstima que per aquí no hi hagi cosetes així.

Avui mateix he llegit un article d'opinió a una revista que parlava del futur del mtb i tal, i comentaven que el freeride està "morint". I un dels motius es la falta de joves. Quan ens trobam bikers pel monte, quines edats tenen? Doncs probablement més d'un 80% tengui els 30 bons (o 40). I aquest tipus d'usuari, s'inclina més per màquines de 120-140 per poder fer un poc de tot. També parlaven que falten infrastructures tipo bike-parks i llocs especialitzats.

No sé. Ara hi he pensat quan he vist aquests xavalins fent virgueries. Igual es una tonteria...

Salut!!

Unknown ha dit...

Biel, tens molta raó... Pot fer falta alguna instal·lació que els motivi o bé algú que se'ls vugui endur pel món...

Lo de dur-los a passejar ja ho hem intentat per aquí, però no volen, perquè se cansen pujant (pobrets)... Record el difícil que hem va ser a mí tenir una bici en condicions i la il·lusió que me va fer aconseguir-ho, i ara pes poble n'hi ha molts que "sin comerlo ni beberlo" tenen màquines de més de 1000€. Si és un xaval que s'està esforçant per competir, me pareix molt bé, però per anar d'una banda a s'altre des poble, amb una bici de 200€ van més que sobrats. Veig una clara tendència a que se'ls hi dona tot molt mastegat...

Tot i així, lo des mini-bikepark que vaig proposar a s'ajuntament segueix aparaulat, mem si s'arriba a aconseguir algo!!

Salut!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Impresionant!!!! I totalment d'acord amb en Biel i tu Vicenç. I només un detall, Esporles amb la vostra feina és un referent amb tot això i sinó per exemple compaarau amb sóller que lo únic que han aconseguit fer és reunir un grapat de pares perque "paguin" de la seva butxaca una escola "municipal" de btt, flipa-ho!!! Iniciativa popular, despessa popular, organització popular i finalment medalla institucional??? No entec res!!

Mara ha dit...

Estic totoalment d´acort amb vosaltres nins.

Els joves d´avui en dia volen una bici xula i els papis els hi compra. Llavors ve sa moda de skate i a la merda sa bici, i aixi suscesivament, per no xerrar d altres aficions que no son esports.

Aquest joves estan a unes edats molts dificils i ni ells mateixos saben el que volen, i hem de reconeixer que la bici es un esport molt, pero que molt sofrit.

Per cert, molt xulo el video.