Pages - Menu

dijous, 11 de novembre del 2010

Esporles - Planícia - Estellencs

Una vegada més arriba sa sortida de Club. Tots giram els nostres horaris si fa falta, feim sa pilota, venem s'anima al diable... miracles per tal de ser tots junts una vegada al mes per tal de fer una bona ruta junts. No és molt fàcil que ens juntem tots però sempre val la pena!

Partírem d'Esporles davers les 8:00, amb ganes de rodar i de conèixer trams de camí desconeguts que ens duguèren cap a Planícia. Es correu era just sabó -excepte per ses Kenda, que per lo que diuen es seus pilots, vàren aguantar es tipo- però res, a aguantar un poc i per amunt. Seguim en direcció cap a sa Teulera de Banyalbufar on en Bernat, en Mara i un servidor anàvem tant emocionats que varem tirar trialera avall i ens vàrem passar es desviament de llarg. Es regal va ser una baixada emocionant trialera avall i es càstic, remontar ses terribles costes de Son Sanutges per tal de tornar on ens haviem separat del grup!

Aquí comença el tram nou per a molts de nosaltres. Alzinar brutal, fullaca, olor a terra banyada, desnivell i alguns trams tècnics ens vàren acompanyar durant unes hores circulant per dins aquesta magnífica Serra que ens té tant acostumats a camins d'un nivell inmillorable.

Branca, i molta per dins aquesta zona! Vos posaré pedres dins ses butxaques cagondell! Jajajaja... Sa propera que facem que hi hagi tanta gent hem de mantenir es grup més unificat, això no pot ser (sí, ho dic també per jo). Si algú vol saber qui és es millor que agafi un crono i miri trams d'entrenament i els compari amb els companys, diumenge no era el moment (sí, també ho dic per jo, i per tots els altres) Siguim acostant-nos a ses cases de Planícia on personatges armats ens amenaçaren amb no poder trepijar camins que no son seus (espabilats sempre n'hi haurà). Seguim recte, jo els vaig amenaçar amb un roi de suada que me queia des casco, algo és algo

Passam per vora el desviament que ens permetria anar cap al punt geodèsic de Planícia i seguim recte! Més trams nous, una canya al·lots! Una berenada a Planícia no ens aniria malament... Hmmmm... Un parell de barretes, quatre acudits i quantre dois per seguir, al poc temps, perdent-nos per dins el bosc. Bosc que ens va obsequiar amb una quantitat i qualitat d'esclatassangs inestimable! Quina passada! En Jaume és un autèntic crack de botar en marxa de sa bici per botar a sa caça i captura d'aquests fongs! Yeaahh!

Acabam sa pujada que ens permet enllaçar amb es camí proper a Sa Campaneta que ens duu cap al Galatzó!   Uep! Això ens torna a sonar a tots! Single track guapissim, molta verdor i terreny amb bon estat (excepte ses pedres, que ja se sap que amb aquest llim que s'hi posa no aferren molt :-P

Ja arriba "Sa Baixada"! Que si mos posam ses proteccions o si no les mos posamm, muntivall... Res, uns les mos posam, altres no, i per avall s'ha dit! Una baixada molt molt molt xula, amb un dia on es flow comptava amb llibertat total de moviment i ens va afectar a molts de nosltres! Peraltes, curves tancades, contra peraltats, algún tram tècnic... Molt xulo, sa veritat

I ara què? Ens queda una estoneta de pujar i: Ja hi som! Arribam a Estellencs on ens esperava sa caseta de'n Joan + preparada, sa furgo den Joan Corse per tornar (moltes moltes gràcies a tots dos), un munt d'esclatassangs i llavor ses Parentes disposades a ajudar a montar es tinglado i a fer quatre rialles. Molt bé al·lots, segur que d'aquí poc ja no podrem estar més i ho haurem de repetir! ;-)

Sortida a l'esprint

Quin racing racing racing team!

trobàrem unes motos d'enduro i vàrem decidir emprar-les per acabar s'excursió

Kranked 10

Planícia

Amb es Galatzó ben aprop

Van Halen

Van Halen sense distorsió




Un troç de baixada i ja som a Estellencs


Esclatassangs!


Previ a un arroç negre molt bò!

I es que quan algú controla cuinant, controla

Gràcies per ser-hi i fins sa propera!

Ah, i a nes que no vàreu poder venir, a sa propera ja toca! :-)

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Al·lots, ho he escrit a fondo, segur que hi ha algo que no s'entén, però segur que vos ho podreu imaginar i donar-li gràcia i tot! Jejeje

Joan de la Cruz ha dit...

S'enten tot Van Halen!!! com sempre molt bé, es molt gratificant fer un revival dies després, gràcies.
Salut i força

Mara ha dit...

Molt bona descripció,encara m´ha vengut s´oloreta dels esclata-sangs i de l´arròs.

Donar les gràcies a la família Cruz, per la seva organització.

Esper que per la propera tornem a esser com a mínim els mateixos.

Vaig disfrutar molt.

Fins a la pròxima:

Dia 21 de Novembre. Cala Ratjada.

Anònim ha dit...

Autèntic de veres, quin dia!, vaig patir com un animal, vaig jalar com un berro i vaig beure una miqueta......

Una cronica d'alt nivell, com tota la penya ermassetera.

Felicitats a tots i fins la propera.

Salut
pep patau

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Inmillorable la crónica Vicenç "Van halen" jejeje, i moltes gràcies a la familia Cruz!!!! Una volta preciosa, undinar boníssim i una millor companyia, que mnés podem desitjar... sí que arribi dia 21!!!!!

Per cert falta una foto, sa que no me fereu menjant sa meva "barrita"!!!!
Fins aviat! per cert demà devers les 13'30 faig sortideta per Sóller si algú s'apunta.... ja ho sabeu!!!

bielingo ha dit...

Vaig tant liat que fins ara no he pogut dir la meva.

Impressionant TOT. La ruta, el dinar, la companyia, tot, tot i tot.

Si es que de cada pic vos superau. En Van Halen amb una crònica genial. Sa "Cross Family" amb una organització brutal. En Corse per la seva furgona, que va tornar ben, ben plena cap a cases... (l'hi hauriem d'haver fet una foto).

I vicenç, per lo de mantenir el grup unificat... suposo que ho dius per en Miquel i per jo, que sempre anavem un poquet retrassats. Per la meva part, i segur que en Miquel pensa igual, puc dir que no hem sap gens de greu, que només faltaria. Cadasqú té el seu ritme. I si vos fa ganes pegar sabatades, doncs per envant. Sa qüestió es disfrutar, i crec que TOTS ho vam aconseguir.

Racing Team forever!!

P.S.: I dia 21? Hem d'anar parlant del tema??

Anònim ha dit...

Pinxo.
Que passa freeriders de pujada?
En Joan encara no ha fet sa crònica però que sapigueu quela de Cala Rajada va esser una volta 9, ja que tot era pujada; en canvi el dinar un 10. amb bogavante i tot!
Al.lots que vos pareix dissabte 4 desembre devers les 15'30 volta antenes i per avall i després sopar de torrada a son Cabaspre?