Pages - Menu

dimarts, 17 d’abril del 2012

Volta pel Parc Natural de Llevant, Arta i Capdepera

Aquest diumenge tocava volta per la zona d’Arta, el Parc Natural de Llevant i Capdepera. Quedàrem prest per partir cap Arta, a la carretera que dur a l’ermita de Betlem hi ha l’accés a l’Alqueria Vella d’Avall on deixàrem els cotxes i devers les 9.30h els 10 ciclistes que hi participàrem ja rodàvem pel camí des Soldats cap al puig de sa Tudosa. Primera aturada on gaudir d’unes vistes extraordinàries cap a la badia d’Alcúdia, el Cap de Formentor i cap l’altre costat tota la zona de llevant on ens dirigíem.
Baixant pel camí de s’Esquena Llarga ens va aplegà la primera arruixada, just quan reparàvem la foradada de rigor d’un il·lustre company. En arribar baix ens refugiàrem a la porxada de la casa de s’Arenalet des Verger fins que va aturar de ploure, mentrestant reposàrem i berenàrem. Seguírem ja fora dels límits del Parc vorejant la costa passant per sa Platja de sa Font Celada fins la Torre d’Albarca, següent aturada on ens trobàrem un grup de corredors de muntanya, ens férem un parell de fotos i seguírem.
Passàrem per es Matzoc, Cala Estreta, Cala Mitjana, estones colcant i estones espitjant ja que el terreny ho requereix. Seguírem cap a Cala Torta i d’aquí ja fora de la vorera de la costa pel camí que dur a Cala Mesquida, continuàrem cap el Coll de Marina per arribar a Cala Moltó i Cala Agulla i d’aquí per carretera fins Cala Ratjada i el nostre destí Cala Aguait.
Preciosa volta amb recompensa al club de tenis de Cala Aguait on després d’una merescuda dutxa ens esperaven les famílies per dinar i fer un poc de bauxa tots plegats.

Salut i força


















3 comentaris:

Unknown ha dit...

Gran crònica, grans fotos i gran dia! Vaig passar molt de gust!

Mara ha dit...

Molt be cronista. Un dia ben complet amb molt bona companyia. Ja fris de fer la propera.

jaume busquets ha dit...

Veig que vos ho vareu pasar molt bé. L'any passat jo també vaig disfrutar molt d'aquesta volta, M'agrada molt.
Bona cronica i bones fotos, esper l'any que be poder-la tornar a fer amb tots vosaltres.
Saludos Jaume B