Pages - Menu

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Ermassets al Discover Mallorca 100km


La tenda de bicicletes Berganti Bikes juntament amb Discover Mallorca varen organitzar una quedada en btt de 100 Km. i aixo per els Ermassets era molt golós.

Inicialment ens apuntarem en Rafel Nadal, en Lluis Bonnin i jo, pero per circustancies, aquets dos primers no varen poder venir y s´apuntaren a darrera hora en el seu lloc en Joan Ribas i en Toni Morell.

Varem anar cap a s´Arenal a recollir dorsals i fer el control de firmes de tots els participants per damunt les 9h. donar la sortida a unes 60 persones disposades a donar-ho tot per acabar la ruta i disfrutar el dia.

Una passejada amb el grup molt agrupat, anarem cap a Algaida on les primeres rampes començaren a dividir e grup.





 Seguirem cap a Llucmajor on trobarem el primer avituallament, on trobarem aigua, beguda issotonica, gels i barretes per tots els participants. Descansarem uns 15 min i emprenguerem la marxa cap a la Rapita.



Creuarem la Rapita formant una gran grup i a un molt bon ritme per fer la pròxima aturada a s´Estanyol on trobarem el segon avituallament.
Aqui la gent ja començava a acusar l´acumuació de kilometres, pero no es podia abandonar, tothom tenia ganes d´acabar.
A partir d´aqui començava la part mes divertida i la que mes em va agradar. Zona de costa rompuda amb unes vistes espectaculars.



 Seguirem bordejant tota la costa, passarem per Cala Pi , on trobarem una parell de trialeres diverdides i on varem haver de carregar la bicicleta. I anarem cap al Cab Blanc. Un poc mes d´asfalt, entrarem dins una altra pista de terra y ja sortirem de nou a s´Arenal per tornar arribar a la tenda on ens esperava un gran aperitiu molt elaborat amb molt de menjar i molta beguda.


Per acabar es va fer una entrega de diplomes a tots els participants que van acabar la ruta.

Una organització fantastica en tots els aspectes. Donar les gràcies a tots els guies que varen fer una feina inmillorable i a la tenda Berganti Bikes.

Gràcies a tots.

3 comentaris:

Mateu ha dit...

Molt bona volta! estau fets uns bous!

Unknown ha dit...

Bona volta i bona companyia. Per cert, on estan penjades les fotos ?

Mara ha dit...

Al facebook de Discover Mallorca