Pages - Menu

diumenge, 13 d’abril del 2008

Son Pacs Reloaded

Una excursió de Color Taronja...

Tot i que s'excursió per sa Mola de Son Pacs és sempre divertida, en aquesta ocasió mos vam superar. 2 escalons per damunt de lo normal. I és que quan 7 persones s'aixequen motivades, sa cosa va bé, però si lis afegeixes un poc de color taronja, sa cosa se surt.

Spicy, sa culpable de tot: una cosa t'agrada, saps que funciona molt bé i amés saps que està casi casi a nes teu abast...boten espires... En Nando s'ha tirat a sa piscina i l'ha encertada. Mirau quina cara de cabró que fa. Ja li és igual anar pes desert o pes Passeig Marítim.

Pareixem mosques vironeres... En Nando va haver d'anar a pintar sa bici s'horabaixa de lo que li vam rapinyar... jejeje

Després de ses primeres pujades mos va fugir sa rampa i ja no paupavem tant sa Spicy. paupavem més per enterra, mem si trobavem es fetge. Sa veritat és que es grup va anar bastant compacte i no i va haver gaire cosa per reparar

Un home que remena 20 kilos ha d'agafar força. Ses tomàtigues adobades amb Red Bull són recepta pròpia de'n Guillem i li funcionen bastant bé...


Lo que a vegades són un poc males de pair i t'has de fotre per avall d'un abeurador d'animals de 2 metres. Sort que no tenia per agafar velocitat, que sino bota i esclafa sa Spicy.

En Miquel és es president de sa Fundació per a sa Defensa de sa Spicy (PDS). Cada dia encén un ciri davora una foto d'una Spicy i ajuda a botar-les per es marges. Si vos fitxau amb ses fotos, pareix que bota una nina. Se mereix un aplaudiment per es seu sacrifici i perseverancia digna d'una Sor Teresa.

Després de botar sa Spicy es terreny estava complicat. Molta pedrota. Però aquest careto que faig a sa foto, no és per això. És perquè no me van deixar botar sa Spicy a jo.

Es pedrots rollo capsa de Tente acabada d'obrir feien anar de banda a banda, ara, en Guillem i Mara ja eren casi a Valldemossa fent coques de patata.

Per equilibrar sa competència, res millor que un tronc dins ses Deemax.

I clar, quan petes ses Deemax, ja te pots posar a fer viatges amb moto,

En Biel se va fuar a sa Lapierre i en Nando se va haver de posar ses piles per agafar-lo. No li bastava es motoret i li va haver d'adjuntar es motor des llaurador.

Va quedar clar que un mobilette foradat no és sa millor eina per iniciar-se amb es freestyle. Encara que es xofer tampoc és que tengués moltes possibilitats amb una bici normal...

En aquesta imatge vam poder enganxar en Pere de paquet, que era sa primera vegada que mos acompanyava però va demostrar que era capaç de sortir-se'n de qualssevol. Més tard vam veure que duia Red Bull mesclat amb Canya Valls dins es Camel... Ja deia jo

I després de sa baixada fent un poc de Steve Peat, riure i colzades, feim una foto que te cagues de totes ses bicis i qualcú se deixa una cosa de color negre davora sa bici de'n Miquel que no hi pega gens, jejeje... En resum, hi va haver pujades importants, baixades amb colzades (jo sentia en Mara vs Guillem i vos puc assegurar que pareixia una avalanxa) i rialles. De tornada, anàrem rollo Verano Azul, intercanviant bicis i opinions. Fins dissabte que ve!

21 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molt bona Vicenç sa crònica de sa sortida, sa veritat és que cada vegada les trobo més divertides i completes. No sé si Stinky o Spicy o Rocky Mountain o tal vegada Mondraker forever però sa qüestió és empenyer per amunt i amollar frenos per avall!!!

Nan ha dit...

Menos mal que quan veig aquest blog me fa riure un poc, estic d'acord amb en Miquel de que cada vegada ses sortides son mes divertides. En Vicenç se curra molt ses historietes. Hem de fer algo per posar mes fotos i que sigui mes divertid.
Ara ja estic mes d'acord amb aixo de amollar frenos per avall.
Es una pasada aquest blog.

Unknown ha dit...

Ni kona power, ni rocky mountain power i mondraker... ERMASSETS POWER, cagondell... Es motor no el posen ses bicis, el posam noltros :-P

Estic content de que hagi sortit divertit...

bielingo ha dit...

Completament d'acord amb tu vicenç.

Lo que importa es s'ermasset, no se màquina.

Molt bona crònica, ets un crack.

Per cert... ja se que sa màquina no importa massa... però jo ja he encomenat sa SPICY. Dijous la recolleixc.

TREMOLAU!!!

Unknown ha dit...

OoooeeeeEEEEe! Spicy per un tubo!

Nan ha dit...

Jopeta, quina olor a color taronja. Hem de fer algo per diferenciar ses bicis.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Caaaaabrooooooonnnnnnssss!!!!!!!
Jo encara no la puc comanar, aaayyyyyyyy quina ràbiaaaa!!! Jo també vulllllll.

Molt bé al.lots és s'ermasset el qui governa sa bici.

Mem quina sortida feim dissabte qui ve!!! Ja tremla es trispol!!!

Mara ha dit...

Vos vull donar sa rao. Aquest blog es una puta canya, al igual que ho som tots els ermassets que feim aixo posible. Gracies a nen VicenÇ i a en Nando per com s´ho estan currant.
Lo important es que disfrutem fent aquestes sortides i que cada cop siem mes.
Els que feim aixo posible som nosaltres, no les bicis.
Tambe volia felicitar a en Nando per la magnifica compra que va fer i que tos vam poder provar. Biel, a tu tambe te tocara, no passis pena.
Avissau a tota la gent que pogueu per la propera sortida de dissabte per la comuna de Bunyola. Crec que tambe promet.

bielingo ha dit...

Mara, divendres he d'entregar sa stumpjumper. Com ho tens per quedar dijous horabaixa per deixar-la a punt?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots ja m'he chinat, avui capvespre vaig a Ciclos Gomila, que Dios nos coja confesados!!!!

JAJAJAJA YUuuuujuuuuuuuu!!

bielingo ha dit...

Oeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeo

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Val, està fet!!! Ho he fet!!! D'aquí a dues setmanes ( es a dir abans de ses meves noces) tendré s'Spicy. Convertiré ses curves des Burotell en una autopista!!!

Ara sí que venc sa meva, si sabeu d'algú... seràn 900 euros.

Aneu alerta que això és com la fiebre amarilla però taronja, rollo més mallorquí!! jejeje

bielingo ha dit...

Oeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoe...!!!

Ara si que faràs por.

Spicy + Proteccions + Parachute + Burotell Spirit = Desmadre TOTAL

Ara només falta en Mara i en Vicenç... Vos imaginau tots 5 amb sa spicy taronja... seriem el "ESCUADRON DE LA MUERTE".

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots si a la fi hi ha tanta Spicy per enmig, crec que les hauríem de personalitzar, a lo cutre jo ja tenc pensada una ferratina ( ja vos mostraré es disseny), però si volem fer algo ben currat i xulo, tenc un colega d'un conegut meu que te experiència en això i havia pensat que si fos a bon preu demanar-li presupost per ficar a sa bici un ermasset i el nostre nom de guerra. Crec que podría ser un detall divrtit i orginal. Que vos pareix???

bielingo ha dit...

Idó me pareix una idea collonuda. Per jo ho podem tirar endavant.

No vos podeu imaginar ses ganes que tenc de que arribi dissabte... ufff.. . no se si arribaré.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

A sa farmàcia venen ansiolítics, et pod´ríen ajudar a arribar a dissabte però dissabte estaríes un poc lento de reflexes i seríes víctima fàcil de sa mondraker power una de ses "last battles"

ni cas eh, que avui estic un poc peliculero, jejejejeje!)

Unknown ha dit...

Jooooder! Si hi haguessiu anat junts vos haurien fet un descompte de collons!!!! Jo vos mat!

bielingo ha dit...

Pues si Vicenç, tens raó.

Però sa cosa ha sortit així.

Quan en Nan la va encarregar, jo no pensava fer-ho. I quan jo la vaig encarregar, en Burotell no pensava fer-ho... així que... rabi puta!!

Si tu i en Mara vos tirau a sa piscina també, procurau anar-hi plegats.

P.D.: Si com a club voleu fer qualque intento de patrocini amb en Gomila, tal vegada sigui bon moment de treure cosa.

Unknown ha dit...

Jajajaja, saps que mos hem encalentit amb es tema Lapierre...

Estam cercant patrocinador (un com toca: que participi, que miri es bloc, que vengi a algunes excursions i que s'enrrolli un poc quan sa gent vulgui comprar una bici...) Ja veurem mem que passa. En tenim algún pensat. En Gomila té Lapierre, però lo que li mola és sa carretera... ja veruem... Hem de triar algú que si pot ser, també li interessi sa cursa a peu, senderisme, ... Complicat, hem de mirar per 80 persones! :-)

Nan ha dit...

joder nins, estic un dia sense mirar es blog i ja he ha 2 coses taronjes mes per enmig, que pasa?, aquesta piscina es molt grosa, qui falta per que se tiri en aquesta piscina?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

OOOOOOEEEEEOOOOOOOEEEEEEE la naranja mecánicaaaaaa, que divertit, crec que me compraría sa bici encara que només fos per tirar-me a sa piscina, jajjajajajaja.

Bueno, avui estaré liat fins tard però àquest dissabte.....