Pages - Menu

dijous, 14 d’agost del 2008

Sa nit de S'Ovella Chunga


Idò sí, a les 20'30 ens verem al passeig, en Nando, en Jaume i un servidor, en Biel no va estar en condicions de venir. Sortirem costa per amunt de cap a mirandemar i llavors agafarem s'erbossar cap al mirador de Banyalbufar on poguerem sopar a la fresca d'un bon bocata i galletes de nin petit (jeje), tot això després de creuar-mos amb una ovella que estava ben fotuda, un granot que casi en atropella, alguna A.V.N.I (Au voladora no identificada), un cà un poc rabiós que ens encalçà uns metres.




Això de sortir de nit té moltes avantatges, no passes tanta calor, no hi ha tanta gent pel mig (carretera) i dona un rollito que sembla que no et cansis tant i que vagis com a més de guays.



Conclusió: que ens ho vam passar d'allò més bé, que sa llàstima es que no fossim més, així doncs podeu anar pensant mem si vos animau un cap de setmana d'aquests a fer-ne un altra.




aquí vos poso un parell de fotos per fer entrar en gana!!


5 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Vicenç. no sé que me passa amb l'edició de l'entrada però no aconsegueixo que me quedi ordenat ni el texte ni les fotos. Si no te sap greu i ho vols arreglar genial!! Gracies!!

Unknown ha dit...

Ei, he col·locat s'asunto així com m'ha parescut, però bé, més o manco crec que ha quedat potable...

Per cert, aquest cap de setmana tenim en Fidel per aquí... Estiria bé algún horabaixa (divendres o dissabte) anar a fer una volta diferent... Crec que ell no n'ha feta cap per Sóller. Tú com ho tens Miquel per fer de Sherpa?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ostres Vicenç, justament aquest cap de setmana el tenc copadíssim de coses. Demà tenc sopar de familia amb gent que ha vengut de sa península, així que hauría de ser sortir bastant prest per acabar devers les 19'30 i és un poc una matada. Després dissabte arrancaré devers les 18h cap a l'Ofre d'excursió nocturna amb uns cosins meus i quedarem a dormir per allà dalt, baixant devers diumenge migdia, per anar a un sopar el vespre. Ho sigui que ho tenc chunguíssim. M'agradaria acompanyar-vos però aquest cop no podrà ser, si voleu venir per Sóller igualment vos puc comentar alguna volta chula, així que si vols al darrer moment em crides i t'explico. Quina ràbia!!!

Unknown ha dit...

No te preocupis, ja se sap que ha estat un poc improvisat...

Per cert, aquestes sortides que feis sempre acaben igual ehhhhh: que si super bocata, que si una birraaaaaa... M'apunt a sa pròxima! Jejejeje

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei Vicenç primer gracis per arreglar s'entrada del blog, segon, ara en s'estiu som tots els qui anam improvitzant, lo interessant és aconseguir ser el máxim nombre possible, i tercer, mem si es vera i aconseguim coincidir, birreta inclosa!!!