Pages - Menu

dilluns, 18 d’agost del 2008

Tancament ruta "Pedra en sec" al pas de les BTT

Sa cosa sa complica cada cop més...


Estava culejant per internet i he passat per la pàgina dels Toys (http://toysteam.org) i he vist que el Consell de Mallorca ha aprovat un Pla Especial d'ordenació i protecció de la Ruta de Pedra en Sec allà on prohibeixen el pas de BTT's (crec que el Camí del Correu pertany a aquesta Ruta).


Han organitzat una recollida de signatures digitals i algunes reunions. Pegau una ullada i signau en contra (si voleu, clar). Aquí vos deix el resum de links:


Pla Especial d'ordenació i protecció de la Ruta de Pedra en Sec: http://www.conselldemallorca.net/?id_section=1675

Recollida de signatures:
http://www.efirmas.com/67829/index.html

Toysteam:
http://toysteam.org/

Model de recollida de firmes de ForoMTB:
http://www.foromtb.com/showthread.php?t=343313&page=20



12 comentaris:

bielingo ha dit...

Posau un @ als vostres contactes. Com més firmes hi hagi millor.

Unknown ha dit...

Ja l'he enviat a tot quisqui. Me pareix que com no mos posem ses piles, estam arreglats. Es Club s'ha d'adherir a IMBA ja mateix per combatir aquests casos...

Unknown ha dit...

Demà mateix ens posam amb contacte amb sa Federació de Muntanya per ficar un poc de pressió i posin un poc de seny a aquesta mesura pròpia d'una dictadura

bielingo ha dit...

Perfecte. Jo estic avisant a tots es que puc perquè signin. Mem si es pot aconseguir qualque cosa...

Una altre cosa. No sé si has passat per sa pàgina des Toys, però allà hi ha un link amb una discussió a ForoMTB on van parlant des tema i tal. Igual algú de nosaltres s'hauria de registrar i deixar qualque missatge com a Club diguent que també estam al tanto i que anam fent el que podem.

Unknown ha dit...

Li haurem de pegar una ullada... Avui sabrem coses de sa federació de muntanya i ja veurem...

Unknown ha dit...

Bé, ja tenim notícies:

Sa Conselleria de Medi Ambient, representada per U.M. ha publicat aquest nou plà que fa referència als camins de sa ruta de sa "Pedra en sec", evitant fer-ne molta publicitat ja que s'han comès certes "accions sospitoses" com:

- per exemple, desviar sa ruta per tal d'evitar passar per una finca d'un polític de U.M.

- restringir l'accés als cans (que si van fermats ja me diràs quin problema poden donar), només permetent certes zones per passejar-los

- potenciar l'accés als cavalls (d'on han xupat doblers directament durant molts d'anys i pareix ser que ara els hi tornen es favor, amés que deuen considerar que queda lo suficientment pijo). I per cert, amb tot el respecte als que circulen amb cavall i sense esperar que els hi restringeixin el pas, un cavall està demostrat que erosiona molt més que una bicicleta, apart de embrutar moltissim més, ja que els seus propietaris habitualment no recullen els seus excrements.

- com no, putejar-mos als ciclistes, tot i que per exemple, els del nostre club, ens dedicam, sense ànim de lucre, a mantenir els camins periòdicament.

Gràcies per destruir es nostre esport.

Si no aconseguim firmes, ho tenim difícil.

Per part de sa federació, ja han recollit un bon conjunt d'al·legacions per aturar aquesta nova normativa.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei ho acabo de veure, ara mateix començo jo també sa meva tanda de publicitat d'aquest fet tan penós. per altra banda pens que hi han moltes altres asociacions que es veuen perjudicades com per exemple les que fan excursions amb cans, com per exemple la gent del refugi de cans d'esporles.  Anem fent! Ánims a tots!! i Enhorabona Vicenç per estar a l'aguait d'aquests temes!!!!

Unknown ha dit...

Be, sa veritat es que ho va trobar en Biel, i tanta sort, perque tenim fins dilluns per recollir i al·legar tot el que es pugui. També estaven al corrent a Niu Wave, per exemple i també fan una recollida de firmes... Mem si entre tots...

bielingo ha dit...

Hauriem de mirar d'organitzar una recollida de firmes com toca. No crec que aixó de efirmas serveixi de molt.

Unknown ha dit...

En principi, si sa gent posa nom i nif, compta com a firma. Ara, tots els que firmen sense dni o sense es nom complet no serveixen

bielingo ha dit...

Hola al·lots,

A nes post de foromtb on van parlant des tema han posat un model per recollir firmes (http://www.foromtb.com/showthread.php?t=343313&page=20)

També m'he registrat i he deixat un missatge dient que tant per part meva com per la des club, recollirem totes les firmes que poguem. Imprimiu el .pdf que trobareu al link que us he posat i mirau d'aconseguir totes les firmes que pogueu. Jo en deixaré un a sa papereria.

Unknown ha dit...

Bueno,

Biel, bona feina per lo des foro-mtb.

Sa cosa està en marxa... Avui horabaixa he quedat amb en Peter i hem redactat una carta a nes Consell en nom des Club (de manera oficial) amb ses al·legacions que consideram que demostren que es tancament d'aquest tipus de camins a ses bicis no té lògica. Demà en Peter presentarà en mà sa carta a nes Consell i amés ja lis hem passat ses al·legacions a sa Federació de Muntanya.

Si tens un moment, ja que has creat s'usuari a foro-mtb, estaria bé que trasmetessis que per part nostra hem fet tot aquest tinglado i que sa Federació de Muntanya (que quedi clar que també està de part nostra, és important, no només comptam amb sa de ciclisme) presentaràn tot es conjunt de queixes.

També és important tenir en compte que tot lo que arribi abans de dilluns és molt més potent que lo de després, ja que a partir de dilluns entra en vigor sa normativa i si se mira abans vol dir que hem estat a l'aguait...

Salut a tots!