Pages - Menu

dilluns, 5 d’octubre del 2009

03/10/09 Es Barranc de Biniaraix amb Maifren

MountainBike, 3 Caires i Rock&Roll

Ja feia 4 o 5 vegades que haviem xerrat amb en Mateu i en Pep des grup Maifren per a fer una sortida conjunta. Sa veritat és que ja tocava, tot i què només erem en Mara i un servidor es representants Ermassets decidirem que hi anavem si o si!

Sa ruta?: partint de Binissalem, tiràrem cap a Lloseta, Tossals, Cúber, Ofre, Barranc de Biniaraix, Fornalutx, Sóller! Es sistema que vàrem emprar va ser arribar allà amb cotxe i a Sóller sa gent de Maifren havia deixat cotxes i ens vàren retornar cap a Binissalem. Tot un detall per part seva :-)

Lo dit, vàrem partir de Binissalem i com a anècdota, me vaig deixar es casco a cases (qui no té cap, que tengui cames...) però en vaig aconseguir un "de prestado", jejejeje... I mos posam a tirar cap a Lloseta per agafar cap a Tossals. Aquí ja hi va començar a haver estirades de pujada lo que li va donar emoció a nes tema.

En arribar a Tossals... Quina berenada al·lots! Botella de 3 Caires, vi, casalla, camaiot, ... Mos vàrem quedar bastant bé per poder continuar!

Seguim amb sa típica caminada amb troços de donar pedal de Tossals. S'ha de dir que es bosc estava molt xulo, amb una verdor impressionant, acompanyada d'un dia ideal per anar amb bici. Ni massa fred ni massa calor. Sa pedra un poc banyada, però, sino, no té emoció, no? Jejejeje...

Res, que vàrem fer una primera baixadeta que estava feta una "capsa-de-tente-acabada-d'obrir" per ja acostar-nos a sa zona dels embalssaments on hi havia aigua, bassiots i tot el que vos passi pes cap vinculat amb sa paraula fang ;-)

Seguirem pujant per arribar al tram final de pujada, abans d'arribar a Sa Creu on en Mara i Jo fèrem un tramet de trialera de pujada d'aquests que te fan passar-ho com un enano :-D

Què venia després?? Jejejeje... Sa devallada cap a ses escales: IMPRESSIONANT, molt xula i llavor ses escales, un poc massa aborronants i tot. Banyades, ja vos podeu imaginar. En Mara va anar un poc perjudicat amb un tio que li feia tap però va estar bé. Molt bé!

I res, ja mos teniu per Sóller, fent un drinkin' i xerrant un poc havent fet una bona volta sense incidents greus i amb bona companyia! Què més se pot demanar?

Salut!

P.D.:Al·lots, feim oi al Rei Porc i quasi no mos veim però això no lleva que de tant en tant no se pugui fer una sortideta un poc èpica, de ses d'abans...



















Vaig coneixer aquesta freerider tant simpàtica i sexy... No duia sa roba del tot adeqüada pel que amb el roçament va acabar un poc perjudicada però ses 4 baixades i sa nedada no les mos va llevar ningú,... llavor me va convidar a sopar :-D jejejeje

6 comentaris:

bielingo ha dit...

Buah nanos, quina volta!! Té una pinta bruuutal. Tot d'una que estigui un poc en forma l'hem de fer.

Per cert... crec que en Nando també estava disponible per dissabte i no es va enterar de la ruta aquesta...

Salut i fins aviat!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Biel si no recordo malament noltros també la férem un pic no ho recordes??? No sé igual vaig equivocat amb el tema de l'alzheimer i tal, jejeje però veig que no soc l'únic jajja etstam ben barrinats amb el tema memòria eh???

bielingo ha dit...

No tio. Jo no la vaig fer. Hi vàreu anar voltros (el dia que provaveu la redemption) i vàreu començar i acabar a Tossals. Però així, pujant per Tossals i acabant a Sóller ha de ser bruuuuutal.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ostia tens raó ja ho recordo vaja baixada xunga la del gorg blau fins a tossals. Ostres semblava que féiem rock-snow.

Unknown ha dit...

No vos dic jo que anarm un poc desperdigats darrerament... Idò si, bona excursió, agafant variants diferents de manera que només caminarem per sa zona de Tossals, el damés, quasi tot amb bici...

Mara ha dit...

Va ser una excursió collonuda.

Estaria molt be poderla fer un dia tots plegats, cosa que darrerament es imposible.

Si deu vol ens veim Diumenge.

Adeu.