Pages - Menu

dijous, 22 d’octubre del 2009

4 hores de resistència a Calvia

Diumenge 18, 7.30h partim cap a Cala Falcó, la vagona den Corse va fins dalt, arribem dels primers, ens va collonut per triar lloc on muntar els “Ermassets boxes” i de fer una volteta pel circuit. Aquest constava de 5 km. de part de pista pedregosa, trencacames i zones de single-track molt entretingudes per dins un pinar amb baixadeta delicades incloses, fins i tot ens feren passar per dins una obra, per un munt de picadís entremig de palets de material (l’únic punt negre del traçat) en poques paraules molt divertit i exigent.
La organització va esser correcte, amb varis punts de control, avituallament i líquid generós i en general molt bé i molt bon rollo entre els 23 equips participants dels que acabarem 20. Parlant d’avituallament, res comparable al nostre i a la nostra assistència. Es de agrair a na Marian i na Laura la matinada i la cura amb que ens tractaren. A diferents parts del circuit ens oferien que si barretes, aquarius, coca (feta per na Laura no de l’altre viciosos) que si fruita, glucosa etc.etc. bé tot un luxe. Gràcies de nou.
Ja a la cursa, molt bé, sortida dels 92 participants, ràpida per agafar posicions, el que ens va fer rodar la primera volta a bon ritme, i a la segona, a un punt del circuit on hi havia un bot considerable la primera i única punxada den Mara. Quasi a la segona hora ja ens doblaven els primers rallys team i no vegis com marxaven!!! mentrestant, nosaltres també anàvem rodant amb bloc i bon ritme doblegant a qualque equip. Segona aturada, xupon a la cadena de la Tracer que en Pep resol ràpidament i continuem, així anàvem fent fins la tercera hora on en Pep va tenir molèsties i rampes a les cames, així que baixarem una mica el ritme i a mantenir la nostra posició, a patir un poquet més, que ja falta poc!! i finalitzar a la posició 6, amb 13 voltes al circuit i amb un total de 65km en 3.58 hores. Resumint, que varem gaudir molt i quedarem molt satisfets d’aquest Diumenge de BTT amb equip que l’acabarem dinant tots plegats al Muntant.
Ara, a preparar les 12 hores jejejeje!!

Salut i fins la pròxima
(CORRECIÓ DE DADES DEGUT A LA PUBLICACIO OFICIAL DE LA CLASIFICACIO A LES 11h)


Ermassets Team
la sortida doblant

CLASIFICACION GENERAL 4 HORAS RESISTENCIA 2009

1º EQUIPO Nº 13 BICICLETAS SANCHO 15 VUELTAS
2º EQUIPO Nº 1 BUNYOLA 15 VUELTAS
3º EQUIPO Nº 15 MIKI SUAU 14 VUELTAS
4º EQUIPO Nº 11 SOL MARQUES 14 VUELTAS
(1º MIXTO)
5º EQUIPO Nº 27 13 VUELTAS
6º EQUIPO Nº 10 ERMASSETS 13 VUELTAS
7º EQUIPO Nº 4 TOLO JOAN/LUNA 13 VUELTAS
8º EQUIPO Nº 8 BUNYOLA II 13 VUELTAS
9º EQUIPO Nº 9 CHUPACABRAS 13 VUELTAS
10º EQUIPO Nº 2 MTB TOURS&LAMAS 12 VUELTAS
11º EQUIPO Nº 20 BICIMALLORCA 2 12 VUELTAS
12º EQUIPO Nº 11 QUINTANA BOYS 12 VUELTAS
13º EQUIPO Nº 26 MTB TOURS 12 VUELTAS
14º EQUIPO Nº 6 BICIMALLORCA 1 11 VUELTAS
15º EQUIPO Nº 17 POLIS LOCOS I 11 VUELTAS
16º EQUIPO Nº 18 TOYS TEAM 11 VUELTAS
17º EQUIPO Nº 5 ANDRATX AYALA 10 VUELTAS
18º EQUIPO Nº 16 MARTORELL 10 VUELTAS
19º EQUIPO Nº 3 LA CABINA/26” 10 VUELTAS
20º EQUIPO Nº 14 POLIS LOCOS II 7 VUELTAS

CORREDOR + VETERANO TOLO JOAN
CORREDOR + JOVEN MIQUEL CARRIO

10 comentaris:

Mara ha dit...

Vaig disfrutar com un enano.

Vam rodar tots junts formant un gran equip i a mes a mes vam quedar en la sexta posició. Quina passada!!!

Menos mal que la darrera hora varem llevar un poc de gas i afluixarem un poc el ritme, que sino donam un susto a mes d´un.

Vull donar les gracies a les nines que ens servien l´avituallement.( Laura, Mari, Mar i Marian)i les gracies a en Juanito per aquesta cronica tant collonuda.

Tambe agrair als dos Joans ( Corse i de la Cruz) per animarse i fer l´esforç de venir a rodar amb nosaltres. Ens moriem de ganes...

Queda pendent mostrar-vos el video que no te desperdici.

Marian ha dit...

MOLT BÉ CAMPIONS !!!!!!!!!!

Seguiu entrenant, el pròxim any podium.Va ser molt divertit donar l´avituallament, estaveu cansats i encara ens tiravèu besos i piropos.

He de dir que el pròxim any només comprarem MEMBRILLOS. JAJAJA

Enhorabona als 4 corredors !!!

MARIAN

Unknown ha dit...

Així m'agrada, bicis de 16kg i 6ens a sa general! Xupate esa! Con un par... Mem quin lloc ferien es rally-man amb dobles d'aquest calibre! Jejejejeje...

Enhorabona a tots!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sí Senyor!!! Enhorabona al Dream Team, sou collonuts!!!! En esser gran vull estar tan en forma com voltros!!!

bielingo ha dit...

Buah al·lots!! No tenc paraules!

Un 6è lloc! Impressionant. Enhorabona!

Per una banda estic super content, però per l'altra un tant trist, perquè estic vegent que realment estau a un altra nivell (molt superior) i serà molt complicat sortir amb voltros... Però ehh... ho intentarem!!

Fins aviat!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Biel no desesperis, només en cal trobar la força de voluntat i el temps, (sobretot el temps perque ganes no en falten) per poder entrenar una mica entresetmana. Però t'entenc perque és molt trist veure la nostra evolució en comparació amb el Dream Team que a més de base ja estàvem super en forma!!!

En fin ja ho sabeu quan volgueu passejar ho deis, jejejeje.
I suscric el mateix que en biel Molt bon lloc i molt bona actuació!!!!

El orgullo ermasset!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Hei al·lots!!! com diu en Mara,
varem disfrutar com enanos, ara preparau les cames i el barram, que dissabte 31, si va bé, hi ha sortideta i torradeta a can Pinxo me enamooooraaa!!! ja direu com ho teniu.
SALUT, FORÇA I MEMBRILLOS!!

Mara ha dit...

Gracies a tots.

Que feim aquest dissabte. Feis comptes sortir o que?

Joan de la Cruz ha dit...

jo no ho tenc be per sortir dissabte, segurament sortire diumenge matinet amb en Pinxo, si ja te la bici, que a la fi li monten el DH5.
Salut i força

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ostres Mara no havia vist el teu comentari, ja me sap greu, darrerament no sé si podré sortir fins poc abans de poder, vaig bastant liat. ´Però dissabte qui ve....... jejejeje Dissabte si que sortiré!!