Pages - Menu

diumenge, 4 d’octubre del 2009

"Els inicis"

Hi va haver un dia en que tots nosaltres ens pujàrem per primera vegada damunt d'una bici, tots vam dur rodetes en algún moment i poc a poc les vam anar vinclant a mesura que apreníem a aguantar l'equilibri i a fer tombades als caps de cantó. Uns vàren començar segurament directament per damunt terra, d'altres potser per damunt del formigó de la carrera de casa seva, i d'altres per ventura van començar amb mal peu dins el btt i només pogueren anar per sobre d'asfalt... Però sa qüestió és que tots hem sabut rectificar (jejeje que me perdonin els ruteros), sa proposta que vos duc en aquesta entrada per animar una mica el tema que està un poc aturat en aquest començament de curs... és que vos aixequeu ara mateix i pegueu un bot al "baúl de los recuerdos" i tresqueu una estona per allà dins per tal de trobar aquella primera foto, o segona o tercera en que agafàreu sa bici i començàreu a sentir es "flow". Venga per tal d'animar-vos vos en pos un parell d'un conegut vostre, jejeje quí serà....serà....  Si vos animau enviau-me ses fotos al meu correu i les publicaré en aquesta entrada. Mos veim d'aquí una estona per sa V Fira dolça d'Esporles!!!





24 comentaris:

bielingo ha dit...

Jajajajajajaja, quin fenómeno que estaves fet!!!

Me pareix una idea genial Miquel. Aniré mirant mem si trobo res.

Fins aviat!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

EEEEEhhhhh i tu com saps que soc jo???? Si no s'assembla gens a mi, té pèl i a damunt rosset, no crec que sigui jo. Jejejeje.

Venga mem si trobau algo.

bielingo ha dit...

Que si, que si... que a mi no m'enganes!!!

Mara ha dit...

Molt bona jajaja.
Aniré a trescar per ca els meus pares, però ja et dic que en tenc moltes. Ja te les faré arribar.
Ja pots començar a mirar bicis per en Marc, aviat li tocarà a ell sortir a la pàgina amb la seva primera bici. Tal vegada t´en passaré alguna de na Marian però no diguis res, serà un secret.

Ja ens diràs coses per diumenge.
ESTAIS TODOS LOCOS !!!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molt bé Mara, no diré res, jejeje sa veritat és que estaria bé trobar fotos de ses parentes en bici i quan eren petites, seria molt cachondo jajajajaja.

I per diumenge ja anireu diguent, per ara confirmats:

Biel, Macu i Xavier
Mara i Marian
Cris, Miquel i Marc
En Jaume, Toñi i Jaumet si fa mal temps vendràn si fa bon temps no (allà quien lo entienda, jejejeje)
Falten per confirmar, Vicenç, Pep patau, etc...

Unknown ha dit...

Molt bò Miquel! Jejejejej...

Mem, he xerrat amb en Joan "Corse" i m'ha dit que li pareix que li anirà bé. A en Pep Patau me pareix que també i jo tenc sa "cridada d'anar a Eivissa" i sa "cridada de veurer-mos tots" a la vegada... No vos fieu molt, darrerament me patina bastant s'embrague! Jajajaja... Salut!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Libertad, libertad sin ira libertad.... Tranquil Vicenç tots tenim dret a que ens patini l'embrague una bona temporada, jejeje. Mem sa quedada de diumenge és l'excusa per re-unir-mos tots els que poguem, jo posaré el material (menjar) per tal de que n'hi hagi prou pels que venguem, i en principi si fa bon temps i ho podem montar, els que puguin podríem fer sa volta cap a Deià-Port de Sóller Sóller i a torrar, això sí haurem d'esperar a torrar a que arribin ses dones, els nins, els cans... en fin com se sol dir hi ha més dies que llangonisses, però aquest dia hi haurà llangonissa, jejeje.

Hora de quedada inicial per btteros a les 9'30h al convent (així donam marge als que surten de marxa). i les dones i dinar (pels que venguin només a dinar) a les 15h. Així tenim temps d'anar a fer es gamba pel port de sóller!!!

bielingo ha dit...

Caaaaaa... Vicenç, alerta amb s'embrague, no sigui cosa que peti!! No, ara en serio, mem si pots venir diumenge i coincidim tots plegats. Igual seria una bona manera de posar-nos en marxa un altra pic.

Miquel, l'horari que proposes me pareix bé. Ja aniré pensant com montar es tinglado.

Fins aviat!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Segons ho veig jo crec que tant en Nando com la resta de dones (jejejeje dit així sona raro eh??) hauran de venir en noltros acabar la volta amb lo qual poden quedar a esporles per anar junts cap a Sóller i veure's al convent amb na Cris i en Marc, per anar cap a ca els meus pares, que per cert ja he reservat puesto jejeje.

bielingo ha dit...

Uuuuuueeeeeee!! Pareix que la cosa pinta bé... Jo ja ho tenc més o manco arreglat.

Mara, si et sembla podria venir amb tu cap a Sóller... i llavors, que na Marian vengui amb na Macu i en Xavi a l'hora del dinar (partirien d'Esporles devers les 14:30h)... que et pareix?

Joan de la Cruz ha dit...

KE PASA TRONKOS!!! pensava que era el Blog de "Cuentame" però ja veig que no, bona idea, ja miraré dins el bagul. Miquel respecte a Diumenge també ens apuntam a la Party.
Salut i fins Diumenge

Joan de la Cruz ha dit...

Per cert, hi ha la possibilitat de anar a Soller rodant per Valdemossa i Deia i arribar calents per començar la Volta, jijiji. com ho veis???? si partim a les 8 a les 9.30+- hi som. Ke deis???

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

EEEEiiiii Joan+ qué bé m'alegro que pogueu venir!!! Com més serem més riurem!!!

Però escolta una cosa... fa estona que no mos veim i me pareix que et deu haver passat algo no??? perque això de voler sortir en bici d'esporles directa a sóller... m'has mort!!!! Jo pas, va vendré directe al dinar, jejejejejeje.

En comparació sa ruteta de cap a Deià serà una tonteria comparat amb el fet de venir d'Esporles en bici.

Res si ho feis disfrutau-ho. Serà una FESTA!!!!!

bielingo ha dit...

Eeeee.... estoooo.... aammmaaamm... Joan... parles en serio?

Joan de la Cruz ha dit...

HEIII!! I TANT QUE VA EN SERIO
nomes haig de menester socis, tot sol em fa palo.
Apa!!! animau-vos

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sonats!!! estau SONATS!!!! amb tots els respectes, però no sé si vos ho he dit, però crec que estau: S-O-N-A-T-S!!!!! Sí Senyor con un par!!!! Ánim voluntaris!! Mem si així enlloc d'arribar calents arribau fets pols i el nivell s'iguala una mica, jejejeje. Una abraçada!!

Joan de la Cruz ha dit...

Bones Ermassets!! He parlat amb en Pinxo i també ve i també a perdut el boll com jo i partirem rodant d'Esporles
Salut i força.

Mara ha dit...

Molt bona proposta Juanito.

Estais todos locooooooos!!!!

Si vols que te digui sa veritat,a mi se m´havia pasat per el cap, pero per el coll de Soller,pero no m´atrevia a proposar-ho.

Em sembla be, ens veim a les 8 h. al passeig.

Estaria be que si algu va en cotxe ens dugues les proteccion i demas coses absurdes per fer carretera.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Biel, no és per res però me pareix que seràs s'únic ..... que vendrà en cotxe fins a sóller,... lalalala.... o també t'animes, vamos que si hio vas tu també crec que me pensaré seriosament venir a Esporles per venir amb voltros.
jejejejejeje

Estau tots ben arreglats...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Si voleu en arribar vos faig teràpia de grup!!!! Així vos sortirà a preu d'amic!!

bielingo ha dit...

Cagondell... no m'en parlis!! Bé, ho aniré rumiant... però ho veig xungo. A més, seguir el ritme des montruos aquests... no se, no se... ells arribaran a soller i jo encara seré per s'esglaieta...

bielingo ha dit...

I per cert... vos heu fixat que desde que parlam de menjua els comentaris s'han disparat??? Jejejejejeje... ja en duim 22!!!

Caaaaaaaaaaaaaa...

Com diuen per aquí dalt, "ESTAIS TODOS LOCOS!!!"

bielingo ha dit...

I per cert... (segona part)... que vengui amb voltros també depen que m'hagi recuperat del genoll.

Vos explic... ahir dijous, vaig anar a entrenar un poc. I estant quasi aturat, vaig tenir una caiguda d'aquestes tontes-tontes... amb tan mala sort de pegar amb el genoll de ple damunt una pedra. I ara com ara, pareixc "el cojo manteca"... ja vorem com evoluciona el tema.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Igual s'apunta en Lluis bonnin per sortir amb voltros desde Esporles. Pareixerà la vuelta ciclista a españa!!! Si és que quan hi ha xullaaaaa.....