Pages - Menu

divendres, 2 de juliol del 2010

Dissabte 03/07/10

Tenim propostes per una sortida demà? Ens veim per es Passeig i ja veurem? Feim rodillos? Jejeje...

15 comentaris:

Unknown ha dit...

En teoria toca Sóller-Deià!

bielingo ha dit...

Impossible vicenç. No tenc manera d'arreglar-ho. La meva dona fa feina i en xavi no el puc ficar dins el camelbag.

Si puc, sortiré a rodar un poquet avui horabaixa.

Feis bonda!

Unknown ha dit...

Estas segur que no hi cap? ;-)

Com ho tens diumenge? Molaria que coincidissim altre vegada...

bielingo ha dit...

Ja ho sé ja que molaria. Tant en Miquel com jo tenim unes ganes terribles de que tot fos com abans... però entre una cosa i l'altre no hi ha manera!

Per diumenge estic mooooolt condicionat, ja que a les 10:40 MAXIM hauria de ser a cases. (Tenc lio d'aquell que et vaig contar).

Ara per ara, a dia d'avui, hem podria comprometre al 100% per qualque diumenge al matí (sempre que ho sàpiga amb temps).

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo vos diré coses més tard val??
crec que hi puc ser o dissabte matí o diumenge horabaixa. Molaría coincidir tots i de passo feim una xerradeta! seguim en contacte!

Unknown ha dit...

Ei! Ho intent combinar perque vagi bé per diumenge, deis coses...

bielingo ha dit...

Diumenge quan?

Horabaixa?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Si feis comptes sortir per Esporles m'aniría bé diumenge matí a les 8 sortir d'esporles i fer uan ruteta de 2h aixì en Biel podria ser a casa a temps. I si vos estimau més s'horabaixa sí que m'aniría bé de 18 a 20h un Sóller-Deià.

Enga com ho veis???

Unknown ha dit...

Va al·lots, per demà malament. Ara: Hem de fitxar un dia que ens vagi bé a sa majoria i complir aquest dia perquè això no pot ser! mos hem de posar ses piles i tornar-mos a veure per rodar!

Venga, anem pensant entre tots. Si a nes final ha de ser diumenge, idò diumenge, però s'ha de posar en marxa!


Per cert, propòs ses sortides d'estiu, de 07:00 a 10:30 màxim, fa una calor insoportable!

bielingo ha dit...

Ja tenc les fotos!!

Les podeu veure a http://biframiphotography.blogspot.com .

Vicenç, actualitza l'entrada amb el link.

Respecte a les sortides... enga, mem si trobam el dia. De totes maneres jo intentaré sortir demà al matí.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Mem Vicenç per parts:

-Estic d'acord amb l'horari d'estiu que proposes. Així tendríem 3'30h que trobo que donen per una bona sortideta i ens ajudaria a esquivar aquest sol tan fotut.

-Una altra idea és que les sortides d'estiu podríem triar aquelles que tenguin algun punt de contacte amb la mar: Alcúdia, sa foradada, i moltes mes que segur que hi ha per refrescar-mos sempre que es pugui.

-També pens que ens hem de posar ses piles, però en aquest sentit també crec que hi han èpoques que per un motiu o un altre és fa molt complicat poder fer-ho tot. Al manco a mi m'està passant idonar-li sa culpa al fet de tenir un fill era només una broma! però per exemple en el meu cas darrerament m'han trobat de tot i he anat molt de metges i d'advocats lo qual m'ha deixat en un estat bastant K.O. per poder fer altres coses, ja vos contaré.

Per altra banda estic content de veure que cadascú es cerca sa vida, uns que segueixen quedant, altres que proven coses noves, etc..i ara en plè estiu... potser serà més difìcil aconseguir el reagrupament total pero pens que mai hem de deixar d'intentar-ho i ens hem d'anar rescatant uns als altres.

Trobo també que per exemple els dilluns ja hauríem de proposar sa volta del proper cap de setmana per donar temps a organitzar-mos i trobo que mínim un pic al mes la sortida hauría de ser fora d'Esporles i fora de Sóller per anar vegent món.

Seguim en contacte.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

A algú li va bé demà dematí a les 7'30-8h a Sa Comuna de bunyola?? Jo igual hi pec un bot a fer sa volta bàsica i a provar quatre bots. He de tantejar aquest genoll i començar a donar-li branca.

Unknown ha dit...

Jo en concret vaig estar més d'un any xungo, sense poder anar gaire en bici per un problema cervical... I fa molta ràbia tenir ganes de fer coses (no només anar amb bici) i no poder fer-les per culpa de problemes externs a sa teva voluntat. Què crec que s'hi pot fer? paciència i constància amb el que es pugui fer, sempre amb la mesura del posible...

Per part meva, comptau amb jo per donar una mà amb el que pugui.

I per altre banda, vos record que aquest grup sempre ha esperat a tothom a s'hora de fer excursions, ja sigui pujant o baixant i pens que ningú ha de deixar de venir únicament perquè no es trobi amb un estat de forma òptim. Aquí s'única persona que ha de fer un pensament en NO VENIR seria qui no vol esperar als altres. I dels que som no en conec cap així. O sigui que, per jo, endevant i branca!

Salut!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Gràcies Vicenç, estic totalment d'acord amb tu!

Venga idò.... pel cap de setmana qui vé, deis dia, hora i ruta, a mi me va bé en qualsevol moment ja que ja estaré de vacançes, m'agafo vacançes fins itot de les lessions, jajajaja.

bielingo ha dit...

Ben dit vicenç!

100x100 d'acord amb tu.