Pages - Menu

diumenge, 18 de juliol del 2010

Espoles-Son Ferrà-Mola de Sobremunt-Ermita-Cor de Jesús-Descens Ewok

Suor i Terra

Efecte Ewok provocap per haver rossegat damunt terra i branques capolades anant suat



Quedam a les 07:00 al Passeig en Miquel, en Biel i un servidor per tal d'esquivar els efectes nocius d'aquest sol intens i poder passar una bona estona amb amics i bicis. Quina ruta feim? Fa temps que no rodam plegats, pel que qualssevol ruta és repetible, o sigui que tiram cap a una de ses nostres preferides: Mola de Sobremunt. Per on? Per que ens doni temps, agafam cap allà per asfalt, tirar tira i controlant pulsòmetres... o amargometres? Jejeje... encara no ho tenc clar!

Pujant anan fent quatre revisions de bicis, una ajustada de plats a sa bici den Biel, sa forca de'n Miquel, que fa un renou estrany... I en no res som adalt! Una barreta, sessió de xerrada mentres, i cap a dins es bosc, que ja toca!

Es terreny, plè de fullaca, no estava del més adherent, però això no ens va llevar ses ganes de passar-ho bé i fer trui. Sa veritat és que apart d'això també trobàrem moltes zones brutes, amb pedres per mig del camí... crec que es mereix una repassada d'alt a baix aquest descens.

En ser a s'Ermita en Biel va proposar enllaçar desde allà cap al descens que fèrem per Sant Pere, baixant per es Cor de Jesús, i sa veritat és que va ser tot un encert de proposta, molt divertida, revirada, tècnica i poc habitual, que sempre és un al·licient!

El darrer que vàrem fer va ser provar trams del descens, i fent proves, ja sabeu lo que passa, que a vegades un patina un poc i acaba com una croqueta, jejeje

Salut i fins sa propera!

3 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jajajajaja molt bó lo de "com una croqueta" que si ho juntes amb l'efecte ewock vol dir que t'has lluit amb la crónica Vicenç ets un cronista de primera!!!!

Sa veritat és que feia massa temps que no rodàvem junts i va estar genial!!!

Lo del pulsómetre... està clar que és un amargómetre, jeje!!!

La ruta una passada, tot i que pujàssim per asfalt, el tram tècnic d'adalt m'apasiona i la baixada nova que em mostràreu me va deixar flipat!!!

Salut!

Unknown ha dit...

;-) Una canya!

bielingo ha dit...

Jajajajjaja!! Ja l'hem batiat... "DESCENS EWOK"... boníssim!

Vicenç, ets un crack tio. Et vam anyorar molt diumenge...

La ruta va estar molt bé. Vam anar de molt bon rollo i la cosa va anar mel (gràcies per la teva paciència!).

Un parell de coses:

- Encara que vam quedar a les 07:00h hora zulú, va fer mooooolta calor. Es aberrant! A les 8 tots 3 pareixiem un brollador.

- El pulsómetre... doncs jo no crec que sigui amargòmetre. A mi m'està ajudant molt a coneixer el meu cos i fins on puc arribar. De moment estic molt content.

- I el terreny... doncs si. Estava raro, raro, raro. No l'hi vaig acabar d'agafar el punt. Però... com diria en Corse... "el moutain bike es así!!".

Salut!!