Pages - Menu

dimarts, 6 de juliol del 2010

Pinxo's Freeriding + Sopar

A s'estiu, millor sopar que dinar...

Això ha deduït Mr. Pinxo a s'hora de convidar-mos a ca seva. Ja ho sabeu, divendres que ve hi ha previst excursió amb bici (a partir de les 18:00) i tot seguit, sopar a Can Miquel. Hi haurà algunes baixes a s'hora de venir (jo mateix) però està molt bé que entrem a sa temporada estiuenca a tope ;-)

9 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Otia, idò Vicenç crec que no seràs l'únic, crec que en Mara tampoc serà per aquí fins dissabte i jo estic intentant agombolar-ho per poder-hi anar però ho tenc realment complicat ja que ja havia quedat amb uns companys per fer una visita-regal a un bebé i si ho juntes amb el trull de dos cotxes de cap a esporles a diferents horaris, de nit amb el nin i tornar amb els dos cotxes etc... és un poc cristo però intentarem poder-ho fer tot mem si hi ha sort!!! Vos confirmaré coses demà o passat demà.

Salut!

bielingo ha dit...

D'on partim per fer l'excursió? De can pinxo directament?

Mara ha dit...

Em sap greu nins, com be diu en Miquel, arribarem dissabte vespre.

De totess formes es una bona manera de tornar a consolidar l´equip.

Que un ho paseu molt be i no faceu massa llarg, que no tenim 16 anys i les resaques son molt llargues.

Adeu.

Unknown ha dit...

Després de sa nostra baixada d'activitat, al manco sa nostra web torna a estar activa, amb unes 410-415 visites a sa setmana! Venga, que això torna a partir! Qui hi pugui anar, endevant, això és una roda! (mai millor dit, jejeje)

Salut!

bielingo ha dit...

En Joan de la + m'ha confirmat l'hora i lloc de partida. A les 18:30 a nes passeig. Després dutxeta, i cap a ca'l senyor Miquel.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

A finals d'estiu per devers san miquel si voleu tornam a intentar reeditar la kedada d'homes amb ruta per Sóller i dinarillo amb una sota/capfico al final val?? joer quina llàstima no poder venir en aquesta ocasió. Passau-ho molt bé!!

bielingo ha dit...

Vicenç, al final no vens a la volta o al sopar?

Ok Miquel. Ja mirarem de fer la proposta amb un poc de temps i així ho podem arreglar tots per venir. De totes maneres, crec que en Pinxo també volia montar algo només pels mascles pel Agost...

Unknown ha dit...

Puc venir, però a les 20:00 he d'estar llest! Si feim una volta que pugui tallar a la meitat i tornar, podria venir...

Salut!

bielingo ha dit...

Ufff... doncs ni idea de la volta que es fa comptes fer...