Pages - Menu

dimarts, 29 de març del 2011

triam....Planicia

Aquesta setmana passada en Mara va proposar per quedar Dissabte per fer una volteta tots plegats.
Nos verem Dissabte a les 8:00 al passeig . Erem  8 raiders decidits a pasar-ho bé , deprés de exposar un parell de llocs TRIAREM PLANICIA, ja saveu una volta potenta i al mateix temps classica.
Partirem per la costa per davallar pel mirant de mar cap a la carretera del port d'es canonge , ja la develledeta començava a donar exemple de lo que siria baixar de Planicia fins el Correu.
Agafarem la atrassera que surt a la carretera de Banyalbufar i a qui tenguerem la primera pana, havien fet net en desbrossedores i estava ple de pinxos. Un servidor va foredar les dues rodes de la bicicleta , encara que la roda de davant pareixia que volia aguantar,arreglat el parxe continuam per la pista de s'Arbossar.En arribar a von arranca la pujada cap a la mola ferem una petita pausa perquè ni havia que tenien gana.
Tornam partir, ja saveu la pujedeta és bastant fotudeta però en un tres i no res nos haviem plantat a la curva del platano o mirador.Pausa perquè ni havia que tornaven a tenir gana i domés havien passat 10 o 15 minuts.
Continuam cap amunt i quant arrencarem en Joan Ribas va veure les mates de ben aprop "res un traspies sense importancia".Continuam mes o menys agrupadets fins arribar els aujups, xerredeta , quatre rialletes i per amunt .Quant arribarem al cruce que va cap el Correu reposarem forçes i aqui ja se podia veure a la cara de qualcuns que la transformació començava a ser ben petent, començava la davellada increible i impressionant cap el Correu.
Mortal,brutal com davallaven en Vicenç, Mara i companyia per allà per avall , a jo me feien por no vaig tenir temps ni de fer unes fotos en condicions.Encara que ni va haber que váren veure la fuaca de ben aprop ¿Saps com davallaven?.Arribat abaix la gent tenia cara de feliçitat , després de haber descarregat tota la adrealina.Va ser una volta molt xula i molt divertida.Quant se reuneixen varios raiders les rialles estan garantizades.
Se qué és dificil però el menys un pic en so mes are que be el bon temps auriem de intentar fer voltetes tots els ermassets plegats.
Quant arribarem a Esporles pensant que tot ja esteia fet el senyor Pinxo va fotre un parxe que te cagues,crec que va fer un osca a un escalo del Correu quatre rialles més i cap al poble a fer una cerveseta ben merescuda.
                                                          Vicenç i Bernat com a dues cabres

                                                                  Mara                             
                                  
                                                                 Pincho
                                                       

                                                         Mirant en:

                                             El parche brutal de'n Pincho

Aqui teniu 4 fotos, no són molt bones però voreu lo que va ser un poc la volta a Planicia Correu.

5 comentaris:

Mara ha dit...

Ole,ole ole...

Molt bona crònica i moltes gràcies per la feina.

Va esser una super excursió molt divertida e intensa amb molt bona companyia. Un grup molt compacte tant pujant com baixant.

Vaig disfrutar molt.

Ja podeu posar data per la pròxima, a veure si podem coincidir tots.

Unknown ha dit...

Molt beeeeeéeee! M'ha agradat molt sa crònica, és molt directa i se dona a entendre que mos ho vàrem passar molt bé!

Boooooonda!

bielingo ha dit...

No vos poden amollar.

Si es que es brutal aquesta ruta. Ufff... quines ganes!!

Ja queda manco per la Travessa... hem de fer un "mega-entreno" conjunt? Rollo Tossals o algo aíxí...

Joan de la Cruz ha dit...

Ole Jaume!! ja veig que te va això de les cròniques, enhorabona!! també veig que ho passareu bé.
Estic amb tu Biel, hauriem de fer qualque cosa plegats d'entreno a més de començar a preparar etapes, desplaçaments etc. etc. Parlam
Salut i força

Anònim ha dit...

Pinxo: Molt bé Freerider-cronista. M´han agradat molt els comentaris. A partir d'ara pots fer tu totes les cròniques...ja,ja,ja
Molt bona companyia i molt bona volta.
Moltes gràcies per la feina Busquis