Pages - Menu

dilluns, 7 de març del 2011

Una volta per Ses Cases de Planícia

Una vegada més ens trobam de manera mig-improvitzada al Passeig. En Mara, en Lluís Bonnin i jo mateix ens plantejam un parell d'opcions fins que al final ens decidim per canviar un poc de rutes habituals i provar d'anar cap a Sa Campaneta, llavor cap a Ses Cases de Planícia i tornar per Es Correu.

Pareix que ha de ser poca cosa, però es tracta d'una ruta dureta, amb canvis de ritme, molt de desnivell i zones tècniques que es veren accentuades pel terreny banyat.

Partírem rodant i ben aviat coincidírem amb un company den Lluís que anava amb sa bici de carretera i que ens va acompanyar fins Sa Granja. Aquest senyor (per posar-li un nom guapo), ens va fer sortir amb es "ganxo", mentre ell anava cotorrejant amb en Lluís. Només mirava es seus neumàtics i els comparava amb ses High Roller 2.35 SuperTacky que duim en Mara i Jo... Jejejeje... res, sort que només ens va acompanyar fins sa granja, perquè llavor, jiji-jaja, de bon rollo, però vàrem seguir ben enxufats, "como quien no quiere la cosa" fins a arribar a Sa Campaneta.

A partir del moment que tocàrem terra, ens vàrem agrupar pujant i vàrem anar tantejant ses zones tècniques, que s'havien complicat molt degut a sa ploguda del dia anterior.

Trobàrem un parell de Trail-Runners (en Xisco Moranta i en Pere Ventayol), els que amb sa seva conversa ens vàren ajudar a descansar un poquet.

Vàrem seguir per amunt fins a s'hora de començar a baixar, on hem vaig adelantar un poquet per poder gravar una mica de video i així provar quin podria ser es resultat (ja el veureu: cutre, però efectiu)

I res, es grup va seguir compacte pujant i baixant, gaudint d'un dia d'escàndol i -per cert- molt poca gent circulant pel bosc.

Bé, he tengut problemes editant es cutre video, és la mala hora i no enredaré més... Anirem perfeccionant això, mem si li treim es profit ;-)

Salut!



4 comentaris:

Carlos Borrás ha dit...

Hola companys, aqui vos deix un enllaç des video de sa 2ª KDD Bous Bufats, gràcies per sa vostra participació i ajuda.


http://vimeo.com/20734340

Mara ha dit...

Molt bona crònica i un vídeo de prova collonut. Ens mereixem una bona càmera, però ja!!!

Aquesta gent de XC ens ho fan passar ben puta. Però va esser molt divertit. Una volta molt completa i exigent.

Vaja tres que en vàrem ajuntar, jajaja.

I per acabar el dia, una bona disfressa i un sopar amb bona companyia.

A veure quan repetim tots junts.

bielingo ha dit...

Una volta interessant!! Llàstima no haver pogut venir...

Vos imagin ficant roda a nes rutero... jejejeje

Mem si quedam ben aviat per rodar o trotar un poc junts.

Salut!!

Joan de la Cruz ha dit...

Esta collonut el video i amb la musiqueta, molt bé!! ja veig que ho passareu bé. Vicenç, enhorabona pel bitxo que pasetges, pepinarrrrroooo!!!.
Diumenge 5 Ermassets anàrem amb els de Sta. Ponça, fins el Port d'Andratx, ens juntàrem devers 12una volta molt divertida i trenca-cames, vàrem disfrutar molt.
fins aviat
Salut i força