Pages - Menu

dimarts, 5 d’abril del 2011

ENTRENAMENT PER A LA TRAVESSA

Bones Ermassets!!
Ja queda poc per fer la nostra Travessa i com hem parlat al Blog hauríem de fer un entrenament llarg, sabem que els nostres runners la fan el dia 16 (sort i molts d'ànims) però no tenim molt de temps i aniria bé preparar-ho per aquest (9 o10) o el pròxim (16 o17) cap de setmana ja que després ve Pascua i tothom te compromisos i al maig pega molt damunt de la data. Parlant amb en Mara i en Pinxo vàrem dir de partir prest d'Esporles i anar fins a Sant Elm i allà que ens venguin a cercar les famílies i dinam tots plegats, qué vos pareix? deis la vostra tant per el dia, com el lloc i la ruta, però ha d'esser JA!!

Salut i força.

PD. També haurèm de quedar per organitzar el tema dels desplaçaments, llogar minibus, rutes, material a Soller etc. etc.

6 comentaris:

Mara ha dit...

Bones a tots !!!

Joan tens raó, com vam parlar la setmana passada, a jo la ruta proposada i acabar a Andratx me pareix bé i a més aprofitam per descobrir el tros de camí que ens falta per enllaçar.

El cap de setmana del 16 hi ha l´ Ultra i com bé dius després ve Pasqua.

A mi me va bé diumenge dia 10 i així també podran venir els que participen al Ultra i aprofitar per amollar cames.

PD: En Bernat Jaume (efe petit) també sa punta a la Travessa.

Mara ha dit...

També ho podriem fer anar be per el cap de setmana de el 30 d´abril o dia 1 de Maig.

Que la gent digui la seva i es tracta de posar-nos tots d´acord.

Jo m´encarregaré de mirar el tema del bus.

bielingo ha dit...

Ep compis. Per aquest diumenge, encara no ho tenc molt clar, però crec que ho podria arreglar. I fer-ho dins pasqua o, com diu en Mara, el cap de setmana de l'1 de maig, també hem va bé.

Si hi ha quorum per aquest diumenge, faré l'impossible per venir. I si és més envant, cap problem. I ara pensava mentres escrivia... i si el cap de setmana del 16-17 feim tossals, i el del 30-1 feim la d'Andratx? Com ho veis?

Joan de la Cruz ha dit...

Hei al·lots!! ja em va bé com deis de fer dues sortides, una per Andratx i l'altre per la zona de Lluc i les dates també aniria bé el 31 d'abril o 1 o 7 o 8 de maig a més d'aquest cap de setmana que crec l'hauriem d'aprofitar, i si venen els Ultra millor.
Salut i força

Joan de la Cruz ha dit...

Bé al·lots, com que ja hem agafat embalada i no ens podem aturar i independentment de properes quedades i rutes, diumenge anirem fins Sant Elm i així aclarim un parell de trams que ens falta per fer.Per ara sóm 4 descerebrats, si vos fa gola a les 7,30 al passeig.
Salut i força.

bielingo ha dit...

Ok Joan. Tot d'una en saber si puc venir et pegaré un truc.

Salut a tots i entrenos!!