Pages - Menu

dimarts, 3 de maig del 2011

Ermassets in the fog!!

De marrons i fregats!!

Que si! D’acord! Va ser una matada! Però… en general, a que vau disfrutar? Jo al manco si. Una ruta diferent al que estam avesats.

Ens veim a les 7:30 al passeig per partir cap a Caimari i mirar mem si aclarim un tram de la Travessa. No teniem (i de fet encara no ho tenim) massa clar l’itinerari que hem de seguir per anar de la Font del Prat fins a Lluc.

A Caimari trobam en Miquel ja preparat per partir. I dali cebes!! Començam la ruta pujant el Camí Vell de Lluc. Una pujada exigent, però que la vam anar fent molt en bones per tal d’administrar un poquet les forces. Una vegada a Lluc s’ens planteja un greu problema... en Corse no havia anat mai a berenar a Can Gallet!!! Vos ho podeu imaginar!!! SACRILEGIO!!! Com que sóm molt sacrificats pels nostres companys, feim el terrible esforç d’aturar-nos a berenar... ;P.

Amb la panxa plena i un somriure a la cara, tiram cap al Galileu per començar la nostra expedició. Aquí la cosa es va anar embrutant a mesura que guanyàvem altura. El primer tram, bé. Puja, però es pot anar fent sense gaires problemes. Ara, quan comença l’empedrat i els escalons la cosa ja es fa impracticable per quasi tots... i dic quasi tots perquè en Mara va aconseguir fer un parell de curves deixant-nos a tots bocabadats (molt bé màquina!).

Ja tots a peu, i amb una boirada per tot, anam pujant empenguent les bikes així com podem. I es aquí on comença la patejada. No sé quin temps vàrem caminar, però va ser bastant. En Pinxo ho va passar ben malament, ja que arrossegava una torçada de turmell d’uns dies abans i no podia caminar en condicions. En teoria teniem clar que anàvem cap a la Font del Noguer, però la cosa es va complicar un poquet més. A un dels trams on només els més agosarats feien qualque bocinet damunt la bike, en Juanito va xapar la patilla del canvi. Ho vam arreglar fent un single, però no podiem envestir per segons on amb aquestes condicions.

Una vegada a dalt (no sé on exactament... tal vegada al Coll del Noguer??), decidim tirar cap a Comafreda i després acabar de baixar fins els cotxes. A partir d’aquí tot seria baixada... però quina baixada!! Personalment, vaig patir una barbaritat! Me consta que en Pinxo, Mara, Miquel, Ribas,... quasi no tocaven el terra... però la cosa estava molt complicada. En Vicenç sempre diu “Rollo Kranked” o “capsa-de-tente-acabada-d’obrir”... però a n’aquesta hi havia trams que duien a la màxima expressió les dues definicions anteriors juntes... res, un cristo!

Ja a la carretera, en un pis-pas vam arribar als cotxes.

Conclusions de la volta... un poc d’aventura sempre va bé, i voltes així són les que fan pinya i de les que es solen recordar, però ens haurem de seure per aclarir per on hem de passar el dia de la Travessa per intentar fer el màxim recorregut possible damunt la bike, perquè sino ens podem ficar dins un fregat important.

I res més. Aquí teniu un parell de fotos que va fer en Jaume amb el mòbil... Quasi no es veia res de la boirada que hi havia!

Racing Team


Gallet!!!


Cap al Galileu... quina boiraaaadaaaa!!!


Ermassets in the fog!


Més ermassets


La malaida patilla!


Que putes feim aquí?


Qualqú sap per on anar cap a Manacor...??


Cap a Comafreda I


Cap a Comafreda II

Salut i entrenos per tots!!

P.S.: Segur que m'oblido de coses... mem si entre tots completam la crònica!!

10 comentaris:

Joan de la Cruz ha dit...

Molt bé Biel i moltes gràcies pel curro de la crònica.
Jo també vaig disfrutar molt, mal·lament fos dur i haguerem de patear molt.
Dijous volteta i sopar per aclarir temas ok?

Salut i força.

Anònim ha dit...

Biel cada vegada estic més convinsut que ets un crack fent cróniques , m'hos fas torna reviure la volta cada vegada que la lletgim.ES vera que la volta va ser molt dura i várem haber de caminar molt peró si no agues agut la boira i aguessim pogut veure aquells paissatges auria estat l'ostia , tot i aixi la volta va ser un 10 el berenar també i les fotos un altre 10.
Gracis a nes Corse , Ribas i Pincho per posar el transport si no hi ha novedats nos veim Dijous.
Salud!
Jaume Busquets

Jaume Kapax ha dit...

Hola, si vols pujar el Massanella normalment se fa per on vareu baixar i quan estàs a dalt de tot, Coll des Prat, només te queda baixar per el comellar contrari cap a la Font des Prat.
També la pots fer en sentit contrari, desde la font cap a Comafreda, encara que les dues tenen una caminada important.
L'opció del Galileu encara té més patejada com ja vareu comprobar peró guanya un poc en sentit contrari.
Si voleu fer una travessa passant per Sóller es casi obligat fer el Massanella peró unaltre opció sería fer el camí des cingles.
Si no voleu passar per Sóller l'opció ciclable sería el coll de sa línea.
Sort i endavant.

Unknown ha dit...

Vaja aventura atlots!!!. Com diu Jaume, no hi ha moltes opcions, pero tal vegada les Voltes del Galileu sigui la mes dura. Comafreda també te la seva historia. El Cami dels Cingles igual es una opcio molt bona, pero crec que heu de fer un tram per carretera si no me equivoc, sortirieu molt aprop del Cami de Monnaber i baixada cap a Soller.

Mara ha dit...

Moltes gràcies companys per els vostres consell, però aquesta excursió ens va fer plantejarnos de fer la Travessa començant per San Telm , com feis vosaltres.

Moltes gràcies Biel per aquesta super crònica, ja t´has lluit una vegada mes. Molt bé nin.

L´excursió va ser molt dura, com deis tots, però "El Mountain Bike es así" i jo vaig disfrutar moltisim amb molt bon ambient i molt bona companyia.

A la volta de dijous no podre venir, al sopar Ok. Va bé si quedam a les 21:30 h. a l´hamburgueseria?

Pd: En George Clooney m´envia recorts per tots vosaltres.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bona cronica Biel!! i en quant a la volta... Sincerament trobo que a peu i sense boira deu ser molt xula, pero no considero que valgui la pena fer-la en bici ja que la pujada es absurdament dura i la baixada te un bon tram k per tecnic esta guay pero arriba a fartar. Res a dir pero del berenar ni del bon rollo k va fer k tot plegat fos mes soportable. Jo no vendre ni a la volta ni al sopar pq renc altres compromisos, pero si puc bos enviare propostes alternatives per tal d'esquivar el tram k investigarem dissabte.

bielingo ha dit...

Jajajajaja... ostres Mara! No hi he pensat... i mira que hi volia posar algo d'això a la crònica... "Hello George!!" jajajaja.

Gràcies màquines, em fareu treure els colors...

En conjunt vaig disfrutar com un enano... que d'això es tracta, no?

Per dijous me va bé sopar 21:30... i la volta amb bici encara no la tenc segura... a quina hora sortirieu?

Unknown ha dit...

Tot això està mooolt currat!! Entre pedrolos i pateo vos vareu menjar una ruta de ses dures de veres... jejeje... m'encanta que sigueu solidaris amb es vostres companys que varen fer s'ultra, així compartim sentiments de destroça física, jajajaja

I com sempre, lo més important és que vos ho vàreu passar molt bé, i això no té preu


Mem si dijous puc venir a com a mínim sopar ;-)

Anònim ha dit...

Al-lots per Dijous no vendre a la volta peró per el sopar ok . 9:30h a la hamburgueseria.
Faig una reflacció personal i pens qué el Galileu,s'esclop i es coll de es carniseret puestos on hem anat resentment són molt fotuds peró per voreu-los no queda un altre que tocar-ho amb les mans , aixi en tornari no hi anirem enganats"perqué hi tornarem" per aixó no hi ha un grup més caparrut que els ermassets , Que no quedi un puta pam de terra que els ermassets no i rodin o el potetjin per fotut que sigui.
Saludos Jaume Busquets

bielingo ha dit...

Per avui... a les 19h al Passeig!! Volteta de 2 hores i sopar + xerrada! Qui no vengui a la volta, damunt les 21:30 a l'hamburgueseria!