Pages - Menu

dimarts, 10 de maig del 2011

Pasturant per el Teix

Bueno al.lots nos veim un Diumenge més a les 7:30h al passeig com de costum, en de la cruz , en Joan Ribas , Pincho i un servidor. Ja haviem decidit amb antelació anar a sufrir un poc , ja saveu que derrerament som un poc masocas.
Partim cap a la costa rincho rancho un poc adormits , en Pincho i un servidor tenien molt poca xerrera.En arribar adalt de la costa en Joan de la Cruz va pegar un cop d'autoritat i a partir d'aqui tothom ja anva més xalest. Agafam carretera cap a Valldemossa i amb un tres i no res ja nos haviem plantat a les costes que pujen al refugi de son Moragues i d'allà cap al Teix, ja saveu que aquelles costes són de patir l'ostia, quant arrives al refugi veus el cel obert.
Me pareix que va ser a n'aquest punt que en Joan de la Cruz va posar en marxa el seu GPS que sempre marca per amunt mal de ment d'aballis directa a la mar "és massa", En Pincho no el pot veure a n'aquest aparato.
Feim un trós del caragoli sempre técnic i amb molta gravilla i pedra suelta i sense incidents nos plantam a la davallada de son Rutlan, a n'aquest punt hi havia dues possible baixades i octarem per la que va fins devora les cases i d'aquí agafar cap a l'hermita de Valldemossa.
Aquesta baixada és super técnica , un disfrute per a tots , quatre fregades per en terra sense importancia.En Pincho dins la seva salsa va disfrutar com un enano después d'aquesta increible baixada agafarem un camí super wapo que hi passarem quant fassem la travessa que nos dugué fins l'ermita de valldemossa.
Aqui repossarem forçes , dues barritas i dues avallanes i com a tirs cap Esporles ja comença a ser tard, baixada per son Cabaspre que jo crec que en 5 minuts erem Esporles.
Per resumir una volta ben xula que en 3 hores i pico de rodar va quedar cuita.
En bona companyia i moltes rialles va tornar a ser un Diumenge rodó.
Per cert el GPS un deu i el qui el manetja un altre deu.
                                                            Quins quatre!!
                                                     Cara de feliçidat ja esteim adalt
                                                    No són cabres són ermassets
                                                                     De postal
                                                                     Pincho
                                                                     De la Cruz
                                                                           J.Ribas
                                                         Ermita de Valldemossa       
                                                                                                                   

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Jaume, enhorabona per sa crònica, com sempre, molt entretenguda i també molt bé ses fotos...

I enhorabona a tots perquè ja duim 500 PUBLICACIONS!!!!!

Salut!

Mara ha dit...

Molt be Ermassets, estau a tope.

Veig que ja no vos conformau amb una ruta qualsevol, ja voleu mes cada vegada.

Això es un bon entreno per la travessa.

Molt bona crònica i bones fotos.

Joan de la Cruz ha dit...

Molt bona Jaume!! gràcies per la crònica i les flors que me tires, en Pinxo i en Castro no crec que li possin un 10 al meu GPS de pujada.

Salut i força

Aquest diumenge no podré estirar tant la corda, que tornam uns viciosos i sempre en voleu més.

bielingo ha dit...

Bona, bona i bona!!

Bona per la crònica. Bona per la ruta (llàstima no haver pogut venir). I bona per les 500 publicacions... I ara... anam a per les 1000?? ;P

Per no quedar enrera, en Mara i jo ens vam clavar dilluns 26 km corrent amb visita a Planícia inclosa. Haurieu d'haver vist a nen Mara pujant per allà. Puta màquina que està fet. Per cert... que tal el genoll crack?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Enhorabona a tots per les 500 publicacions!!!!!

I el que he dit sempre, considero que més que mai es veu que els ermassets som cadascun de noltros tan sols que quan ens juntam sorgeix un poc més d'esperit d'equip que quan anam en solitari (com jo darrerament ;)) però tot i la diversificació d'esports, de dies de sortida, de rutes, i de projectes personals, seguim essent un equiparro de bona gent i ben preparada i disposta a qualsevol cosa per donar-ho tot a la muntanya i disfrutar de la natura a saco!!!

Sou un 10!!!!!