Pages - Menu

dimecres, 11 de gener del 2012

Malalts de bici


Diumenge dia 8 a les 8.00h ens trobàrem quatre malalts de bici (Mara, Jaume, Rafel i jo) per fer una ruta ben coneguda, la mola de Planícia.
Era un matí mogudet, ens trobàrem excursionistes, un grupet de MTB, en Corse que anava a fer ser “light”, per Can Gener la família Patau que tornava de les vacances de Nadal, com no!! Bici inclosa al equipatge... Aquest Pep no atura ni de vacances!!
La ruta va ser: Costa, Mirant de mar, carretera del Port des Canonge, Arbossar i l’exigent camí de la Mola. Aquest com és freqüent a molts de trams estava grufat pels porcs el que feia més dura la pujada però sense més incidents fem fita. Berenàrem, les fotos de rigor, ens contàrem els que ens han dut els Reis mags (tot de muntanya casualment.....malalts!!) i triàrem baixar pel mateix camí on havíem pujat.
D’aquesta baixada podíem dir que és rapidíssima, per uns més que els altres però en ser baix tot eren rialles de satisfacció, nirvis de la descàrrega d’adrenalina i bufades ufff...ufff!! ja sabeu... Per acabar tornada pel camí de l’Arbossar i per la carretera cap Esporles, refrigeri i a cases.
Bon diumenge de mtb i millor companyia.
Salut i força

Els malalts


més amunt de la Fita


Vistes cap a Valldemossa i més...


Galatzo i l'Esclop



PD. Com a dada anecdòtica comentar-vos que mirant fotos de sortides i sense ser premeditat cada mes de gener d’ençà del 2009 hem pegat per Planícia, vos adjunt les fotos per fer un poc de revival.



al 2009

al 2010

al 2011



7 comentaris:

jaume busquets ha dit...

Bona crònica i bones fotos.
Després d'haver passat un nadal fortíssim, pujar a sa mola de Planícia va ser tot un repte, la baixada va ser increïble i també la companyia. Joan de la Cruz malament t'enrriguis sa mola de Planícia té un imán i a jo diumenge se'm va encendre més que mai.
Saludos.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Una crónica interessant, veig que seguiu els rituals, i per voltros Planicia està clar que és algo emblemàtic, com un lloc de peregrinació!

Ermassets, aprofito per saludar-vos i comentar-vos que enguany ja no em federaré amb voltros, seré baixa d'aquest equiparro,no és un adéu, és un fins aviat, i això no vol dir que no tornem a rodar junts, vos convido a quedar en voler per fer rutes per fora d'Esporles, ja que personalment m'he arribat a cansar una mica de fer sempre ses mateixes, de fet voltros mateixos veig que darrerament cercau alternatives fent voltes al revés etc... jo personalment he optat per investigar món, darrerament he sortit per calvià, manacor, Massanella, rutes diferents, amb característiques diferents i vistes diferents, això sí, si vos apuntau feis comptes que la filosofía serà rollo "oci" o sigui amb berenada inclosa, fotos, videos, i sense sabatades, val?? Ja vos dic, tan sols ho heu de dir i estau convidats, Mallorca dona per molt!!!

Sort, salud i feliç 2012!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Uep Miquel!! estic content de tornar vorer-te per aquí i saber de tu, per cert com et trobes del cor? Esper que bé. Ja veus... per aquí com bé dius seguim els rituals o jo diria que explotem al màxim els tresors que tenim prop, no em negaràs que la pujada a la mola no sigui increïble, pel entorn, duresa, vistes etc. etc. i als que ens agrada patir un poc i pegar qualque sabatada ho trobem un lloc ideal amb la recompensa afegida de la baixada.
Es vera que cada cap de setmana ens agradaria quedar tots plegats i sortir fora de la zona d’Esporles i fer noves excursions però per una cosa o l’altra no sempre és possible, tu ho saps i el més pràctic i ràpid si volem donar pedals és explotar el que tenim aprop.
Dissabte 21 mirarem de fer un soparillo per fer un calendari i organitzar al manco una sortida mensual fora dels nostres dominis, i no cal que et digui que estàs convidat al sopar i a les sortides i que esperem les teves aportacions i enyorada companyia.
Agrair-te la invitació que ens fas que hi pots contar que qualque dia vendrem.

Bon Any
Salut i força

Unknown ha dit...

Per acabar-ho de rematar, es video que varem fer fa un any amb en Mara i en Lluís Bonnin a sa zona de Sa Campaneta cap a ses Cases de Planícia!

http://www.youtube.com/watch?v=w6oJa76JDcs

Ale pués, ens veim! Jo no podré venir a sa super-trobada de dia 21, però bé, estiré al corrent!

Veig que tothom té raó... després d'haver donat pedals per Pirineus, Bike Parks, anat a córrer per Collserola, Camí de Cavalls o fer trialeres per Eivissa... S'ha de dir que tenim un tresor, encara no he vist res que hi arribi al nivell! Ejjjemmm... bueno, Eivissa té racons molt guapos :-P

Venga, a donar-li branca al tema i disfrutar, que és lo que compta :-)

Besoooooooooos

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei Juan m'alegra sentir-te dir lo d'una sortida al mes per fora d'Esporles, ja que jo fa uns anys que vos vaig proposar, si acaba fruitant pots contar que ens retrobarem.

Al sopar de dia 21 no vendré perque ja tenc trui, i dia 22 marató fotográfica per Palma i ho he de veure clar...;)

Per cert el tema del cor va igual i ara només falta acabar d'aclarir el darrer susto (algo extrany al pulmó dret, anomalía/tumor?¿?¿?) però vaig fent tira tira i preparant-me poc a poc per assolir els reptes que m'he plantejat pel 2012 a tots els nivells!

Una aferrada Juan!!!

Mara ha dit...

Molt bona crònica. Vaig disfrutar molt de la volta i sobre tot de la baixada. Jejeje. Veig que els torrons de Nadal no han influït en el vostre estat de forma.

Bones Miquel!!! es una llàstima que hagis decidit no formar part d´ aquest equiparro, com bé dius. Com ja t´ha comentat en Joan, sortir per Esporles es una manera ràpida i comode de sortir a rodar i mollar tensions.

Sempre que vulguis sortir amb nosaltres seràs benvingut i esper que ben aviat ens trobem per la montanya, tan sigui per Esporles o per la resta de l´illa.

Jo m´apunt al sopar. Hauriem de mirar de fer el calendari abans de treure el "limonchelo". Jajaja.

Ostras Vicenç, no m´enrrecordava d´ aquest vídeo. Has vist el Gran Jefe Indi del final?

Anònim ha dit...

Està clar Mara que es comode, pero per voltros que hi viviu, ja k per a mi k fa 4 anys que tragino es trastos de lloc per fer bici arriba a cansar anar sempre alla mateix x guapo k sigui es lloc. I sa veritat es k ha estat una decisio senzilla condicionada pels greus problemes de salud k me condicionen el ritme k puc dur. A partir d'ara si trobau una tortuga x sa muntanya sere jo, aixi avisau i me decantaré, ;)

Ja ens trobarem i quan me pegui x sortir x Esporles logicament vos avisare x si ho teniu bé!