Pages - Menu

diumenge, 25 de maig del 2008

24/05/2008 Esporles - Son Malferit - Bunyolí - Sobremunt - Ermita Vella - Ermita - Descens Ermasset

Una Foes en ses nostres mans


Una oportunitat com aquesta no es pot deixar córrer... Una Foes, màquina feta de manera artesanal a estats units, que també fabrica es seus propis amortiguadors Curnutt. Tot això orientat a competició 100%. Provàrem en concret es model FRX, orientat a Enduro-Freeride-Dual, lo que també pot ser traduït a feresverro o algo així.

Pensau que tot acaba aquí? Què va! Es muntatge personalitzat per en Pere de Niu Wave és increible... Ha apostat per reforçar ses bandes realment necessàries i per alleugerir ses bandes que ho permeten i facilitant sa capacitat de pedaleig.

Es quadre es super-reforçat, molt rígid, i quant a funcionament, molt molt ràpid i àgil, sobretot perque es tracta d'una talla S. Vàrem poder baixar desde sa Mola de Sobremunt, on mos va agafar boira i aigua suau, per dins trams revirats fàcilment. S'ha de dir que es pneumàtics Maxxis High Roller i Larsen 2.35 van contribuïr bastant i ens van donar un plus de seguretat en condicions humides.

Sorpreses? Sabiem que aquesta bici permetia botar, baixar ràpid i que és capaç d'aguantar un tracte realment dur. Amb el que no comptavem era amb que rodàs tant bé. Donam precàrrega a sa super-molla i endurim sa Manitou Sherman i llestos! A rodar! Vàrem intercanviar un parell de vegades sa bici amb en Mara i ens va sorprendre molt. Sobretot per zones tècniques o amb pedra. I es que es conjunt no és massa pesat. Deu estar entorn als 14kg i entre això i sa Larsen darrera pots fer una excursió de 5 hores tranquil·lament.


Ses rodes Halo són super-virgueres i apart van a conjunt amb sa bici, donat col·lor a una bici discreta. Apart d'això són rígides i dures!


Els components RaceFace són de qualitat i lleugers.

Fixau-vos amb els acabats del pedalier. Apart d'això, rascam un munt de grams.


Lo més exclusiu de sa bici és aquest Curnutt... Teniu en compte que es mateix tio que va vendre sa patent de plataforma estable a Manitou i a 5th Element és es que va desenvolupar aquest amortiguador, que és sa clau perque sa bici rodi bé i tengui molta capacitat d'absorció.

Sa Sherman estava personalitzada per ser emprada per en Pere, per lo que no en podem fer una crítica com toca. Capacitat d'absorció, en té i molta. SPV és una gran ventatge per poder pedalar bé sense que sa forca s'estigui moguent tot es temps però a partir d'enguany Manitou ja no empra SPV... Ja veurem cap on tira, està en un moment un poc baix de forma, després d'un parell d'anys conflictius.

Més informació

web: http://www.foesracing.com/

Niu Wave: 971549584

10 comentaris:

bielingo ha dit...

O_O

Joeeeee!!!!

Això s'avisaaaaa... Jo no estava per massa voltes, però per sa Foes...

Bé, esperem que la poguem tastar en una altra ocasió.

Unknown ha dit...

La podrem tastar en una altra ocasió... La tendré aquesta setmana que ve també :-P

Unknown ha dit...

No vos perdeu aquesta:

http://www.intensecycles.com/2008/bikes.php?model=66

No té desperdici

Fidibiz ha dit...

Hello Esporlerins!

Quina pinta més chula es nou single track cap a Esporles... a vora quan puc venir per Mallorca en MTB!!!

Salutacions desde Eivissa!

bielingo ha dit...

Hey Fidi, quant de temps. Mem si ens veim aviat per aquí!!

Vaja pinta que té sa Intense vicenç... També la podrem tastar??

Una altre cosa, ja et vaig comentar que voldria canviar cubertes a sa bixa. Com ho veus si li pos una High Roller 2.35 davant, i deix sa que duc ara darrera? Te pareix que m'afectarà molt per rodar i per tema pes?

Unknown ha dit...

Trob que posar una High Roller no és una mala opció... És de lo milloret que hi ha per a dur davant. Lo que passa es que hi ha un parell de versions. Com que tú no dus tubeless, agafa un model un poc lleuger i tampoc se dispararà massa es preu... Si vols te puc demanar a Niu Wave mem que tenen.

Per cert, sabeu quan arriba en Miquel? Li estic guardant sa motxilla Deuther...

Fidelito, t'esperam per aquí per que mos mostris sa teva Nomad tuneada :-P

Mara ha dit...

VicenÇ aquesta Intense te molt bona pinta, pero segur que sen´s escapa del presupost. T´ pareix que ho podem mirar?

Bones Fidel .
Q tal tot per alla?
A veure quan vens per aqui a donar un poc de guerra. Quan tens pensat venir? Es per organitzar unes cuantes rutes xules a l´alura de sa teva Nomat. Que ja se que l´as modificat un poquet.
M´han comentat que ja destrosses forques i tot. Añoram sa teva Santa Cruz per mallorca.
Una abraÇada i fins aviat.

bielingo ha dit...

Perfecte Vicenç. T'agrairia que ho miréssis.

Crec que en Miquel, si no ha arribat ja, deu estar apunt de fer-ho. Ell va comentar que només es perdria un cap de setmana de MTB, així que pens que per aquest ja serà per aquí.

Fidibiz ha dit...

Bones Mara i bielet!

Pues a vora si puc venir a finals de Juny per ses festes des poble i de pas me duc sa Nomad i feim alguna sortida guapa.

Per altre banda, ja li vaig dir a en Vicenç que si voliau fer una ruta d'un dia per Eivissa pues que estava fet! Vinc a cercar-vos al port i fen una ruta de 8 hores com la que varem fe en Vicenç i mua. El billet per Eivissa baratet, 33 euros per cap anada i tornada es mateix dia amb es ràpid...

Salutacións desde Eivissa!!!

Unknown ha dit...

Per cert Mara. He mirat es preu i se mos surt un poc des pressupost... Com a que amb es pressupost que tenim no mos basta ni pes quadro...