Pages - Menu

divendres, 16 de maig del 2008

Sortida MTB 17/05/08


Aquest proper dissabte farem una clàsica. L’Ermita d’Esporles. Encara estar per decidir si pujarem pel gravet, per bunyolí, pel Verger… Això sí, baixarem per l’itinerari de la cursa de muntanya, i així aprofitarem per repassar i marcar el camí.

Ens veim a les 9h a nes Passeig.

P.S.: Esperem que el temps ens respecti.

4 comentaris:

Nan ha dit...

Jo m'apunt, a les 9h, ok.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots jo segurament no vendré, i si surto ho faré només una estona. Hauré de fer els darrers preparatius, però espero que vos vagi molt bé sa cursa de muntanya. Per cert ja teniu els equipaments???? Bueno esper que ens tornem a veure aviat, una abraçada a tots!!!

Nan ha dit...

Miqueleeeeet, que te vagi be es diumenge, un abraç per tu i un peazo beso a sa teva al.lota, i bon viatge. Al final, te duras sa bici per es Fiordos? je je.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots sou  com ja he dit moltes vegades la OSTIA!!!  Gràcies a tots per pensar en nosaltres.  Me queden exactament dues hores i mitja de llibertat (ejeje).Esper que no plogui gaire...Sa bici al final no sé si esta´`a a punt per dur-la als fiordos, i sa maleta ja va molt plena, a més en tornar hi ha hagut gent que m'ha demanat que els portés un fiordos d'aquests i com comprendreu no m'hi cap tot a la maleta...Bé, moltes gràcies a tots, estic molt content d'haver-vos conegut, però teniu en compte que en tornar... l'esperit des Burotell  tornarà amb mi!!!!  JAJAJAJAAneu entrenant... que jo en tornar estalviaré frenos!!!