Pages - Menu

divendres, 27 de juny del 2008

Pedalada de ses Festes 24/06/2008

volta al poble i pujada a Mirant de Mar

Sa volta a nes poble d'enguany ha comptat amb molta participació. No sé si els al·lots venien atrets per unes bicis de color taronja o perque Assessoria Soft & Hard mos va montar dues càmares wifi bastant espectaculars, o bé és que de cada vegada hi ha més gent que va amb bici. Ho dic perque, normalment, sa volta que feim per dins el poble compta amb una trentena de persones com a molt i llavor quan pujam a Mirant de Mar solem ser uns 10-15. Enguany, dins es poble crec que erem uns 50 i pujant cap a Mirant de Mar uns 30!! A sa foto que veis adalt només es veu el grup del tété de la course i ja podeu veure que hi havia molta gent...

Per precaució i per tal d'evitar mals rollos, tapam les cares dels menors de 18 anys... I me sap molt de greu, perque volia posar sa foto de'n Joan, que amb 8 anys i amb una bici amb només un plat, va pujar amb nosaltres sense passar gaire pena i ens va deixar flipats a tots.

Quan vam arribar a Mirant de Mar, vam menjar una QueliMerienda (cortesia de Queli), que va caure bastant bé i llavor vam repartir un munt de regals cortesia de NiuWave (Maillots de descens, camisetes, calcetins...).
NiuWave és una tenda de bicis d'Alcúdia que patrocina es Club de Muntanya sense mirar prim.

Després d'això va arribar sa part més emocionant: baixada cap el poble amb tot es personal, que anava amb ses forces recuperades i volia branca!

Una de ses càmares wifi de ASH anava montada damunt sa meva cabessa

En Joan "Corse" com cada any ens va fer sa seva sirena per tal de tenir amb els ulls ben oberts a tothom... jejeje


Molts d'agraïments:

Tots els Ermassets que van col·laborar i van fer possible aquesta excursió: Biel, Nando, Pep "Yeti", Marta, Peter, Jaume, en Llucià, Joan, -en Mara i jo tb hi erem, clar... jejeje-, i segur que m'en deix molts. Gràcies a tots!!

Quely, menjar per recuperar forces
Niu Wave, bicis i complements
Assessoria Soft & Hard, tecnologia per un tubo

2 comentaris:

bielingo ha dit...

Doncs si vicenç, pareix que sa participació va "in crescendo" any rera any...

Va ser una volta per anar tots plegats, per fer un poc d'esport, per riure...

Malgrat això, crec que per l'any que ve hauriem de millorar alguns aspectes:

- La gent que puji fins al Mirant de Mar ha de dur casc OBLIGATÒRIAMENT.
- La volta per dins el poble va ser un poc caòtica. Igual podriem fer 2 grups. Un amb els més petits i un amb els més grans... Encara que aquesta opció no la veig molt clara, perquè venen molts de pares amb els seus nins petits. El que si s'hauria de fer es que hi hagi dos cotxes (o motos) de sa policia. Així en tendriem una davant i una darrera i si els que van davant s'escapen, el cotxe es podria anar aturant per reagrupar-mos.

Molts d'anys a tots!!

Unknown ha dit...

Estic amb tu...

Es tema de sa volta dins es poble, es tema era tant senzill com anar a sa velocitat que li vam dir... Com que tenia gent darrera fent via, es tio se va animar...

Respecte a nes casc, és algo que s'hauria d'aconseguir, però tots sabem que en molts de casos depén des pares i que si els feim comprar algo, molts de nins no vendràn... És trist, però és així...