Pages - Menu

dilluns, 16 de juny del 2008

Resum Volta des General 14/06/2008

Esporles - Son Dameto - Arbossar - Volta des General - Port des Canonge - Esporles ... però poc a poc i bona lletra!

Una volta de tranquis de tant en tant no li fa cap mal a ningú. Sobretot si vas tocat de tota sa setmana de currar. En aquesta excursió vàrem poder rodar tranquil·lament i improvitzar algunes dreceres entretingudes... Mirar es paisatge, fer quatre fotos, enxufar-li baixant :-P Un poc de tot. No va tenir desperdici :-)

Aquí mos teniu a Sa Teulera des Camí de s'Arbossar...


Fent es tram de Sa Volta de Genera, ja baixant cap a nes Port de Canonge, vàrem trobar cabrum...

Tots els animals i persones que surten a sa foto estàn com una cabra..., en Mara mos va aborronar amollant-se per un mini-barrant plè d'arbres creuats i arrels... No en vam fer cap foto ni video perque serviria com a prova de que està socorrat...



Només mos falta es SolySombra, es 7 i fer una partida de truc

I res, després vàrem tornar de tranquis per asfalt, i vam rematar sa feina fent un rebentat d'Amasones a nes bar... La setmana que ve, MES! Però donant més branca :-P

21 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Qué bona sa crònica i els "bocadillos". Vicenç esper que trobéssis es cotxe en arribar, moltes gràcies sa veritat és que va ser mà de Déu.

Crec que ja vos puc anticipar que dissabte que vé ho tenc fotut per sortir, bé realment tota sa setmana ho tenc molt magre de temps per tocar sa bike. així que crec que miraré de sortir si tenc una estona aprop de casa. Això és el que té montar fiestorros amb sa familia.

Ei m'ho vaig passar molt bé dissabte tot i anar de tranquis. Gràcies a tots pels ànims de seguir perque sinó crec que hagués tornat enrrera tot pajarón!!

Sou massa!!

bielingo ha dit...

Vicenç, com sempre, collonuda sa crònica. T'ha quedat molt divertida.

I sa ruta... collonuda també. Crec que fagem lo que fagem (ruta light, heavy, amb poca gent, molta gent, etc...) ens ho pasam bé igual.

Nan ha dit...

Molt bo Vicenç, pero lo que falten per aqui son fotos mes canyeras, sino la gent pensara que anam a n'es port a prendre es sol i unes canyetes.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Al.lots vos faig una proposta indecent: hi ha una càmera de video que vé a aser només un objectiu per captar ses imatges que es pot posar al casc, a sa bici, etc... i podría ser una diversió collonuda anar-la posant en un caparrot o s'latre i així ens filmaríem ( ja sé que sembla un poc de flipat, sí teniu raó de molt flipat, però... aquí no li agradaría veure's baixant marges desde diferents perspectives, etc...?????). Crec que el preu son uns 200 euros que dividits entres els que som normalment.... pot tocar a uns 20-25 euros, però després tens uns vídeos per penjar a sa web acollonants i uns records molt xulos per en ser vellets. ja en parlam!!

Marta " alias Furtado" ha dit...

Com a única participant (i dessertora), vos he de dónar ses gràcies per sa volta que vàreu montar expressament per sa gent "light".
M'agradaria que aquestes voltes haguéssin tengut més repercusió dins es poble, però heu de pensar que es un esport molt dur per els que s'inicien i,només sa gent que sent passió per sa mountainbike (com voltros), es capaç de disfrutar-ho 100%.
Bé, al manco estic contenta de que es cotxo tengués una utilitat...
Aixó si al.lots!, mos veim a sa volta de Sant Pere "Caiga quien caiga"

Unknown ha dit...

Ei, estic content de que hagi agradat... Ja que ses fotos no mataven li he fotut es globitos rollo Nando i així li donam un poc de rollo... :-P

Unknown ha dit...

Vos pareix que podem pensar alguna cosa rara per fer es dia de sa volta a nes poble?? (Dimarts de la setmana que ve)

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sa volta de sa mola de planisi però al revés baixant pel tros que pujam a peu ?¿?¿?¿ ui ara que ho penso no sé si podré venir, jopetas!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Volia dir Mola de son PACS, sorry!

bielingo ha dit...

Ei. Crec que es trets no van per aquí Miquel. Es tracta de una volta popular, amb nins i nines, gent que no està tan avesada com noltros a agafar sa bike, etc, etc...

Vicenç, cosa rara no ho sé... però si podriem mirar d'allargar-la un poc, ja que l'any passat sa gent que només va venir per dins es poble es va queixar un poc de que era molt curt...

Unknown ha dit...

Ja hem pensat un traçat sense tanta costa amunt i avall -com va passar l'any passat, que sa gent se queixava- i més llarg... Ja ho acabarem de dissenyar :-P Fora des poble haviem pensat anar a Mirant de Mar, com sempre... Què trobau?

bielingo ha dit...

Ok vicenç. Me pareix bé lo des mirant de mar i lo d'allargar per dins el poble.

Esta clar que es una volta popular. Qui vulgui més, que vengui a ses sortides setmanals des club.

Respecte a la data... està confirmat que serà dimarts dia 24?

Mara ha dit...

Ok, queda confirmat que la volta sera dimarts dia 24 a les 18:30 h.


Per cert que hem de fer aquest dissabte?

bielingo ha dit...

Ei. Doncs no se que podem fer aquest dissabte... a mí qualsevol cosa em va bé. Avui horabaixa m'ha cridat en Jaume i m'ha dit que s'apunta, que a partir d'ara ho tendrà millor per venir es dissabtes.

bielingo ha dit...

Ei al·lots. Jo propós fer Son Pacs o Es Galatzó. Si decidim anar a Galatzó... tira, tira... que si no amb aquesta calor petarem aviat.

Miquel, fer tot el possible per venir, que en Jaume m'ha dit que vendrà...

Unknown ha dit...

Ei, que passa? Jo ho tenc dubtós per dissabte i molt bé per avui divendres a qualssevol... Bé, ja sabeu que a partir d'ara, si ho planejam així, es divendres horabaixa podem sortir (per part meva)...

Si ho puc montar per dissabte, ido dissabte, sino, sortiré una estona avui horabaixa...

Nan ha dit...

Bones, jo dema no surtire, tinc molt de lio, si puc anire surtint qualsevol dia una estoneta.

bielingo ha dit...

Jue... que malament sa posa es tema...

Unknown ha dit...

Arreglat per demà dematí :-P

bielingo ha dit...

Jue...

Jo ja he parlat amb en Jaume i tant a ell com a jo, ens va millor sortir diumenge al matí.

Tenim previst fer Son Pacs. Ara ho publicaré. Si a qualqú li fa...

Mara ha dit...

Jo per aquest dissabte ho tenc malament. tal vegada si sortiu diumenge m´hi apunti.