Pages - Menu

dimecres, 6 d’agost del 2008

Proposta sortida divendres 8 - 8 - 08

Que vos pareix canviar un poc d´aires i anar a rodar per la comuna de Bunyola?

Podriem quedar a les 16 : 30 h. a l´aparcament d´abaix, just abans de començar a pujar.

Com ho teniu? Vos fa ganes?

6 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei Tio a mi me fa ganes pero ho trobo molt prest tant pel sol que pega a aquesta hora com per tema de feines que he de fer. Mira sa volta básica a sa Comuna la tenc totalment cronometrada i amb una hora i quart o hora i mitja ja has pujat i baixat. Per altra banda si volem fer mes estona podem voltar tot el que volguem. Però allà mentres pujes el sol hi pega fins que es pon. Jo pensava fer algo així però en estar llest de feines devers les 19h. Però que si no podem coincidir.. per a mi tranquils, que no passa res si surto totsol algún dia. Faltaría més!!

Tu Mara es que estás massa fort i no t'atura res amb el pepino que dus, jo encara me deman que dus dins el camel bag!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Una altra opció un poc més complicada és la de pujar per allà on sempre solem baixar i baixar passant pel bike park i sortint dins del poble a través d'una baixada també un poc més complicada, que acaba en unes escales que surten a un carrer de Bunyola. És una mica trencacames però pot ser xulo.

Mara ha dit...

Em sap greu pero jo de part de tart ho tenc malament. Hauria d´arribar a cases a les 20 h com a molt tart.

Conec aquesta baixada que comentes i es bastant xula. Es una bona opció. Pero recoman dur les proteccions , pot esser perillosa.

El que duc dins el Camel bag es un secret , pero te puc adelantar que hi ha mesclat un poc de semen de ballena del que du en Nando, un poc de Sang d´aquesta que tu emplees per ferte les transfusions durant les escursions, un poc de dopping d´aquest que pren en Vicenç i el meu ingredient especial. Echale huevos!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

JAJAJAJA, molt bona la teva recepta. Un poc espessa però eficaç.
Bé en quant a sa sortida, no passa res, jo en principi intentaré poder sortir i si ho aconsegueixo m'imagin que serà de part de tard devers les 19h ja que aquesta setmana han operat a sa meva avia i vaig un poc de bòlit. Voltros aneu quedant que si a darrera hora se me compon m'apuntaré.

I sinó teniu en compte que la setmana qui ve i s'altra estaré de vacançes i no m'en vaig a fora així que ho tendré de conya qualsevol día. (Millor tirant a part de tard pel tema sol).

Nan ha dit...

Jo no puc venir, ja tinc feines que fer. A jo sortir a les 4:30 me va be per un altra dia, he sortit un parell de dies a les 5 i fa un poc calor pero se pot dur. A lo millor sortire es dissabte horabaixa.

bielingo ha dit...

Ei al·lots. Jo de part de prest no ho tenc bé. I de part de tard... encara no puc confirmar res.

Ja ens anam cridant.