Pages - Menu

dijous, 29 de gener del 2009

Wednesday Session I

Trainning day

Ja està bé!! Això es el que vàrem dir en Miquel i jo s’altre dia. No pot ser que a cada sortida ens quedem sempre els darrers i que ens “passin per damunt”.

Aprofitant el privilegi d’acabar la feina a les 15h vam fer una sortideta ahir horabaixa. A les 16h a nes passeig, 2 horetes de bon rollo i a les 18h i busques a cases. Ens va anar molt bé i pegàrem un bon disfrute. En Miquel tenia moltes ganes de fer una bona baixadeta, així que férem Costa – Mirant de Mar – Branson – Carretera Port. Crec que la Branson estava a nes seu punt. No patinava i aferrava bastant bé. Això si, el vent també ha fet mal per allà. Concretament al segon tram de baixada (després del torrent) hi havia un parell de pins enmig del camí que ens varen tallar un poc es rollo.

Bé, tot aquest rollo perquè? Doncs perquè des d’ahir, queda establerta sa “Wednesday Session”. Cada dimecres sortida a les 16h. A mesura que els dies es vagin estirant, anirem ajustant s’horari. I si qualque dimecres no es pot sortir, mirarem de fer-ho es dimarts o dijous, però sempre intentant fer una sortideta entre setmana.

Així que ja sabeu.

13 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sí senyor!!! Rodillo, sessió entresetmana diurna, alguna sessió entresetmana nocturna,... i el dissabte (d'aquí a un temps..) a deixar d'anar amb sa llengua a fora i poder donar un poc de branca, que això de ser pares no té perque ser una excusa, jajajaja.

Per cert Biel no facis excessos en aquesta matança no sigui cosa que dimecres no estiguis al 100%.

Unknown ha dit...

Així m'agrada, donant canya!

Per cert, lo de "Per cert Biel no facis excessos en aquesta matança no sigui cosa que dimecres no estiguis al 100%" m'ha sonat a amenaça...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

No No me refería a ses matances a ses que va aquest dissabte, mantarán un porc y faran torró, jejeje, no era cap amenaça, peò qui sap per ventura quan estiguem en forma arriba a ser-ho i montam una competició ermesseta, jejejeje

bielingo ha dit...

Saps a que ha sonat això... a que si no estic a nes 100%, que ell no fa comptes esperar a ningú... o sigui que si me pot passar per damunt... ho farà!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

jajajaja jo mai he passat per damunt de ningú llevat de quan m'han fallat els frens i hi havia algú aprop, jajaja

Unknown ha dit...

Tot això en conjunt me sona a amenaça... XD

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Crec que algú s'ha picat,... jajaja sa qüestió és anar reduint distàncies entre els cracks de sempre i els qui ho volen arribar a ser algún dia. Sou el mirall en el que ens miram!!!

bielingo ha dit...

Oooooo... això si que t'ha quedat bé miquel. M'agrada sa teva tàctica. Sa qüestió es que es confiin... així quan menys ho esperin... ZASSS!!! Hachazo!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

psssssssssss! no ho diguis fort que no mos sentin! però creus que funcionarà....¿?¿?¿? jejejeje

Unknown ha dit...

hmmmmm... això li va donant emoció... Igual també me pega per anar-hi un pic entre setmana, mem què tal... Quan tengui bici, clar :-/

bielingo ha dit...

Bon dia a tots!!

No hi ha crònica de dissabte? Que tal vos va anar per Planici?

Nan ha dit...

en Vicenç esta recopilan ses fotos i demes informacio.

Unknown ha dit...

Estoy en ello... Va ser senzillament espectacular. I vos dir una cosa, quan hi pujem fora boira i se vegin ses vistes, flipareu el triple