Pages - Menu

dilluns, 10 d’agost del 2009

Son Malferit + Ermita

No estam fins però ses ganes ens arrosseguen ;-)

ja feia estona que no ens veiem i no era es moment més optim per anar a fer una volta dura ja que tots anavem un poc tocats (custipats, molts de dies fora tocar sa bici...) però entre s'excusa per veurer-mos i que teniem unes ganes terribles de tocar sa bici, ens vàrem reunir en Miquel, en Biel i un servidor per fer una sortida que en principi no prometia massa i que va acabar amb una agradable sorpresa, fent un tram nou de descens desde s'Ermita!

partírem davers les 07:30 desde es Passeig, carretera per avall en direcció cap a s'Esgleieta, per agafar Son Mayol i seguidament Son Malferit i així rodar un poc i poder-mos contar quatre coses. Sa sorpresa va ser aprop de sa Finca de Son Mayol, on ens han modificat un camí amb pinta a públic per no passar aprop de ses cases (legal? ho dubt...), res, seguirem cap a Son Malferit i ses forces no acabaven de tirar. Aquests custipats... Però res, continuam i en ser a Son Ferrà li pegam cap a s'Ermita

es principi va ser dur però vàrem aguantar i com a campeons arribàrem a s'Ermita on els hi vaig proposar a en Miquel i en Biel (Wednesday Team) per fer un tram de baixada diferent que havia trobat un dia anant a córrer... I vaja di vàren acceptar!

es tram comença també de sa zona de ses cases de s'Ermita. Jo feia moltissim que no l'havia baixat amb bici i me va encantar. Té un tramet un poc tècnic (sigle-track), llavor un altre single més net i llavor una pista de fullaca super xula que enllaça amb es descens que prové des Cor de Jesús. Ja que hi érem el ferem net de branques i va quedar de luxe... ja fris de tornar-hi!

acabàrem sa baixada amb molt bon rollo havent compensat sobradament sa pujada, amb bon gust de boca... Hmmmm

Salut i fins sa propera!

11 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sa veritat és que sa pujada se'ns va fer dura, molt més dura de lo normal, un cop a dalt sa suor ens impregnava rollo babes de dinosuare, i vam tardar una mica en recuperar-nos, posar-nos ses proteccions, barrita moment, etc... però sa baixada tot i que ens hi enfrontàvem un poc tocats, ens va anar animant de mica en mica i hi ha que reconéixer que no té desperdici, `sa força sobrehumana dels ermassets va modificar lleument (un arbre aquí un arbre allà) el mal estat del single track i per avall: total un gran disfrutada!!!

bielingo ha dit...

Vaja al·lots. Quina baixadeta més xula!! Sembla mentida que encara haguem de descobrir zones de per allà...

La pujada... ufff!! bastant dura!! Em sembla que no havia suat tant mai... Però va valer la pena.

Mem si feim un bon grupet per sortir dissabte.

Fins aviat!!

Nan ha dit...

Eeeii Ermassets, voltros si que feu pujades dures, sa pujada desde son Ferra sempre es fa dura. Si hagues sabut m'apuntaba amb voltros. Jo en principi ja sortire es dissabtes amem si es grup es torna a juntar.
Biel, jo tinc un altre frontal, te lo puc deixar per si vols venir es dimecres.

mateo chincheta ha dit...

hola soy mateo del grupo maifren el viernes dia 11 de setiembre hacemos una nocturna multitudinaria saldremos a las 20:30desde el macdonals de son rapiña quedais todos invitados

Mara ha dit...

Bones Mateu.

Crec que sera un poc complicat ja que tenim ses festes de sa Vilanova i hem de dur a passejar ses futures promesses de MTB.
No ens donara tens de Baixar.

De totes formes ho proposarem per si algú s´anima.
Moltes gracies.

Unknown ha dit...

Bones Mateu,

No sé què feim però costa coincidir... Ja fa pardal però és veritat que sempre tenim algo raro montat!

bielingo ha dit...

Em sembla que vos confoneu... en Mateu diu de fer aquesta sortida l'11 de SETEMBRE!!

Mara ha dit...

Perdonau per la confusió.

Mirarem si hi podem venir i ho proposarem a l resta del grup.

Gracies de totes formes.

Ens veim.

bielingo ha dit...

Com queda al final el tinglado d'avui vespre? Hora i lloc de partida? Ruta? Duim bocata o sopam en arribar? Faran falta proteccions? O bastarà amb un parell de collons?

Joan de la Cruz ha dit...

Bones Ermassets!! Ahir horabaixa vaig parlar amb en Nan i en Corse i quedarem a les 20.30h al passeig. La ruta no esta definida, hi ha idees però ho parlam tots plegats. El sopar, segons la ruta, si arribam d'hora al passeig per sopar ho farem així i si no, compram bocatas al bar, que vos pareix???. Fins mes tard i salut

bielingo ha dit...

Caaaaaaa.... que està de mort això!!