Pages - Menu

dijous, 18 de març del 2010

[17/03/2010] Wednesday Session

Intentant agafar el ritme…

Que ho és de complicat agafar el ritme i que fàcil que és perdre-ho! Amb aquestes ens trobam en Miquel i un servidor, encara que ell ho du millor que jo. Intentam agafar el puntet per poder tornar a disfrutar amb les sortides de tot el grup (mem si aconseguim quedar aviat!!).

Ahir ho vam poder arreglar per fer una session de les nostres. Amb preses, dinant de qualsevol manera, partint amb la mossegada a la boca, etc... Però vam sortir. Què és el que compte!! La ruta escollida era: Costa – Mirant de Mar – Branson – Port – General – Rota “Currot” – Arbossar . Una clàssica que té un poc de tot. Bones pujades per anar entrenant, i una baixada divertida.

Començam per la costa amb lo que per nosaltres era un bon ritmet. I dic per nosaltres, perquè un grupet d’uns 9 bikers ens va “desferrar ses pegatinas”. Ja vos podeu imaginar les nostres cares. “Joe Miquel, jo tampoc puc pitjar massa més ara...”, li dic. Res, que seguim pujant al nostre ritme sense incidents fins a arribar al mirant de mar. Allà ens tornam a trobar amb el grupet, i quan ens van veure que ens posaven les proteccions ens van dir que millor que baixéssim nosaltres primer... Ja no els trobàrem més... ;P ;P ;P

Arribam a la branson. Baixada sense incidents a un ritme moderat. “Ni xixa ni limoná”. Ja al port ens llevam proteccions i començam a pujar cap a l’arbossar.

Com podeu veure, el dia era esplèndid.


Les màquines...


El pringao de turno...


Fixau-vos amb aquesta foto de George Sand. Mirau bé si veis una "petita grua"...


I ara, la veis? En fin, sense comentaris.


Rodant cap a la volta del general.




El darrer tram fins a l'arbossar va ser duret. Jo tenia les cames molt carregades i vaig patir molt pujant. En Miquel en canvi va pujar bastant bé (el cabró té el rodillo que treu fum!!!).

I res, aquesta va ser la session. N'hi ha hagut de millors, però lo important és anar agafant el ritme.

Fins aviat companys!

5 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei Biel Bona crònica!!!, hi una grapat de fotos que no les puc veure però per lo demés només puntualitzar dos detalls: ni el meu rodillo treu fum... ni jo ho vaig dur tan tan bé. Ho deixarem en normalet, val??

Jo també tenc ganes de recuperar el flow i que les rutes conjuntes tornin a ser el que éren!!!

Salut a tots!!!

Unknown ha dit...

Ehhhhhh! Molt béeeee! Molt bona crònica i molt bones fotos... N'hi ha una de quan anau cap a sa Volta des General feta d'entre els arbres molt xula!

Lo de recuperar es ritme, és un poc de paciència i ser mínimament constants i ja està ;-)

Bé, dissabte la tornam a liar anant a còrrer, mem fi faig 4 fotos i una crònica decent, que ja toca!

Salut!

Mara ha dit...

Molt bona cronica i bones fotos nins.

No perdeu els anims i aquest esperit ermasset que ens uneix (Fa temps).

Que, com ho teniu per quest dissabte demati?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo aquest dissabte matí segurament sortiré tardet devers les 9h fins devers les 11h, i per sóller perque no puc fer llarg ja que a les 13'30h tenc un dinar a el Toro i aniré un poc just de temps.

Mem si aviat aconseguim unificar agendes i tornar a quedar plegats!!

Si no mos veim que tengueu un bon cap de setmana!!!

bielingo ha dit...

@Miquel: Mmmmm... no se, no se... crec que necessitaré proves per veure realment si el rodillo encara rula... d'aquí sent s'olor a "socorrim"... jejejeje

@Vicenç: Quanta raó tens. Paciència i constància. I que difícil que és!! Que vos vagi bé dissabte. Esperaré ansiós la crònica i les fotos de l'aventura.

@Mara: Dissabte, com sempre, jo no ho tenc bé. I diumenge al matí tenc padel i dinar a cases... o sigui xungo.

Cuidau-vos molt!