Pages - Menu

divendres, 5 de març del 2010

Teix Running

27/02/10 Branca!

A la fi podem coincidir en Pep Patau i un servidor per fer una sessió conjunta de sadomasoquisme sense rodes. Com a idea inicial haviem de fer mitja Serra, però una vegada aclarit que es temps invertit a s'entrenament de cursa de muntanya ha de poder ser assimilat pes cos, i nosaltres no som uns pros, ens decantàrem per un Teix.

Itinerari? Bé, ja que hi som, partim d'Esporles, no? Plaça de Sa Taulera, Son Cabaspre, Camí de sa Coma Llobera, Mola de Son Pacs, Estret de Valldemossa, Valldemossa, Teix (aquest darrer, seguint sa ruta habitual que empram per anar amb bici), Valldemossa, Estret, Mola de Son Pacs, Coma Llobera, Son Cabaspre, Esporles!

Començàrem caminant ràpid per encalentir. En total uns 45 min de caminar el més ràpid que vàrem poder. Per Sa Mola començàrem un poc amb es "trot" i a partir de s'Estret vàrem correr fins es Teix, sa baixada i altre vegada fins s'Estret. A sa tornada, anàrem alternant caminar ràpid i córrer, depenent des desnivell! Ses sensacions vàren ser bones, encara que arribàrem un poooc tocats! Jejejeje...

En acabar sa ruta (Es Teix corrent és tant xungo o més que amb bici) vàrem fer balanç i quatre càlculs i ens va sortir que anàrem massa ràpid com per fer s'Ultra Trail... Una cosa és fer sa ruta de dissabte i s'altre és fer tota sa travessa d'un tirón. Però bé, aquestes proves són necessàries per apendre!


Es nostre balanç:

- desnivell acumulat: uns 1400 mts
- calories consumides: 3950 aprox
- kilómetres: 38 aprox
- temps invertit: 5hores 25minuts



Estètica arriscada per no dir cutre: resultat d'una fusió entre roba running i restes de roba xc de bici!

Tot està prohibit! Aviat no podrem ni alenar sense pagar

En Pep provant un Camelbak de Somera. Els animals necessiten beure ;-)


Qui firma per amb 40 tacos estar en forma com en Pep??

Perduts per Son Pacs




I aquest és es resum des nostre dissabte! Esperam que vos hagi agradat tant com a nosaltres es resum des dissabte de'n Miquel o es des 3 Joans!
Salut!

4 comentaris:

Mara ha dit...

No tenc paraules.

Estau com a cabres!!!!

Enhorabona als dos i molt bona cronica.

Una pregunteta:

Que vos plantejau fer despres d´aquestas prova si vos surt mes o manco be?

Haurieu d´aprofitar la forma , pero crec que no hi ha proves tant canyeres o similars en les illes.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Impresionant!!! Sou massa!!! Estic espantat. Enhorabona pel mèrit d'aquestes sortides i per la crónica. I com diu en Mara... aviat se vos quedarà curta sa nostra estimada illa...
Jo firm on sigui per en tenir 40 anys estar la meitat de bé que en Pep, si si, la meitat!!!!

Joan de la Cruz ha dit...

5,25 HORES!!!!! Estéis malalts!!! m’agradaria saber com es recupera d’aquesta branca, i els peus com vos queden?.
Res, continuau així que sou uns màquines.
Salut i força
Per cert, aquest cap de setmana si el temps ens deixa som un parell que sortirem el diumenge al matí.

Unknown ha dit...

Jejeje... si aquesta cursa va bé (si l'acabam, ho consideraré un èxit) hi ha altres ultra trails per sa península -i evidentment, per tot el món-, però jo crec que mos pendrem un descanset...

Sa cosa tarda uns dies en recuperar. De fet, aquesta vegada he recuperat bastant millor que s'anterior. Com tot, sa pràctica és important. Encara que sempre surten imprevists, com bòfigues que no t'esperes, per exemple.

El que estàm fent ho veig molt més útil per s'experiència que agafam que per s'entrenament en sí -massa tute-. No mos podem presentar allà amb es calçons desfets sense tenir ni idea de què mos trobarem!

Salut!