Pages - Menu

diumenge, 7 de març del 2010

Brandson: el retorn!!

Dissabte 15:45 +/- En biel i un servidor ens decidim a desafiar el que semblava que seria un horabaixa de pluja, anant a fer una d'aquelles Brandson Sessions, però al final el temps ens va respectar i molt, ja que va acabar sortint el sol.

Abans de sortir vam intentar solventar uns petit problemes al canvi d'en Biel, baix l'atenta mirada del Futur Biker Xavier, que se'l mirava com qui diu...  ayyyy paaaaapaaaa  com no aprenguis mecànica aviat.... jejeje i a tot això el tito Miquel tocant i tocant i no va solventar res de res... jajajaja  Passant per plaça trobam en Jaume Gual que ens esperava rollo Boxxes, vam treure el destornillador i ho vam engirgolar una mica més, així podríem fer sa ruta mínimament en condicions.  I començam a pujar per sa costa de cap a Mirandemar, on ens possàrem les proteccions i ens decidirem a retrobar el flow perdut, i s'ha de dir que tira tira vam tornar a recuperar aquelles sensacions de control, de velocitat,... fins que al final de la Brandson uns pins caiguts ens foteren l'alegría del descens, està super tapat el camí, farà falta mà de metge per llevar tal quantitat de fusta d'enmig.



En Biel es veu que s'havia emprenyat perque jo no li havia cantat que hi havia una branca enmig i va es tio i no m'avisa de que hi havia un pi enmig i clar... baixant tan fus... m'el vaig menjar!!!! Quin tio!!!

I la sorpresa del día va ser trobar-mos en Vicenç "entrenant" amb sa Uzzi, va ser rollo... ostres un biker que puja a tota òstia m'he de llevar d'enmig... collolons però si és en superratón!!!  Ah no!! és en Vicenç, si, aquell que corr hores i hores rollo Forest pel forest, jejeje  El tio es va portar i va baixar el ritme per tal d'anar tots plegats xerruquejant un poc de tot, va ser la guinda d'una sortideta que feia estona que tant a en Biel com a mi ens cridava insistentment.

Al final ens decidirrem a pujar per Mirandemar, tira tira i un cop  a dalt en Vicenç amb quatre punyidetes li va deixar el canvi arreglat a en Biel i per avaaaaall a baixar sa Costa a totes..  (ja sé que és imposible seguir en Vicenç val, però és que desde que té sa Uzzi... encara és pitjor), en el manual de l'Spyci mai vaig llegir cap recomanació rollo: no intentes seguir a una Uzzi) i clar... intentant seguir la seva traçada... ho vaig passar francament malament...

Res un horabaixa entretengut, en bona companyia i amb grata sorpresa inclosa. Ara cal reorganitzar horaris per veure si podem aconseguir certa regularitat de sortides, ja que a vegades sembla difícil conciliar la vida familiar amb l'esportiva... Salut!!!!

P.D. Vicenç aquesta vegada he girat ses fotos, però la qualitat no dona per molt ja que la cámara anava sense tarjeta de memòria i vam haver de reduir molt la qualitat. Sempre n'hi ha d'haver unaaaa.......

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Vaja dooooooss!! No feia comptes per res trobar algú dissabte horabaixa per anar a rodar i mira! De rebot mel's trob! Jejejeje...

Direu lo que volgueu des vostre ritme, però xaval, patir, lo que és patir, no patiu molt eeeehhhh???!! No pujau com en John Tomac però no patiu tant com ell tampoc! Jajajajaja...

Sa veritat és que va molar trobar-mos per allà i es tram de Mirant de Mar i Sa Costa, molt divertit...

Bueno, hem de montar algo per després de s'ultra trail aquesta no? Vaig comanant un meló?? Jejeje...

P.S.: hem de fer una quedada de regulació de canvis i 4 coses bàsiques...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Va estar molt bé trobar-mos!!! I de conya si un dia d'aquests ens donau una masterclass de canvis i frens, sería genial no haver d'anar emprenyant als altres!!!

I per altra banda tenc un missatge pels dos ironmans!!! El cap de setmana següent a la competició tendreu al vostre abast tota sa birra i carnota que necessiteu per recuperar-vos de tal esforç, això sí, només amb dues condicions...

1.- haver fet sa ruta Sóller-gorg blau-Barranc de biniaraix-Sóller.
2.- comprar un bon meló i els condiments necessaris...

Au toma dosis de motivició extrínseca, com diuen els psicòlegs!!!!

bielingo ha dit...

Com ho enyorava!! Va ser un horabaixa de retrobades. Retrobar el flow baixant, el patiment pujant, els bons amics... perfecte!

La volta tots la coneixeu perfectament i en Miquel vos ha fet una crònica ben fidel del que va ser. Els arbres del darrer tram de la branson realment són una tocada d'ous... (mem si hi podem anar un parell i els llevam). Llavors, pujant per la carretera del port, no vaig patir tant com pensava (feia bastaaaaant que no agafa sa màquina), i la pujada pel mirant de mar, encara que molt dura, es molt divertida.

Per completar un poquet més la crònica, dir que vam acabar baixant ses escales des badaluc amb el flow pels núvols... molt, molt divertides!

Que més, que més... a si... Vicenç, gràcies tio!! Amb dues punyides me vas deixar el canvi d'alló més fi (mem si podem montar la masterclass aquesta per els inútils com noltros). I molt d'ànim per seguir l'entreno per la trail... a por ellos!! Jo intentaré entrenar també per fer la ruta que comenta en Miquel... Sóller, biniaraix, cervessa... ummm... sóna collonut!!

Fins aviat al·lots!

Anònim ha dit...

Bones a tots, sembla que jà tenim dia de trobada, ¡Ara anam!, si, si sí, una bona sortideta i una bona torrada. Crec que jà mos haurem despertat una setmana després del somni!!

Bé doncs, salut per tots, i fins aviats
Pep

Unknown ha dit...

Jejejeje... mem si estam sans per sa nostra cita post-ultratrail i mem si un dia feim una classe pràtica d'ajustar canvis

Mara ha dit...

Hola bikers.

He tengut un poquet de trull i no he pogut sortir ni fer res de res.

Veig que vosaltres estau a tope. lo important es sortir a rodar, maldament sigui tira tira, tot conta.

Fare el posible per sortir a fer una volteta aquest cap de setmana.

Quins palns teniu?

Hem d´anar a veure la neu?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Mem Mara dius d'anar a veure la neu, jo ara miro perla finestra i veig que la neu arriba a l'alçada del túnnel del Puig Major, lo qual vol dir que amb un poc de sort a l'altre banda igual n'hi ha a l'alçada del gorg blau... No sé, per a mi va bé si voleu pujar ho intentam!!!

Mara ha dit...

Miquel, a on deies que arriba la neu? Jajaja.

No volieu neu!!!

Si voleu tambe podriem fer una excursió a peu.

Que trobau?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

jajajajajajaja que bona Mara!!!!!

Doncs a mi me dona igual a peu que en bici, però vos he d'informar que el jamón ha passat a millor vida jjajajajajajajajajjaj

Com ho teniu la resta?? on creis que convendria anar?? A mi me tira fer una escapada al gorg blau, podríem anar-hi pujant el barranc de biniaraix, feim quatre fotos xules, un bon berenar, arribam al gorg blau o pujam a l'ofre!!

bielingo ha dit...

Ei people. Miquel, supòs que el que proposes es per dissabte... Com sabeu, dissabte ho tenc xungo. Ara bé, si no hi ha res de nou, sortiré amb sa bike el diumenge al matí.

Fins aviat!

Mara ha dit...

Bones a tots.

A jo m´ha sortit un dinar inesperat per dissabte a Santa Margalida.

Aixo suposa que hauria d´esser a cases a les 12 com a tart. Un poc just per fer una excursioneta.

Tal vegada podria mirar d´apuntarme per diumenje demati.

Estam amb contacte.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ei aol.lots al pare de na cris li ha pegat un amago d'infart i tot i que està bé, jo també estic liat, no compteu amb mi aquest cap de setmana. Disfrutau a tope!!!!