Pages - Menu

dimarts, 11 de gener del 2011

09/12/2010 - Volta des club per accident!!

Retrobant el flow!!!


Després de tot no va ser possible organitzar una sortida tots plegats. L’A-Team no podia fer massa llarg (10:30 - 11:00 havien de ser a puesto), i per anar a Bunyola era un poc de trui. Noltros si que disposavem de marge horari, i ens feia ganes anar a truiar un poc per Sa Comuna. A més, en Miquel ens va dir que comptariem amb un sherpa de luxe... en Pere!!!


Amb tot això quedam a les 9:00 al començament de la pujada de la Comuna, en Miquel, en Jaume G., en Pere i un servidor. Feia estona que no veiem a nen Pere; ens posam un poc al dia i ens trobam amb una mala notícia. Està un poc gripòs i no sap si ens podrà acompanyar durant tota la ruta i, per tant, no ens podrà mostrar un tram nou que ens havia comentat.


I res. Començam a pujar. Imaginau-vos si no anava fi, que només va pegar una espolsada en tota la pujada, jejeje. A mitjan pujada ens aturam a descansar uns minutets i de passada pegar un cop d’ull al meu canvi, que anava com el cul (Vicenç, hem de fer una masterclass per dummies JA!!!). Punyint, punyint, crec que el vam deixar pitjor del que estava. Ho donam per impossible i seguim fins al merendero. Aquí en Pere ens confirma el que imaginàvem. No pot més i torna cap a cases.


Noltros no teniem ni idea de cap a on tirar. La típica baixada pels cocons a mi no hem feia ganes. Tampoc voliem pegar fins el Salt des Freu. I en Miquel, que estava en pla freerider, va proposar que mentres ens ho pensavem podriem anar fins al mini bike-park a veure que hi ha. I així ho férem. El vam trobar mig desmantelat. Quasi tots els bots estàven romputs. Vam fer qualque tram de baixada i tornam cap al merendero.


Sense saber ben bé que fer, seguim pujant en direcció al dipòsit d’aigua. I ja ho veurem. Anam tirant, i veim un camí de baixada amb una indicació que posa “S. Pou”. No tenim ni idea a on porta aquest camí, encara que ens ensumam que es el que arriba a Santa Maria. Però ens arriscam i tiram per avall. El camí no pareixia gaire cosa, amb lo que vaig proposar anar fent sense proteccions, però després dels primers metres ens adonam que convé que ens les posem. Quina baixada al·lots!! Molt, molt guapa. Anàvem amb el flow pels núvols. Feia estona que no disfrutava tant de baixar.


A mitjan baixada faig parche. Mentres ho reparam ens passa un grup de per Artà. Els hi demanam mem si saben a on porta aquest camí i ens confirmen el que pensàvem. Dur a Santa Maria! I que vam fer noltros... a ca una puta!! Seguim baixant disfrutant com a enanos i després ja tornarem tira-tira.


I així ho férem. Arribam a baix amb una rialla de satisfacció d’orella a orella. Llevam proteccions i anam tirant cap a Bunyola per carretera. És la pega d’aquesta ruta. Es molt guapa, però ens hem de manar un bon tram de carretera on els cotxes es pensen que dos pams ja són suficients per adelantar als bikers, PATÉTIC!!!


I així va ser com el anar a voltar un poc per la Comuna, es va convertir per accident en la ruta prevista al calendari. També voldria destacar a nes dos fenómenos que hem van acompanyar. A nen Miquel perquè el vaig veure molt fi amb l'Uzzi, i a nen Jaume perquè està a tope. Pareix mentida que després de sortir un parell de vegades (pensau que fa més d'un any que no tocava la bike) estigui com està!


Salut a tots, i mem si ens tornam a veure aviat!!



Amb en Pere, abans de començar


A mitjan pujada


Fent el burot


L'Uzzi a punt de partir tota sola... (no hi ha qui l'aturi!!)


Roda del darrera d'en Jaume... (sense comentaris)


Canviant la càmara a mitjan baixada

14 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bona crónica Biel, tan sols puntualitzar un parell de detalls com per exemple que tú baixaves moooolt bé, jo també et vaig veure a tope tant baixant com tirant per carretera (no sé si t'hauríes de plantejar pillar-te una de carretera jejejeje) i ho dic perque l K-bró va començar a tirar a tope, jo el vaig seguir fins que a les 205 ppm vaig haver de dir basta, no fos cosa que no arribi a la prova d'esforç que tenc aquest dijous i que determinarà mem qué puc fer i qué no (tachan tachan...). I en segon terme recalcar que vaig trobar molt bé a en Jaume, està fet un bou es tio, no va remugar en tot el camí i va aguantar el tipo que te cagas, per ventura tan sols li falta acabar de trobar un poc de flow baixant, totalment normal després d'un any de no tocar sa bici.

Una llàstima que els videos no sortíssin bé, mem si la próxima surt encara millor!!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ah, m'he oblidat comentar que me vaig fotre sa primera mitja òstia amb la Uzzi, sense conseqüències més que un cop a la cuixa i la munyeca. I per cert, com va es pepino de bici!!! Mare meva Vicenç, MARE MEVA!!!! Traga lo que no està en els llibres i botaaaaa..... buah!!!!! Tan sols li trobo una pega, que és molt baixa de pedalier i peg per tot!! Però ja m'hi adaptaré!!!

Jaume Kapax ha dit...

Aquesta baixada marcada com S.Pou (Son Pou) l'hauràs sentit parlar d'ella per mí o per molts d'altres com el Comellar des Cocó Peguer.
I també hi ha alternatives molt interesants per no haver d'anar per la carretera. L'asfalt per els cotxes, les bicis sobren!!!

Unknown ha dit...

Molt bona cracks! I sa crònica collonuda... Miquel, veig que estàs disfrutant i això és lo més important de sa vida ;-) !!

Jaume, gràcies per aclarir, un bon sherpa com tú sempre va bé tenir-lo per aquí! ;-)

Salut a tots!

Unknown ha dit...

Miquel, es proper dia, duu una Allen i posa-la a 180... jajajaja... Però pensa que si es frenos no han fet es rodatge pentura no t'aturaràs...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Animal!!! Vicenç, no vull ni pensar com deu ser a 180mm, buf, es que va fina fina fina, llegeix molt bé el terreny i s'adapta a ell com un llimag. A nivell físic ho he notat un munt, els braços pateixen molt menos i l'esquena ni es nota. Me falten quatre ajustes i estarà a punt!

Joan de la Cruz ha dit...

Molt be nins!! aquesta la ferem fa poc amb en J. Ribas i disfrutarem molt. En tornar a veure si podem anar tots plegats, com be diu en Biel, noltros a les 10.30 ja erem a casa.
A mem si aquest diumenge podem fer un poc més llarg i quedam tots, per exemple.....Planicia-Correu. Parlam.
Salut i força

Mara ha dit...

Joer!!!

Jo també vull anar amb bici... Tenc es mono.

Aquest cap de setmana he estat super liat i no he fet res de res.

A veure si ho puc arreglar per el següent i feim una sortideta tots plegats.

Molt bones fotos i molt bona crònica.

La veritat es que no se com vareu trobar es camí de baixada cap a Santa Maria. Es mal de trobar. Jo hi vaig anar una vegada i no se si ho tornaria a trobar.

Adeu a tots i molta bonda.

bielingo ha dit...

Al·lots. Quin disfrute de rutilla. Crec que els tres vam passar molt de gust. Tant de rodar, com de baixar, com de fer un poc el verro.

Ara per parts...

Miquel: Jo també pens que l'hauries de posar a 180... (al manco el dia que la provi jo... jejejejeje)

Jaume: Gràcies per l'aclaració. I quines alternatives són aquestes per evitar la carretera?

Joan: Mmmmm... Planícia... Mem si ho podem montar! I voltros que vàreu fer? Enga, contau, contau.

Vicenç: A ón es l'Slayer???? T'anyoram tio!!!!

Mara: No te pensis, no és gens mala de trobar. De fet hi ha una indicació prou grossa (Son Pou).

P.S.1: Enhorabona a la pinxo's family pel nou ermasset!!!

P.S.2: Qualqú pot sortir a rodar un poquet demà migdia (damunt les 14:30)??

Anònim ha dit...

Joan de la Cruz ja tens mono per anar a Planicia? pensava que només era jo qui esteia engaxat a n'aquesta ruta jejejejejeje A mi en principi me pareix bé.¡¡M'encanta Planicia!!!! Ja o saveu lo que voltros digues me pareixera bé.Contau amb jo.

Jaume Busquets otra vez.

Anònim ha dit...

Biel demá Dijous 13 puc sortir a les 16:30h dues horetes amb és llum. Si vols que quedem diguem coses si no cadascu pel seu camí.

Saludos Jaume Busquets.

bielingo ha dit...

Ep Jaume. Un poc tard pel meu gust. Sortiré més prestet per tal de ser a cases a les 17h màxim.

Fins aviat!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Ep companys!! noltros vam fer un clàsic, Branson volta del General, ja sabeu, un goig i un poc de patir.
Diumenge qué?? dosi pel mono que patim molts?? a les 8 per fer Planicia i baixar cap el correu, com ho tenim??.
Avui sortim a les 18.30h amb focos per si ho teniu bé.
Salut i força

Unknown ha dit...

Jo també vos enyor! No sé quan arriba es quadre, en Pere m'ha dit que tot lo altre ja ho té a sa tenda... Hmmmmmmm... Esperem que aviat!!!